11 Ιουλίου 2019

Μαθήματα ☉ ♃ Stella Planetary ♆ ☿


🌌
Έγραφε η Πάμβα:

☉ ☾ ☿  ♀ ♂ ♃ ♄ ♅ ♆ ♇


Αυτά τα επτά αντικείμενα, έχουν ένα νόημα... αυτό το νόημα είναι η ζωή, ο πατέρας, η μητέρα το συναίσθημα μας, η γη μας η δύναμη μας η ομορφιά μας! Αυτά τα ονομάζουμε πλανήτες. Είναι οι επτά πλανήτες που μας δίνουν ενέργεια και φως. Είναι οι οδηγοί μας για τις τελετές μας!

⚵ ⚶ ⚷ ⚸ ⚴

Στην παράδοση των μαγισσών έλεγαν πως στον ουρανό υπάρχουν δώδεκα Αστερισμοί ανάμεσα τους περνάνε Επτά ισχυροί πλανήτες. Όταν η μάγισσα ήθελε να κάνει ένα ξόρκι έβλεπε αν ο πλανήτης είναι ανάδρομος αν ο πλανήτης είναι σε δυσμενή θέση κ.λ.π

🌟
Για την Πάμβα και τα Γριμόρια Stella ήταν σημαντικά οι Αστέρες, οι πλανήτες και τα ουράνια σώματα! Αν με το Stella Uranium κρατάς το σύμπαν στα χέρια σου με το Stella Planetary κρατάς την δόξα τον πλανητών αυτών.

🌒🌕🌘
Λέει ένα ξόρκι:

Αν θέλεις να πετύχεις όλους τους σκοπού σου δες τον Άρη αν δε βρίσκεται σε δυσμενή θέση τότε πάρε περγαμηνή και κόκκινο μελάνι και φτιάξε την ιερή σφραγίδα του Άρεως, πάρε τον ιερό σου πίνακα πάρε την ιερή σου σφραγίδα και το κερί σου κάλεσε τον πλανητη στο πιάτο σου και κάνε την τελετή! Ο Άρης θα είναι σήμαχος σου σε κάθε στόχο!”

Αυτές οι τελετές, οι αρχαίες τελετές μεταφράστηκαν τα τελευταία 3 χρόνια απο την Γραφή της Δωτήδ της Πάμβας και είναι έτοιμες να έρθουν στα χέρια σου! Σε κάθε μάθημα θα μάθουμε τους πλανήτες (κατά συνέπεια τους νέους πλανήτες Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα που έγιναν νεότερες προσθήκες απο μάγισσα!) θα μάθουμε τις ιερές Stella Σφραγίδες όπως τις ονομάζουμε και το κάθε μέλος που θα παρακολουθήσει αυτά τα μαθήματα θα πάρει την σκόνη η λάδι αλλά και τις αυθεντικές αδημοσίευτες συνταγές της Πάμβας. Έχοντας τους πλανήτες και τους Αστέρες σύμαχους και τα ιερά τους αντικείμενα τότε έχεις τον ουρανό στα χέρια σας!
🚫

ΠΡΟΣΟΧΗSOS


Τα μαθήματα αυτά δε θα ξανά γίνουν!

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον ουρανό χωρίς φόβο και γεμάτο μυστήριο και δύναμη!

☉ ☾ ☿  ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♆ ♇



Λίγα λόγια για τα μαθήματα Stella planetary
🌌
  1. Έρχεστε σε επαφή με την αρχέγονη μορφή του Ηλιακού μας συστήματος και την κοσμική μαγεία του τότε!
  2. Μαθαίνουμε την Αστρονομική, Αστρολογική μορφή και την κοσμική μαγεία των Πλανητών και πως να έρθετε σε επαφή μαζί τους!
  3. Αν μάθετε να διαχειρίζεσται αυτήν την ενέργεια τότε είστε έτοιμοι να παλέψετε με όποιον εσείς επιθυμείτε!
🌌
Ερχόμενα αντικείμενα του Stella planetary
  1. Έλαια
  2. Σκόνες
  3. Φίλτρα
  4. μαγικά πανιά
  5. ιερές σφραγιδες
  6. πίνακας του Stella planetary
🚫

ΠΡΟΣΟΧΗSOS


Τα μαθήματα αυτά δε θα ξανά γίνουν!

☉ ☾ ☿  ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♆ ♇


Αν θέλεις και εσύ να παρακολουθήσεις αυτά τα μαθήματα δεν εχεις παρά να κλείσεις μία θεση στα σεμινάρια – μαθήματα αυτά απο Σεπτέμβριο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2108612110