17 Μαΐου 2015

Μέρτα της Παρθένας*





Μέρτα της Παρθένας*

Ειδικό πανί με 4 σταυρούς που οι μάγισσες το χρησιμοποιούσαν για να λύσουν ακόμα και τα ποιο δυνατά μάγια. Διαβασμένο με τους ποιο ισχυρούς δυνατούς ψαλμούς είναι ικανό να προστατέψει εσάς και τους γύρο σας. Όταν κάνεις μάγια επάνω σε αυτό δε φοβάσαι αν έχει άγιες ημέρες η όχι.
*Μέρτα της Παναγίας ή ευλογιών

Τιμή: 40 Ευρώ

Φίλτρο Μαγνητισμού (Γνάμα)

Φίλτρο Μαγνητισμού (Γνάμα)

Τούτο το μαγικό φίλτρο του Μαγνητισμού οι Μάγισσες των Ιωαννίνων το χρησιμοποιούσαν για να μαγνητίσουν και να φέρουν θετικές εξελίξεις στην ζωή τους. Οι ιδιότητες του ήταν αρκετές και μία από αυτές ήταν, να εξαγνίσει την δύναμη και την αύρα τους και να μπορέσουν να μαγνητίσουν αυτό που ήθελαν. 


Φίλτρο Επιρροής


Άλλο ένα μαγικό φίλτρο από τις σοφές Μάγισσες των Ιωαννίνων! Αυτό το φίλτρο δε κατατάσσεστε στα υπόλοιπα φίλτρα υποταγής αλλά είναι από μόνο του ένα από τα πιο δυνατά φίλτρα Επιρροής & Υποταγής. Ουσιαστικά ενισχύει το πνεύμα μας και δίνει περισσότερη δύναμη στην μάγισσα και στον μάγο να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να κερδίσει αυτό που επιθυμεί. Ενισχύει το θάρρος, την πειθώ και μας δίνει δύναμη. Δημιουργήθηκε από την Μανωδέσσα κάπου στο 1800 λίγο πριν την γέννηση της Πάμβας.

11 Μαΐου 2015

Φίλτρο Φώσφορος

Φωσφόρος η Φίλτρο του Πλούτου ήταν ένα μαγικό φίλτρο των μαγισσών της Ασφοδέλιας Φατρείας που έφερνε τον πλούτο! Φωσφόρος ήταν ένα απο τα προσωνύμια του Θεού Απόλλωνα που οι μάγισσες χάρισαν στο φίλτρο τους!

Το μαγικό φίλτρο Φωσφόρος φτιαχνόταν κατά την διάρκεια της γέμισης του φεγγαριού και