30 Μαΐου 2016

ΜΑΓΕΥΤΙΚΌ Η BEWITCHING

ΜΑΓΕΥΤΙΚΌ Η BEWITCHING



Το μαγευτικό είναι μία παλιά συνταγή της Hoodoo που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το μυστήριο την γοητεία και την σεξουαλική γοητεία. Τα προϊόντα αυτά
μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξόρκια για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρων σε αυτούς που συναντάτε και να το φορέσετε σαν προσωπικό άρωμα για να μαγέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίζετε! Η ετικέτα του Happymojo δείχνει μία μάγισσα που πετάει επάνω σε σκούπα και πετάει απο κάτω σκόνη σαγήνης. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εργασίες ερωτικής πάσης φύσεως. 

Το μαγευτικό είναι στην ίδια κατηγορία με άλλα λάδια έρωτα όπως Έλα σε μέναΓάμοςCleo mayαγάπα μεφωτιά της αγάπης κ.λ.π Το κάθε ένα από αυτά είναι διαφορετικά δοσμένο στην αγάπη. Μπορεί  να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα για να προσελκύσεις νέους φίλους ή  να κάνεις εντύπωση σε ένα πάρτι η μία κοινωνική εκδήλωση. Μπορείς την σκόνη να την ραντίσεις στο χώρο του ατόμου που θέλεις για να σε προσέξει. 

Στην αρχή κάνουμε ένα ξόρκι και έπειτα το χρησιμοποιούμε να το φοράμε να ραντίσουμε γράμματα η να κάνεις μασάζ.  Έτσι οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν την προσοχή του κόσμου και να ενδιαφέροντα για αυτούς και οχι μόνο. απλά γίνεσαι ποιο ελκυστικός και αντιληπτός απο το κόσμο και του ιδίου φίλου.