2 Ιουνίου 2016

Ευλογία – Blessing

Ευλογία – Blessing

«Μία ειλικρινής προσευχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Ευλογία για να καθαρίσει τον εαυτό του η το σπίτι του ένας μάγος. Να ανακουφίσει τον πόνο και να φέρει την πνευματική θεραπεία σε κάποιον που είναι προβληματισμένος στο μυαλό ή στο σώμα και να επικαλείται τον ουρανό για νέες δουλειές. Ο θεός κάνει θαύματα έτσι και οι προσευχές πάνε σε αυτόν και μας ακούει. Έτσι λοιπόν σας προσφέρουμε την σειρά Ευλογία... »



Η Ευλογία είναι μία σειρά προϊόντων ελαίου, σκόνης, honey jar, novena, mojo bag και λουτρό και βοηθάει στο να γίνει η πλύση του σώματος και του πνευματικού επιπέδου και μέσα περιέχει κρυμμένη ρίζα αγγελικής, λιβάνι καθώς και άλλα βότανα και ρίζες.

Ευλογία είναι το όνομα μίας σειράς Hoodoo υλικών και ξορκιών που χρησιμοποιούνται απο βαθιά πνευματικούς ανθρώπους που επιθυμούν να δώσουν άνεση και βοήθεια προς τους άλλους η να καθαρίσουν η να ευλογήσουν το περιβάλλον τους. Υπάρχουν  πολύ τρόποι για να χρησιμοποιήσουμε το Ευλογία. Πασπαλίζουμε την σκόνη γύρο απο ένα θλιμμένο άτομο αλλά μπορείς να φτιάξεις ένα mojo bag με Curios αντικείμενα όπως ρίζα αγγελικής για να δώσεις στους γονείς για ένα νεογέννητο μωρό και το ντύνουν με λάδι ευλογίας και το τοποθετείς στην κούνια του μωρού.

Άλλοι προτιμούν να κάνουν ένα πολύπλοκο ξόρκι που μπορεί να περιβάλει θυμίαμα και κέρινο ομοίωμα. Μπορούν να ανάψουν το καντήλι τους με λάδι ευλογίας η να κάψουν στο καρβουνάκι σκόνη Ευλογίας, μπορείς να
σκαλίσεις και να ανάψεις ένα κερί σταυρό (Για ευλογία) η κερί novena (για προσευχή και επιθυμία) το όνομα του ατόμου που θέλεις και να το επαλείψεις με λάδι ευλογίας και να απαγγέλλει τον ψαλμό 22 η όποιον εσύ επιθυμείς.


Μπορείς επίσης να αναμίξεις το λάδι Ευλογίας με άλλα υλικά απο το Cast off evil για να μπορέσεις να κόψεις μία κακιά συνήθεια (τζόγο, αλκοόλ, τσιγάρο κ.λ.π)  απο ένα φίλο η άτομο της οικογένειας. Με το ψαλμό 115, 120, 22