30 Μαΐου 2016

Ευημερία - Prosperity

Ευημερία - Prosperity

ΕΥΗΜΕΡΊΑ

 Η ευημερία είναι ένας τρόπος ζωής, για μία γρήγορη ρέντα η μία ευκαιρία για να τρέξουμε την καλή τύχη. Η Ευημερία λοιπόν η αλλιώς "Prosperity"
είναι ένας προϊόν της Hoodoo Έλαιο, σκόνη, novena, mojo που έχουν σχεδιαστεί για την αύξηση της δια βίου επιχειρηματική επιτυχία και να φέρει οικονομική ευκολία. μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξόρκια χρημάτων για τις επιχειρήσεις η επενδύσεις και για γενική καλή τύχη με τα χρήματα.
Ο Συμβολισμός της Ετικέτας είναι σαφές αφού δείχνει μία παλιά ταμιακή μηχανή, άρα απευθύνονται στα οικονομικά και κυρίως στα εργασιακά.
Το έλαιο είναι σχεδιασμένο να ντυθεί επάνω σε κεριά πράσινα για να καούν σε βωμούς ευημερίας η ακόμα και στο ειδικό mojo bag. Η σκόνη μπορεί να ραντιστεί στην ταμιακή μηχανή, στο μαγαζί στις τέσσερις γωνιές του και γενικός να ραντιστεί σε μικρή ποσότητα.




Κάθε μία απο αυτές της συνταγές είναι λίγο διαφορετικέ μεταξύ τους. αλλα έχουν έναν βασικό στόχο. την ενίσχυση και την δημιουργία του μάγου για να επιδράσει στον εξωτερικό κόσμο.  Οι παραπάνω μπορούν να αναμιχθούν και να συνδυαστούν σε ξόρκια η να τα ταιριάξετε για να εργαστεί  μαζί τους.  Ας πούμε μπορούμε να κάψουμε πράσινα κεριά ντυμένα με το λάδι Ευημερίας μαζί με λάδι πλούσιος δρόμος ηfast luck. αυτό ειναι στο δικό σας χέρι. Χρησιμοποιόντας το προϊόν της ευημερίας, μπορείτε να το φορέσετε σαν προσωπικό σας άρωμα για να φέρει πελάτες. την σκόνη ευημερίας να ραντίσετε τον χώρο σας που εργάζεστε η να πασπαλίσετε λίγο τα χρήματα σας με την σκόνη και να τα βάλετε στο πορτοφόλι σας....