14 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σωστός δρόμος για το Δέσιμο μαγείας


Ο Σωστός δρόμος για το Δέσιμο μαγείας

(Ερωτικό δέσιμο, δέσιμο εχθρού,
Μαγικό δέσιμο, δέσιμο μαγείας!)



Εκτελώντας ένα
ερωτικό δέσιμο
Το δέσιμο στη αρχαιότητα ονομαζόταν «Κατάδεσμος

Το ερωτικό δέσιμο είναι το ποιο συνηθέστερο που συναντάμε στην μαγεία. Με το δέσιμο ουσιαστικά δένουμε έναν άνθρωπο, ώστε να μη πάει με άλλες γυναίκες, δένουμε έναν εχθρό ώστε να μη μας χτυπήσει η μας κάνει κακό, αλλά δένουμε και κάποιον έτσι ώστε να μη φύγει!!!!


Το δέσιμο είναι η σιγουριά απέναντι στα συναισθήματα μας! άραγε όμως πότε κάνουμε δέσιμο μαγείας η πως νιώθει το άτομο που του κάνουμε το ερωτικό δέσιμο!

Ως επί το πλείστον το ερωτικό δέσιμο αποτελείτε από κόμπους (κορδέλες, , τρίχες, μαντήλια εσώρουχα! ) σίδερο και φωτιά (κεριά, καρφίτσες)  άρα λοιπόν έχουμε τα υλικά μας! Υπάρχουν δεσίματα που φτιάχνονται στην γέμιση (κλασική αξία!!!) αλλά υπάρχουν και δεσίματα που γίνονται στην χάση του φεγγαριού (για να αποδυναμωθεί ο εχθρός η το αρσενικό η θηλυκό!!)

Μάλιστα! Περιμένετε και άλλα ε;

Διάβασα λοιπόν κάποτε!!!!

«ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τι έκανες εκεί έκανες δέσιμο τώρα που ήστε τσακωμένοι; Τώρα θα τσακώνεστε για πάντα !!!» γιατί λέει έδεσες την κατάσταση!

Μπούρδες!

Αρχικά έχουμε και λέμε, όταν κάνουμε ένα ερωτικό π.χ δέσιμο λέμε π.χ «Δένω τον τάδε να μη μπορει να κοιτάξει, Δένω τον τάδε να μη μπορεί να περπατήσει!» άρα λοιπόν δεν έχουμε δέσει μία κατάσταση! Το δέσιμο είναι ατομικό! Άρα ουσιαστικά δένουμε έναν άνθρωπο! Τώρα αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι τέτοιο (νεύρα, τσακωμούς) αυτό πιθανών να είναι μία εξέλιξη στην αυτοάμυνα της ψυχής στο δέσιμο! Θα σας εξηγήσω ποιο κάτω!

Για να κάνεις ένα δέσιμο μαγείας, Θέλει Λύσιμο ο άνθρωπος! Έχει δεν έχει μαγεία,
 Ερωτικό δέσιμο των εραστών!
πρέπει να ήμαστε σίγουροι που πατάμε! Δε πάμε ξυπόλυτη στα αγκάθια! Γιατί αν διπλοδεθεί το πρόσωπο τότε δυστυχώς τα ξόρκια θα πέσουν στο κενό και έτσι θα πρέπει να πάμε και πάλι από την αρχή!!!
Άρα λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το  Λύσιμο μαγείας είναι απαραίτητο!

Το δεύτερο κομμάτι του δεσίματος είναι σημαντικό, μετά το Λύσιμο πρέπει να γίνει …. Όχι όχι εδώ δε θέλουμε άνοιγμα δρόμου εκτός αν το θέλετε εσείς για εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα! Είναι η αμέσως κίνηση! Αν θέλει επαναφορά θα κάνεις επαναφορά (βλέπε σωστός δρόμος επαναφοράς!) αν πάλι  θέλει χωρισμό τότε θα κάνεις  πρώτα χωρισμό και μετά Δέσιμο σεξουαλικό η ερωτικό!

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι το Κάψιμο! Θες τρελόσκονη; Θες ξεμυαλίστρα; Θέλεις Μουρλόσκονη; Θέλεις φούντωμα; Θέλεις Καραντουμάν; Θέλεις Λελεκόσκονη, Θες Περιστερόσκονη (λευκός μόσχος) αυτά θα σε βοηθήσουν στο δέσιμο και στα ποιο γρήγορα και θετικά αποτελέσματα!

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί δε κάνουμε δέσιμο μαγείας όποτε νάνε! υπάρχει σωστός δρόμος για σωστά αποτελέσματα!

Το δέσιμο το ερωτικό δένεις αυτόν να σε αγαπάει και να σε σκέφτεται!, ενώ το σεξουαλικό δέσιμο, δένεις το πουλί του χι χι χι!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΕΤΣΙ;
Κατάδεσμος απο το Αρχαίο
Νεκροταφείο της Αθήνας
(Κεραμικός)
Να λοιπόν γιατί! Όπως έχω παρατηρήσει από τα πειράματα μου/ μας, Ναι Ναι καλά διαβάζετε παιδιά, γιατί αν δε κάνεις την πρακτική και το πείραμα δε θα δεις πως λειτουργεί!!!

Το νόημα είναι ότι αρχίζει και νιώθει χαμένος και σκεπτόμενος εσένα και ας σε εχει χεσμένη/ο συνέχεια, νιώθει λοιπόν να είναι ουσιαστικά αλυσοδεμένος στην μέση ενός τεράστιου δρόμου που περνάνε διαρκώς τα αυτοκίνητα! Τα δε αυτοκίνητα ουσιαστικά είσαι εσύ και τα συναισθήματα σου που κάθε ένα που τον αγγίζει (ας το πούμε ετσι) αυτός σκέφτεται εσένα! για αυτό και τα αρχικά συναισθήματα ενώς δεμένου  ανθρώπου είναι νεύρα και θυμός, γιατί δε μπορεί να καταλάβει γιατί και έτσι εκνευρίζετε! Άσε που σε σκέφτεται καλύτερα!
Ερωτικό δέσιμο Άρεια Πρόκα!

Αυτά λοιπόν όσο αφορά το δέσιμο μαγείας και το ερωτικό κυρίως!!!!


Επίσης μη ξεχνάτε

Το μαγικό θέλει αντίμαγο και το Δέσιμο θέλει λύσιμο!

Υ.Σ:
Ξέρετε εσείς οι πιστοί μας αντιγραφείς μη ξεχάσετε στα μαθήματα που κάνετε να λέτε ότι είναι δικά μας δλδ του Μυρόλι! Σας κάνουμε που σας κάνουμε μάγους να λέτε και το όνομα μας!