24 Μαΐου 2017

Λεφτά μείνετε μαζί μου – Money stay with me

Λεφτά  μείνετε μαζί μου – Money stay with me


«Δεν είναι πόσο θα πάρετε αλλά πόσα θα κρατήσετε!»  για αυτή την κατάσταση  «Τα λεφτά μείνετε μαζί μου» είναι μία καλή είδηση! Χρησιμοποιείστε τα προϊόντα του για να ντύσετε κεριά, για να πασπαλίσετε χρήματα αλλά και να το δοκιμάσετε επάνω σε ξόρκια!



Στην εικόνα παρουσιάζουμε την εικόνα του «Λεφτά  μείνετε μαζί μου» και στο happymojoshop.gr διατίθεται σε έλαιο, σκόνη mojo bag, και honey jar και έχουν σχεδιαστεί να τραβάει το  εισόδημα! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξόρκια χρημάτων για επιχείρησης και τύχης!

Στην φωτογραφία παρουσιάζουμε ένα έλαιο από το happymojoshop.gr και χρησιμοποιήθηκε από εκείνους που επιθυμούν να σταθεροποιήσουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους, μετά από μία μεγάλη αγορά η απλά  να κρατήσουν τα λεφτά τους που ξοδεύουν! Δηλαδή να ξανά γυρίσουν!!!

Το έλαιο μπορείς να χρήσεις ένα πράσινο κερί, αλλά μπορείς να το φορέσεις  σαν προσωπικό άρωμα για να τραβήξει τους νέους πελάτες στο μαγαζί σας! Μπορείς να προσθέσεις μερικές σταγόνες στο νερο  του  σφουγγαρίσματος η να ντύσεις το Mojo bag σου!  ενώ την σκόνη μπορείς να την κάψεις στο  καρβουνάκι σου η να την ραντίσεις  στο χώρο όπου θα δώσεις λεφτά!  

Τα Λεφτά μείνετε μαζί μου είναι  στην κατηγορία μαζι με  Γρήγορη τύχη, Τυχερό 13, Τυχερή αριθμοί, τυχερός βούδας, μαγνήτης, έλξη,  Τυχερό όνειρο της Θείας Σάλη, Τυχερή κυρία, Ιαπωνικό  τυχερό επτά,  τρείς βασιλιάδες, τυχερό χέρι, Αλγέρινο, έλξη χρημάτων, Χόρτο  πέντε δακτύλων, Ευημερία, πλούσιος δρόμος, Ευλογία χρημάτων σπιτιού. Και το κάθε ένα από αυτά έχει μία παλιά υπογραφή και είναι διαφορετικό ανα μεταξύ τους!!!



www.happymojoshop.com