6 Οκτωβρίου 2009

Ρίζα τυχερού Χεριού (Lucky hand root)


Ρίζα Τυχερού χεριού
(Lycky hand root)


Υπάρχουν χιλιάδες ξόρκια που χρησιμοποιούν αυτήν την σπάνια ρίζα και κυρίως Hoodoo. Εδώ σας γράφω μερικούς από τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τυχερό χέρι.

Προετοιμασία:Μπορείτε να εκτελέσετε τα ξόρκια σας για να αυξήσετε την τύχη και να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα. Αν είναι Ανάγκη η δεν είναι καλό θα είναι να το χρησιμοποιήσουμε πάντα σε χρονικό όριο της Γέμισης του φεγγαριού και όχι στην Χάση.



Λουτρό με τυχερό χέρι:
Πάντα πριν από την Αυγή γεμίζουμε την μπανιέρα και βάζουμε μία ρίζα, ρίξτε στο κεφάλι σας νερό από αυτό που ποτίστηκε με την ρίζα. Στέγνωσε τα μαλλιά σου και γενικός το κορμί σου χωρίς πετσέτα. Φοράμε λευκά καθαρά ρούχα και ρίξε το νερό στο σταυροδρόμι να κοιτάτε προς την ανατολή του Ήλιου και σαφώς δεν πρέπει να κοιτάξετε πίσω. Μην ξεχνάτε καθώς θα κάνετε μπάνιο να πείτε τον ψαλμό 23.

Σκόνη Τυχερό Χέρι:
Επίσης μπορείτε να φτιάξετε την πούδρα τυχερό χέρι και να την βάλουμε στο σώμα μας η επάνω στα λαχείο, πασπαλίζουμε τα χέρια μας η στο δωμάτιο που μένουμε στης τέσσερις γωνίες και κάθε γωνία θα λέμε τον Ψαλμό 23. βάλτε μία ρίζα η λίγο πούδρα τυχερού χεριού στο πορτοφόλι σας η στα χρήματα σας.