8 Ιουλίου 2020

Υδροχόος- Οι Ιερές Τελετές (Μέρος πρώτο)

Υδροχόος- Οι Ιερές Τελετές (Μέρος πρώτο)


Σύμφωνα με τις μάγισσες και την Αστρολογία είναι ο 11ος αστερισμός που περνάει η εκλειπτική τροχιά του ήλιου και επάνω σε αυτόν τον αστερισμό και άνθρωπο έχουν στηρίξει αρκετές τελετές, απο τον έρωτα μέχρι το να αποκτήσουν τεράστια δύναμη.


~Ποιος ήταν όμως ο Υδροχόος;~
Υδροχόος σημαίνει “αυτός που χύνει το νερό” και σύμφωνα με τον Μύθο ο Υδροχόος είναι ο Γανυμήδης που τον αγάπησε ο Δίας και τον έκανε Οινίοχο των θεών στον Όλυμπο για αυτήν την αγάπη οι μάγισσες δημιούργησαν το Φίλτρο “Αρπαγή” η “Γανυμήδης” που χρησιμοποιόταν για αγάπη ανάμεσα στο ίδιο φίλο η σε μορφή φιλίας!. Σύμφωνα πάντα με τις πηγές των αρχαίων ταυτιζόταν με τον Δευκαλίωνα γιός του Προμηθέα λόγο του κατακλυσμού που σώθηκε μαζί με την Πύρρα! Κατά την επικράτηση του Χριστιανισμού έγινε ο Ιωάννης ο βαπτιστής η ταυτίστηκε με τον Ιούδα Θαδδαίο η τον Μωυσή.

~Αστερισμός του Υδροχόου~
Παραδοσιακός κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος ενώ στην νέα Αστρολογία είναι ο Ουρανός και ο οίκος του είναι ο 11ος. Σαν αστερισμός όταν εμφανιζόταν στον ουρανό αυτός έφερνε τις βροχές! Σαν αστερισμός βρίσκεται ανάμεσα στον Αιγόκερο και στον Ιχθύ και στα νερά που χύνονται βλέπουμε τον αστερισμό του Νότιου Ιχθύ
Το σύμβολο του Υδροχόου αποτελείται από δύο κυματιστές γραμμές.
Οι δύο γραμμές είναι δύο ρεύματα ενέργειας και ο κυματισμός τους δείχνει ότι είναι σε κίνηση. Τα δύο αυτά ρεύματα είναι το ρεύμα της καρδιάς και το ρεύμα του νου, που υποδεικνύει ότι η μαθητεία στον Υδροχόο είναι το να συνεργάζονται σε μία κοινή πορεία-κατεύθυνση.
Στους Καμπαλιστές Ο Υδροχόος συνδέεται με το εβραϊκό γράμμα Nun και τον 14ο κάρτα Ταρώ Εγκράτεια.

Για τις μάγισσες!
Ο Υδροχόος είναι ένα σύμβολο αλλαγής και μετάβασης απο τον παλιό στον νέο κόσμο, γι αυτό και πολλοί θεωρούν οτι ο η εποχή του Υδροχόου που θα αναλύσουμε στο επόμενο μέρος θα είναι καθοριστική για τον κόσμο μας!
Στα μπαούλα τους είχαν απο σκόνες ζωδιακές, έλαια, πίνακες αλλά και μεγάλες τελετουργίες για να έχουν ενέργεια και αστύρευτη δύναμη.

Στο επόμενο μέρος θα μιλήσουμε για τις ερωτικές τελετές, το ποτάμι τις δύναμης και το πως ο Υδροχόος θα αλλάξει μία ολόκληρη γενιά!!