28 Φεβρουαρίου 2020

Οι Σφραγίδες της Εβδομάδας


Οι Σφραγίδες της Εβδομάδας

Οι μάγισσες όρισαν για την μαγεία των κεριών τις ημέρες της Εβδομάδος σε κάθε πλανήτη! Επάνω στην επιρροή του κάθε πλανήτη υπάρχει ένας θεός, επάνω σε αυτόν τον θεό υπάρχει μία συνεχόμενη ροή ενέργειας, επάνω σε αυτούς τους θεούς και ημέρες δημιούργησαν από μία σφραγίδα!


Στα γριμόρια της Πάμβας βρέθηκαν 7 ιερές σφραγίδες της Εβδομάδος. Αυτές οι σφραγίδες φτιάχτηκαν για να δημιουργούν περισσότερη ενέργεια ημέρας στον βωμό. Φτιαγμένες με κατάλληλο πλανητικό χρώμα την κατάλληλη ημέρα και ώρα σε ριζόχαρτο η πάπυρο...
Συνοδευόμενη η κάθε σφραγίδα από μία τελετή ενεργοποιήσεις θα σου χαρίσει το 100% την ημέρα που δεσπόζει!  Τα σύμβολα που φέρουν επάνω θα κάνουν τον βωμό σου τόσο δυνατό όσο να έχεις απόλυτη επιτυχία σε ότι και να κάνεις!

Π.χ Ημέρα Παρασκευή καις στον βωμό σου το κερί ημέρας που είναι πράσινο και στο κουτί η κάτω από κερί τοποθετείς την σφραγίδα της παρασκευής (Αφροδίτη).

Ημέρα Κυριακή καις στον βωμό σου το κερί ημερας που είναι το κίτρινο και στο κουτί η κάτω από το κερί τοποθετείς την σφραγίδα της Κυριακής (Ήλιος!)

Τιμή: 30 ευρώ η Μία 120 όλες μαζί