27 Μαΐου 2016

Άνοιγμα Δρόμου - road opener - Ambre Camino

Άνοιγμα Δρόμου - road opener - Ambre Camino 

"Το άνοιγμα δρόμου είναι ένα ισχυρό λάδι για πνευματική βοήθεια, όταν προσπαθείς να καθαρίσεις μακριά τα απομεινάρια του παρελθόντος και τα μπλοκαρίσματα απο αργά πράγματα. Χρησιμοποιείται για να ανοίξεις τις πόρτες για ένα καλύτεροι μέλλον, τόσο για να επανορθώσετε κάτι που έχει γίνει η για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο"




Στην εικόνα παρουσιάζουμε ένα κερί Novena άνοιγμα δρόμου που καίγεται απο εκείνους που θέλουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να διώξει κάθε μπλοκάρισμα για να κάνετε ένα σοβαρό και σωστό ξεκίνημα κάθε είδους. Το λάδι άνοιγμα δρόμου περιέχει τα αιθέρια έλαια και το ντύνουμε κυρίως σε πορτοκαλί κεριά η για να ντύσετε ένα Mojo bag άνοιγμα δρόμου.
Άλλα που χρησιμοποιείται στην ίδια σειρά όπως λάδι, σκόνη, λιβάνι, mojo bag, honey jar, λουτρό και novena. 

Το άνοιγμα δρόμου λοιπόν ανήκει σε μία κατηγορία όπως βρίσκονται τα ακόλουθα: Van van, Uncrossin, Ασφαλές ταξίδι, Φοβάσαι να περάσεις το κακό. Το κάθε ένα απο αυτά είναι ελαφρώς διαφορετικό με αλλαγή διάθεσης και το άνοιγμα δρόμου βοηθάει στο πνευματικό άνοιγμα και στα υλικά (τύπου ταξίδια η προστασία) ενώ στο άνοιγμα δρόμου για να βοηθήσιε ένα μάγο να ειναι ποιο εσωτερικός και δημιουργικός στις δυνάμεις του. Το άνοιγμα δρόμου μπορεί να συνεργαστεί με άλλα λάδια του Happymojo.gr όπως επίσης Ευημερίας, Έλξη χρημάτων, Σε σεξουαλικά ξόρκια Come to me (Έλα σε μένα) όπως επίσης Ασφαλές ταξίδι και αγάπα με

Πιστεύω πως για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείται το Άνοιγμα δρόμου καλό θα είναι πρώτα να έχετε κάνει ένα ξεσταυρωμα η σπάσε την κατάρα με λευκά και μαύρα κεριά για να ξεκολλήσουν τα πράγματα και έπειτα το άνοιγμα δρόμου με πορτοκαλί κεριά. Μπορείτε να κάψετε κίτρινα, μπλε και πράσινα κεριά ντυμένα με λάδι άνοιγμα δρόμου και σκόνη van van για περισσότερη δύναμη και αποτελέσματα.



Μία τελετή άνοιγμα δρόμου (mojo bag)


Mojo Bag Άνοιγμα δρόμου (Εύκολο)

Δημιουργήστε ένα mojo για να ανοίξουν οι δρόμοι και να ξεκλειδώσετε όλες της πόρτες για την επιτυχία και να έχετε γρήγορη τύχη. να είστε τυχερός στην αγάπη στο χρήμα και γενικός στην ζωή.

Υλικά:

Τρία κίτρινα κεριά
Πούδρα fast luck ή van van
Έλαιο Άνοιγμα δρόμου
Λεμονόχορτο
Σιδηροπυρίτη
Abre cmino (η Λουίζα)
Μπαχάρι
Στέμμα ασημένιο
Μαύρος καπνός
Φύλλο δάφνης


Τελετή:
Ανάψτε 3 κίτρινα κεριά και ντύστε τα με έλαιο άνοιγμα δρόμου πασπαλίστε τα με σκόνη Γρήγορη τύχης η van van. Στο κέντρο των κεριών βάλτε ένα κομμάτι σιδηροπυρίτη  Λεμονόχορτο,  καπνό μαύρο ραντισμένο με ουίσκι μπαχάρι, Abre camino, Ένα ασημένιο στέμμα για επιτυχία και ένα φύλλο δάφνης. Όταν κάψουν τα κεριά τοποθέτησε τα όλα μέσα σε ένα κόκκινο mojo και ρίξτε λίγες σταγόνες απο ουίσκι και σταγόνες απο λάδι Άνοιγμα δρόμου.




Τελετή Άνοιγμα δρόμου

Με αγάπη σας δίνω αυτό το ξόρκι όπως το έπλασα την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη. Σας το δίνω όπως ακριβός(η και μία μία παραλλαγή) γιατί δεν το θυμάμαι και καθόλου, αλλά μπορεί και αν είναι και το σωστό!

Υλικά:

Πούδρα τυχερή ζωή
Αλάτι χοντρό

Διαδικασία:
Πρώτα και αρχή θα κοιτάξουμε να είναι σε γέμιση του φεγγαριού. Θα πάρουμε ένα κίτρινο πανάκι και θα βάλουμε τα τρία κεριά που θα τα έχουμε ντύσει με το λάδι άνοιγμα δρόμου. (βλέπε εικόνα).  Πάρτε την σκόνη τυχερή ζωή και γυρίστε την γύρο από τα κεριά, και το αλάτι γύρο από την σκόνη τυχερής ζωής! Ανάψτε τα κεριά δεξιόστροφα και διαβάστε τον ψαλμό 23. Τέλος τα κεριά μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα Mojo η να τα θάψετε στην αυλή η στην γλάστρα σας. (Καλύτερα σε σταυροδρόμι....)


έλαιο, σκόνη, λουτρό και βότανα άνοιγμα δρομου μαζί με τα κεριά του.