8 Νοεμβρίου 2014

«Λυτραία Λύτρωσε» Ξόρκι για τον επικίνδυνο εχθρό (100%)

Αυτό το περιβόητο Δέσιμο βρέθηκε γραμμένο στα γριμόρια της Πάμβας με τον όρο «Λυτραία Λύτρωσε!» πιθανών την εποχή που το δημιούργησε κατάλαβε ποια ήταν. Το όνομα της και ποιος ο σκοπός της. Με αυτό κατάφερε να διώξει όλες της μάγισσες που την είχαν περιτριγυρίσει για να της κάνουν κακό. Είναι ένα σημάδι πως η Πάμβα ποτέ δε ξέχασε το όνειρο της και τους εχθρούς της. 

Υλικά: 

Ένα μπαουλάκι 
Σαπούνι ελιάς 
Κούκλα Κέρινη* η Άγαλμα του Θεού Άρη 
Μαύρη κορδέλα 


Φίλτρο Μάτι του Σολομώντα** 
Νερό Δυνατής Βροχής 
Καρφιά μεγάλα (Ταβανόπροκες) 

Διαδικασία: 
Γίνετε σε χάση του φεγγαριού και ημέρα του Άρη. Πάρε στα χέρια σου το Μπαούλο και φτύσε μέσα 5 φορές με μίσος. Γέμισε το με νερό δυνατής βροχής με αστραπές. Πάρε ένα σαπούνι και κάρφωσε γύρο, γύρο μεγάλα καρφιά που τα έχετε ραντίσει με το Φίλτρο Μάτι του Σολομώντα όπως καρφώνεις λες: 

«Όπως μαλακό είναι το σαπούνι έτσι και να μαλακώσεις και εσύ. 
εχθρέ που με εχθρεύεις τα πόδια σου θα μαλακώσουν και κοντά 
μου δεν μπορείς να έρθεις. Το μυαλό σου μαλακώνει και σκέψη 
κακιά για εμένα δε μπορείς να κάνεις». 

Πάρε την κούκλα η το Άγαλμα και δέσε το με την μαύρη κορδέλα επάνω στο σαπούνι το ομοίωμα πρέπει να το αγγίζουν οι μύτες της πρόκας. Βάλε το ομοίωμα μέσα στο μπαούλο για να μαλακώσει το σαπούνι από το νερό και το ομοίωμα να αρχίσει να νιώθει το σαπούνι. Κλείνεις το μπαούλο και το τοποθετείς σε ένα σημείο που δε θα το πειράξει κανείς για πέντε ήμερες, φυσικά προσθέτεις νερό για να μην εξατμιστεί. 
Έπειτα από της πέντε ημέρες πάρε το μπαούλο σου και πήγαινε βαθιά στο δάσος (και μεσημέρι να πας δεν μας ενοχλεί) άνοιξε έναν λάκκο και θάψε το ομοίωμα και ρίξε και το νερό από πάνω σκέπασε το και φύγε χωρίς να ξανά πας εκεί. Ο εχθρός σου δεν θα σε ξανά ενοχλήσει. Γύρνα στο σπίτι σου κάνε το Λουτρό καθαρισμό*** όπως προστάζει το ξόρκι. 

*Αν και η κέρινη κούκλα δεν αναφέρετε μεσα πρέπει να περιέχε, Βαλεριάνα, απήγανο και φλόμο. 

**Το Μάτι του Σολομώντα είναι ένα σπάνιο Φίλτρο που δημιούργησε η Λυτραία για τον πόλεμο των μαγισσών. (αντικαταστείτε με Ικετέρ η με Φίλτρο Μάτι του Θεού)

***Το λουτρό που αναφέρει είναι 10 ψεκάσματα Δώδεκα με Απήγανο.