14 Νοεμβρίου 2017

Μαθήματα μαγείας 2017 - 2018

Μεταφυσική σχολή Διώνη
(Οι δευτέρες  αποκτούν νόημα!)
 

Οι πόρτες της μεταφυσικής σχολής Διώνης άνοιξαν…  Ναι λοιπόν είναι γεγονός!!! Τα σεμινάρια μας ξανά ανοίγουν νέους κύκλους και ορίζοντες και πάμε ένα βήμα παρά πέρα!


Μέσα από τα μπαούλα των μαγισσών βρέθηκαν γραμμένα ξόρκια και γραφές που πρέπει να τις μεταλαμπαδεύσουμε στον άνθρωπο που  θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κλάδο!!! Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την ενέργεια και όχι να την διώχνουμε… Πρέπει να μάθουμε τι σημαίνει η Σελήνη, πως αλείφουμε και ανάβουμε ένα κερί, αλλά και  πώς να στρέψουμε τα μάτια των θεών προς εμάς.

Αυτές είναι μερικές από τις θεματολογίες που θα ακουστούν στα σεμινάρια μας!!! Και αν θέλετε να γίνετε θεοί και μεγάλοι μάγοι… τότε μην έρθετε!

Αν πάλι θέλετε να διαχειρίζεστε την ενέργεια σας και να δώσετε στον εαυτό  σας να κυνηγάτε το  στόχο σας τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!!!

Μέσα από τα σεμινάρια μας, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την ενέργεια σας, αλλά θα μπορέσετε να κατανοήσετε την μαγεία και πώς να την χρησιμοποιείται σωστά, χωρίς να φοβάστε (που είναι το ποιο σημαντικό!) Προϋπόθεση να είστε στην ώρα σας και να έχετε όρεξη για γνώση!

Από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και  κάθε Δευτέρα ώρα 17:00 θα λαμβάνουν μέρος τα σεμινάρια μας για την περίοδο 2017-2018, στο νέο μας χώρο που βρίσκεται στην οδό Ζακύνθου 5 & Φωκείωνος Νέγρη, (Δίπλα στην παλιά δημοτική αγορά) στην Κυψέλη.

Μάθημα πρώτο!
Ημερολόγιο: Ημέρες και Ώρες
Βασικά υλικά: κεριά, φίλτρα, σκόνες, λάδια.
Σωστός τρόπος επάλειψη & άναμμα των κεριών
Μαγικός κύκλος,
Μαγικός Βωμός,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κόστος σεμιναρίου: 20€
Διάρκεια σεμιναρίου: Δύο ώρες

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2108612110, ή με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας.
Σας περιμένουμε όλους για ένα ολοκαίνουριο μοναδικό μαγικό ταξίδι στην γνώση, την μαγεία και την παράδοση....

Όταν όλοι οι άλλη κάνουν θεωρία, εμείς κάνουμε πρακτική!!