11 Ιουνίου 2015

Ξόρκι του νικηφόρου Δία 100% επιτυχία

Ένα από τα κέντρα λατρείας του Δία ήταν και η Δωδώνη. Πελασγικός ή Δωδωναίος ήταν τα
προσωνύμια του στον τόπο αυτόν. Οι μάγισσες για να φέρουν την επιτυχία έκανα ξόρκια την ημέρα του Δία και ώρα του Δία μαζί με αγάλματα του Δία. Αυτό το ξόρκι ήταν ένα από τα δυνατότερα τους… ήταν ένα Κεδρινό ξόρκι που έφερνε το χρήμα, τον πλούτο, την δόξα και την επιτυχία σε όλους τους τομής.... 


Υλικά:

Άγαλμα του Δία
Ένας πάπυρος
Πράσινη κλωστή
Σκόνη επιτυχίας η σκόνη του Δία
Πράσινο  πανάκι
Χρυσή κλωστή
Μπλε μελάνι η μελάνι του Δία

Τελετή:
Σε γέμιση φεγγαριού και ημέρα Δία και ώρα Δία και αφού έχουμε ξαστρίσει και ενεργοποιήσει τα υλικά μας κάνε τούτο το ξόρκι.  Πριν όμως από  κάθε τι που θα κάνεις θα διαβάσεις τούτα τα λόγια:

«Ω Δία πολυτιμημένε. Δία αθάνατε, αυτήν εδώ ημείς την απολυτρωτικήν ομολογίαν καί προσευχήν σου άπευθύνομεν. Ω βασιλιά, από το δικό σου κεφάλι ανεφάνησαν όλα αυτά. (δηλαδή ή γη ή θεά μητέρα και των βουνών οι υψηλοί λόφοι και ό πόντος η θάλασσα) και όλα όσα ό ουρανός περιέχει. Ώ Δία. υιέ του Κρόνου, πού έχεις το σκήπτρον και εμφανίζεσαι εν μέσω βροντών και αστραπών, ισχυρόκαρδε. πού εγέννησες τα πάντα, και είσαι ή αρχή των πάντων και των πάντων το τέλος. Σύ πού σείεις την γήν και συντελείς εις την αύξησιν πού καθαρίζεις (εξαγνίζεις) και εξουσιάζεις τα πάντα και αστράφτεις και βροντάς και ρίχνεις κεραυνούς και είσαι ό τροφός (ό τροφοδότης) άκουσε με ποικιλόμορφε, και δόσε μας άριστην υγείαν και την θεάν ειρήνην και πλούτου δόξαν ακηλίδωτον. Εισαι αυτογέννητος και ο πατέρας των μακαρίων θεών και των ανθρώπων Αλλά πρόσεξε με ευχαρίστησιν τάς σπονδάς μας και βοήθησε τάς φρένας μας (τον νουν μας), δια να γίνουν όλα σωστά. και ζωήν πού να παρέχη χαράν εις την ψυχήν συνάμα δε (δόσε μας) την βασίλισσαν υγείαν καί την θεάν είρήνην, πού είναι ή πολυτίμητη τροφός των νέων. καί βίον πού να κυριαρχήται πάντοτε από εύθυμες σκέψεις.»

 Πάρε το άγαλμα του Δία (το άγαλμα πρέπει να κάθετε) και ράντισε το με το φίλτρο  Νίκη του Ιησού Χριστού και βάλε τον σε ένα σημείο του βωμού η του πατώματος σου. Με μελάνι μπλε (και η ξυλομπογιά κάνει) θα γράψετε την επιθυμία που  θέλετε να πετύχετε και επάνω στα γράμματα θα  σχεδιάσετε το σύμβολο του Δία.  Πάρε την κλωστή (και ράντισε την και αυτήν με το άρωμα) και δέσε την στο μπουκάλι του φίλτρου. Αρωμάτισε τον πάπυρο και βάλε τον κάτω από το άγαλμα. Άναψε τα τρία μπλε κεριά γύρο από τον Δία σε μορφή τριγώνου που θα κοιτάει εσένα και στην βάση θα έχετε βάλει σκόνη επιτυχίας η σκόνη Δία. Πάρε τώρα την σκόνη του αμνού και κάνε έναν κύκλο γύρο από το ξόρκι σου για να μην φύγει η ενέργεια του μακριά από εσένα.

Όταν ποια καούν τα κεριά πάρε το πράσινο πανάκι και μέσα θα βάλεις την σφραγίδα (πάπυρος) και την κλωστή που έχεις δεμένη στο φίλτρο σου και θα το ράψεις με 33 βελονιές . Τα υπολείμματα θα τα θάψετε σε μία γλάστρα. Το άγαλμα του Δία θα το τοποθετήσετε σε ένα σημείο του σπιτιού που θα νιώθει  πατέρας όλων, ενώ όταν το νιώθεις θα τον ραντίζεις με το φίλτρο σου. 
Φώτο Αριστερά προς τα Δεξιά:
1) Εν ώρα τελετής!2 Πάνω: Ο Δίας χρύσομένος!3) Κάτω: Το αναμένο κερί4) Δίας ολοκληρομένος στον θρόνο του!!!







 
Σημείωση του Νίνο Αυγέρη:
Συμπεριφερθείτε του σα να είναι το παιδί σας... Ο Δίας θα σας δώσει απλόχερα την τύχη του έτσι όπως πρέπει... Αφού έκανα το ξόρκι.. πήρα τον Δία στο κατάστημα του happymojo στην Καλλιθέα και τον έβαλα σε ένα τσίγκινο πιάτο. γύρο του έβαλα βότανα του Δία (πλανητικά) και τα/ τον ράντισα με το φίλτρο της Νίκης. Έπειτα έβαλα τον κρύσταλλο της σκέψης και τον χρύσωσα με "Χρυσό του Ανόητου".

Βάλτε τον σε μία ξεχωριστή θέση στο χώρο σας και δώστε του να καταλάβει οτι δεν τον έχετε ξεχάσει σαν θεό!!!! Ο Δίας πατέρας τον θεών θα σας δώσει απλόχερα αυτό που του ζητάτε!!! μπορείτε να του κάψετε μοβ η μπλε κεριά (και ρεσσό κάνουν!!!)