13 Ιουνίου 2016

Mojo bag - mojo hand root (Φυλαχτά για κάθε ανάγκη)

MOJO BAG - MOJO HAND ROOT


Το όνομα του καταστήματος μας όπως όλοι γνωρίζετε εδώ και μερικά χρόνια είναι Happy Mojo….το ευτυχισμένο ή χαρούμενο φυλαχτό σε ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά….

Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, έχουμε φτιάξει εκατοντάδες μικρά φυλαχτά(mojo) για φίλους και πελάτες μας. Φυλαχτά για την προσέλκυση χρήματος, για αγάπη, για γάμο, για καλή υγεία, φυλαχτά για προσωπική ανάπτυξη, για προστασία, για ευλογία σπιτιού, για ευημερία μιας επιχείρησης, ακόμα και φυλαχτά για την προστασία του αγαπημένου μας ζώου. Τα φυλαχτά μας για ασφαλή ταξίδια έχουν βοηθήσει αρκετούς να έχουν προστασία στην διάρκεια των ταξιδιών τους, ενώ τα φυλαχτά για αγάπη έχουν βοηθήσει στην βελτίωση σχέσεων που είχαν προβλήματα. Όσο για τα φυλαχτά προστασίας, έχουν δημιουργήσει φλογερό τοίχος προστασίας γύρω από τους ανθρώπους που τα έχουν πάνω τους και τους βοηθάνε από την γλωσσοφαγιά και το κακό το μάτι.
Μερικές φορές έχουν φτιάξει περίεργα φυλαχτά «κρυμμένα» σε αντικείμενα που ούτε μπορεί αν πάει ο νους του ανθρώπου. Μάλιστα μερικοί έχουν δώσει τέτοια αντικείμενα σαν «δώρο» στους εχθρούς τους με σκοπό να αποτρέπουν τον εχθρό να ασχολείται μαζί τους και πετυχαίνοντας έτσι την μέγιστη γι αυτούς προστασία.

Το πρώτο  mojo bag van van
Αρκετή είναι η πνευματική εργασία που χρειάζεται από εμάς για να φτιάξουμε σωστά κάθε φυλαχτό, που είναι ονομαστικό και ξεχωριστό για τον καθέναν που θα θελήσει να έχει πάνω του ένα τέτοιο φυλαχτό. Τα προσωπικά σας φυλαχτά κατασκευάζονται από εμένα και τον Δούκα με την διαδικασία που προβλέπει η κατασκευή ενός τέτοιου φυλαχτού και δίνοντας προσωπική ενέργεια και δύναμη σε κάθε φυλαχτό ξεχωριστά. Φυσικά κάθε φυλαχτό που λαμβάνεται θα έχει μαζί και τις οδηγίες του για το πώς πρέπει να το χρησιμοποιείτε πιο σωστά για να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.


Δημιουργόντας mojo bag hand Ασφαλές ταξιδι :)