8 Νοεμβρίου 2014

Ο μαγικός καθρέφτης των επιθυμιών

Οι μαγικοί καθρέπτες ήταν αρκετοί. Άλλοι έγραφαν της επιθυμίες τους, άλλοι έφερναν την τύχη. Άλλοι όμως ήταν Μαντική. Οι μάγισσες είχαν έναν μαγικό καθρέφτη που διάβαζαν μέσα το μέλλον, αλλά έβλεπαν και το τι έκαναν οι συντρόφοι τους. Αυτό ήταν ένα Ασφοδέλιο υλικό. Ένας καθρέφτης χειρός που έβλεπαν τα μελλούμενα και κατασκόπευαν της μαγικές εργασίες των άλλων. 

Αν και τώρα με της ενέργειες είναι δύσκολο να δούν. Οι μάγισσες εξέλιξαν την δύναμη του καθρέφτη ώστε αν κάποιος δεν μπορεί να δει, τουλάχιστον νιώσει αυτόν που θέλει η αυτό που θέλει. Ήταν ένας καθρέφτης μαγικός που αν τον χρησιμοποιούσες σωστά θα έβλεπες μέχρι και αγγέλους μέσα. Η Πάμβα πήρε τούτον τον Ασφοδέλιο καθρέφτη και τον Μετέτρεψε σε ένα εργαλείο μαγικό για κάθε μάγισσα. Με αυτόν τον καθρέφτη έβλεπαν μέσα το παρελθόν, το παρών και το μέλλον, αλλά και προηγούμενες ζωές. 

Αν πιστεύεται πως μπορείτε να δείτε και να αντέξετε την πραγματικότητα αλλά και να δείτε τα πραγματικά γεγονότα μέσα από έναν καθρέφτη, τότε δεν πρέπει να λείπει από το μαγικό σας μπαούλο. Σίγουρα δεν θα χάσετε, μα θα κερδίσετε! Έχοντας τον καθρέφτη στο τραπέζι που λέτε τα χαρτιά θα νιώσετε την πραγματική δύναμη στα χέρια σας, αλλά θα καταφέρετε να μάθετε την πραγματικότητα.