24 Μαΐου 2017

Συμφιλίωση - Reconciliations

Συμφιλίωση - Reconciliations

«Έχετε εσείς και  ο εραστής σας μία ανόητη διαμάχη; Έχει κάποιος  άλλος  έναν κακό ρομαντισμό; Μιλάτε ειλικρινά για συμφιλίωση;  Αυτή η φόρμουλα, η οποία έχει μέσα γνήσιο Βάλσαμο Γαλαάδ, λέγετε πως συμφιλιώνει όλους και  πραγματικά η πελάτες μας το προτιμούν!»


Η Συμφιλίωση είναι μία παλιά φόρμουλα  Hoodoo για έλαιο, σκόνη, λουτρό και πιστεύεται πως φέρνει τέλος στην θλίψη και την εχθρικότατα την οποία καμία φορά κρατάνε οι φίλοι η εραστές και σας κρατάνε χώρια!
Η σκόνη συμφιλίωσης χρησιμοποιείται συχνά ως μέρος μίας ειδικής τελετουργίας!

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε εδώ είναι η σκόνη από το Happymojoshop.gr και την τοποθετούμε στα σεντόνια η στα πατάκια που θα περάσει ο  εραστής η το καίμε στο καρβουνάκι για να το κάψουμε! Μπορείτε επίσης να πασπαλίσεις γράμματα που θα στείλεις (η τα χέρια σου γράφοντας μήνυμα!) καίγοντας ένα ροζ κερί ντυμένο με το λάδι Συμφιλίωσης!

Τα συστατικά του είναι παραδοσιακά και περιέχει  μπουμπούκια  από τριαντάφυλλο και Βάλσαμο της Γαλαάδ, καθώς και άλλα συστατικά.

Απ όλα τα ξόρκια αγάπης που συνήθως ζητείται από εμένα και η εμπειρία μου είναι η Συμφιλίωση η ή επαναφορά προσώπου και μάλιστα είναι το ποιο δύσκολο να επιτευχθεί!! Τυπικές αιτίες της αποτυχίας περιλαμβάνουν:  Υπολείμματα θυμού, Εγωισμός, Απάθεια, Αλλαγή καρδιάς, στο πρόσωπο που κάνει την μαγεία με την οποία θα εξασφαλίσει την επιστροφή του  εραστή μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι δεν τον θέλει  η από εγωισμό  και μόνο!!!

Οι άνθρωποι ρωτούν συχνά «Αν δεν ζούμε μαζί με το πρόσωπο που θέλω να κάνω την τελετή συμφιλίωσης μπορώ να το χρησιμοποιήσω;» η απάντηση είναι «Ναι» μπορείς να κάνεις «mojobag η ένα ξόρκι απλά  το ποσοστό της επιτυχίας θα είναι κάπως χαμηλότερη!»

Αν έχετε καιρό να μιλήσετε με το πρόσωπο πολύ καιρό τότε σας συμβουλεύω να κάνετε το mojo bag συμφιλίωσης μέχρι να επαναληφθεί η συνάντηση σας. Η μαγεία μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά όταν οι άνθρωποι έχουν φύγει εντελώς μακριά σας η έχουν ξεκινήσει  μία νέα ζωή, τότε πρέπει  να πάμε και  να δοκιμάσουμε τα προϊόντα του «Επέστρεψε σεμένα


Για μία  συμβουλή επαναφοράς η Συμφιλίωσης παρακαλώ διαβάστε εδώ!!!