23 Ιουνίου 2016

ΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – QUEEN ELISABETH ROOT

ΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – QUEEN ELISABETH ROOT

«Αν κάποιος ζητάει την αληθινή αγάπη και έρωτα και να έχει τύχης τα ερωτικά του... τότε η ρίζα της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι αυτό που πραγματικά ζητάει να εχει επάνω του».


Τα προϊόντα της Ρίζας Βασίλισσας Ελισάβετ (ρίζα ίριδας) είναι μία φόρμουλα για λάδισκόνη, mojo bag , λουτρό και Honey jar που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει μία γυναίκα έναν άντρα και να έχει τύχη στον έρωτα. Στην φωτογραφία θα δείτε το Mojo hand root της Βασίλισσας Ελισάβετ που θα το χρησιμοποιήσουν αυτοί που θέλουν να έχουν τύχη στον έρωτα και θα φέρουν τον ρομαντισμό στην σχέση.
Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντυθούν λευκά και ροζ κεριά η να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα και να ντύσει το mojo bag της Βασίλισσας.
Η σκόνη μπορεί να φορεθεί επάνω στο πρόσωπο που θέλει να προσελκύσει αλλά μπορεί να πασπαλίσει χαρτιά γράμματα και έγραφα. Μπορεί να καεί επάνω σε καρβουνάκι και να ραντιστεί επάνω στον βωμό που θα καίμε κεριά.


Η σκόνη και το λάδι περιέχει αυθεντική ρίζα Ίριδας και αναδίει ένα υπέροχο άρωμα!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΕΔΩ




ΕΥΚΟΛΟ MOJO BAG ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΆΒΕΤ
Κάντε αυτό το ξόρκι σε γέμιση φεγγαριού και ημέρα Παρασκευή!!!

Υλικά:

Ένα κόκκινο η μοβ mojo bag
Ένα χαρτάκι
Λευκή κλωστή
Αίμα περιόδου σου

Τελετή:

Πάρε ένα λευκό κερί και ντύσε το με το έλαιο  Βασίλισσας Ελισάβετ και επάνω ρίξε και λίγη σκόνη βασίλισσας Ελισάβετ. Άναψε το και γράψε στο χαρτάκι την επιθυμία σου κυκλικά χωρίς να σηκώσεις το στυλό η το μολύβι σου. (εγω θα διάλεγα να γράψω με μελάνι αίμα περιστεριού η αίμα δράκου και ας σηκωθεί) πάρε την ρίζα και γράψε επάνω την λέξη «Έλξη» ρίξε μία σταγόνα απο το αίμα περιόδου σου και τύλιξε την στο χαρτάκι και δέσε το με την λεύκη κλωστή με επτά κόμπους. Ντύσε την ρίζα και το χαρτάκι με το έλαιο Βασίλισσα Ελισάβετ και ρίξε επάνω σκόνη και τοποθέτησε το μέσα σε ένα Mojo bag κόκκινο η μοβ. Πες την επιθυμία σου και φύσα μέσα. Σβήσε το κερί μεσα στο mojo και κλείσε το. Τοποθέτησε το στην τσάντα σου η στην τσέπη σου η ακόμα και σε ένα κουτάκι με την φωτογραφία σου. Ντύνεις το Mojo bag όταν νιώθεις με το λάδι...