6 Οκτωβρίου 2009

Μαγικές Ρίζες της hoodoo

Τυχερό χέρι:
Αυτή η ρίζα είναι μία πολύ σπάνια και την χρησιμοποιούν για να φέρουν τύχη και κυρίως στα τυχερά παιχνίδια. Στην Hoodoo λένε πως αν βάλεις σε ένα κόκκινο σακουλάκι από φανέλα μαζί με πούδρα τυχερό χέρι, θα σας φέρει τύχη στα τυχερά παιχνίδια. Συνδυάζεται με το Van ~Van και έλαιο του τυχερού χεριού.





Ρίζα Βασίλισσας Ελισάβετ:
Μία από της ποιο διάσημες ρίζες αγάπης και έρωτα. Η ρίζα αυτή χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες για να προσελκύσουν τους άντρες, Αν βάλεις λίγη πούδρα από αυτό το βότανο μαζί και ένα κομμάτι, λένε πως θα γίνεις ακαταμάχητη. Συνδυάζεται με έλαιο Έλα σε εμένα και Έλαιο Αγάπα με!!!







Ρίζα Ιωάννη του κατακτητή
Πολύ δυνατή ρίζα για τύχη, αγάπη, προστασία. Στην Hoodoo έβαζαν την ρίζα αυτήν μέσα σε ένα πράσινο πουγκί μαζί με μαγνητική πούδρα και την ράντιζαν με το έλαιο του Ιωάννη του κατακτητή.




Βανδαλόριζα:
Γνωστή σαν Βαλεριάνα αυτή η ρίζα, φέρνει την προστασία ενώ φαρμακευτικά την πίνουν σε τσάι για να κοιμηθούν και ως ηρεμιστικό. Αν λένε την συνδυάσεις με πολεμική πούδρα αυτή θα γίνει για χωρισμό.








Το μάσημα του μικρού Ιωάννη:
Το γνωστό Galagan, θεωρείται πολύ δυνατή ρίζα όταν είναι για δικαστήριο. Το χυμό νερού που έβρασε η ρίζα αυτή στο χέρι και σταγόνες στο δάπεδο του Δικαστηρίου κάνει να είναι δυνατότερη και να κερδίζεις πάντα. Συνδυάζεται με το έλαιο της Αλήθειας η Δίκης.





Τρία Χέρια:
Ρίζα Η Γνωστή Πιπερόριζα, χρησιμοποιείται για να διώξουμε τα κακά πνεύματα. Επίσης η παράδοση της Τζαμάικας λέει πως αν βάλεις σε ένα κόκκινο πουγκί ρίζα του Ιωάννη του κατακτητή και μοσχοκάρυδο και λίγες σταγόνες έλαιο Τύχης η γρήγορη τύχη με πούδρα τύχης αυτό θα σας φέρει αρκετά λεφτά για να μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε!!!




Ρίζα του Διαβόλου:
Μία ρίζα που μοιάζει με κέρατα κατσίκας η Διαβόλου, παλαιότερα την πρόσφεραν στον Βωμό του Άδη και του Πλούτωνα, την χρησιμοποιούσαν για να αποτρέπει το κακό και για σκοπό αυτό έβαζαν μία ρίζα στην εξώπορτα από επάνω έτσι ώστε να μην μπει το κακό. Άλλοι λένε πως μία ρίζα Διαβόλου σε ένα κόκκινο φανελάκι μαζί με έλαιο κατάρας φέρνει την εκδίκηση και κατάρα στους εχθρούς!!!