20 Νοεμβρίου 2017

Ξόρκι επανασύνδεσης η για να φύγει η ψυχρότητα

Ένα ξόρκι επανασύνδεσης βρέθηκε γραμμένο στα γριμόρια της Μανωδέσσας. Το ξόρκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και  για επαναφορά και  για να μη χωρίσεις και να για να χαθεί η ψυχρότητα!

Υλικά:

Δύο λευκά κεριά
Λιβάνι αγάπης
Φωτογραφία.


Τελετή:
Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Παρασκευή ζυγή ώρα και αφού έχουμε ξαστρίσει τα υλικά μας  ανάβουμε τα δύο λευκά κεριά του βωμού που ανάμεσα τους θα έχετε βάλει μία φωτογραφία που ήσαστε μαζί  αγαπημένη! Ανάβουμε το λιβάνι αγάπης να κάψει και αλείφουμε όλα τα κεριά εκτός του μπλε με το έλαιο αγάπης. Για αρχή θα τοποθετήσουμε τα δύο κόκκινα κεριά μπροστά στα λευκά και έπειτα το ροζ κερί στα δεξιά και το μπλε στα αριστερά! Σκορπάμε λίγο σκόνη αγάπης επάνω στα κεριά. Ανάβουμε τα κόκκινα και λεμε:

«Αυτά τα κεριά αντιπροσωπεύουν το πάθος που έφυγε από εμάς και ξανά ζωντανεύει. Όπως φλογίζουν τα κεριά έτσι και να φλογίσει το πάθος μας».

Άναψε τώρα το μπλε και πες:

«Εδώ είναι η ψυχρότητα μας και όσο καίγετε το κερί αυτό θα ζεσταίνεται ο πάγος ανάμεσα μας! »

Άναψε το ροζ κερί και πες:

«Εδώ είναι ο ρομαντισμός που θα έρθει μετά την ψυχρότητα. Από αυτή την στιγμή έρχεται ο νέος ρομαντισμός η νέα αγάπη η νέα μορφή ζωής!!!!»


Αφήνουμε τα κεριά να κάψουν! Όσο  καίνε εμείς οραματιζόμαστε πως ήμαστε μαζί, αγαπημένη γεμάτο ρομαντισμό!!! Όταν κάψουν τα υπολείμματα θα θάψουμε σε μία γλάστρα βασιλικού. Την φωτογραφία θα την κορνιζάρουμε και θα καίμε δίπλα της κόκκινα κεριά αλειμμένα με το  έλαιο αγάπης!