29 Μαρτίου 2016

Wish bottle ή Μπουκάλι των Ευχών

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο ξόρκι των ευχών όπως καταγράφτηκε ανά τους αιώνες... με μία μικρή δόση μαγείας, ένα μπουκάλι μπορείτε να κάνετε ένα γυάλινο μπουκάλι... το μπουκάλι των ευχών.... 

Τι κάνει λοιπόν το μπουκάλι των ευχών;
Το μπουκάλι των ευχών εκπληρώνει την κάθε επιθυμία μας και την ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας... είναι αυτό που λέμε το μαγικό μας λυχνάρι!



Το ξόρκι του!

Ένα γυάλινο μπουκάλι με φελλό
Νερό μαζεμένο στην γέμιση
Ένα χαρτάκι
Χρυσή ή Κόκκινη κλωστή
Αρσενικό λιβάνι
Καρβουνάκι
Χρυσόσκονη
Μελάνι κόκκινο η μολύβι
Ανάλογο φίλτρο (Γυνή για έρωτα, Μυρόλι για επιτυχία, Αδασσά για χρήματα)

Τελετή:
Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Κυριακή η Δευτέρα πάρε ένα γυάλινο μπουκαλάκι και γέμισε το με Αστρόνερο μαζεμένο στην γέμιση του φεγγαριού. Πάρε τώρα το θυμιατό σου και βάλε επάνω λίγο αρσενικό λιβάνι. γράψε σε ένα κομμάτι χαρτί την επιθυμία σου την ημερομηνία γέννησης και το όνομα με το επώνυμο σου. δίπλωσε το χαρτί έτσι ώστε να φτιάξεις έναν κύλινδρο και δέσε το με χρυσή η κόκκινη κλωστή. Πέρνα το χαρτάκι απο τον καπνό και ράντισε το με το φίλτρο σου και βάλτε το μέσα στο μπουκάλι μαζί με Χρυσόσκονη. 
Πες δυνατά την επιθυμία σου και φύσα τρεις φορές μέσα στο μπουκάλι απο το στόμιο, κλείσε καλά τον φελλό και κρύψτε το σε ένα σημείο του σπιτιού που δε θα το πηράξει κανείς.

Κάθε φορά που νιώθεις οτι κοντεύεις στον στόχο σου πάρε το μπουκάλι, ανακίνησε το και πες ξανά την επιθυμία σου. Τα υπολείμματα θα τα ρίξετε σε μία γλάστρα... 

S.o.S: Κάθε μπουκάλι μία ευχή... μη κάνετε πολλές ευχές στο μπουκάλι γιατί έτσι μπερδεύεται και δε πρόκειται να γίνει.