8 Νοεμβρίου 2014

Για να θυμηθείς την προηγούμενη ζωή σου (Γιαννιώτικο)

Αυτό το ξόρκι γνωστό και ως «Ο καθρέφτης της Ζωής» ήταν ένα ξόρκι που σε βοηθάει να δεις την προηγούμενη ζωή σου. Ήταν ένα πανίσχυρο Ξόρκι που χρησιμοποιείται ο καθρέφτης της τύχης!!! 

Υλικά: 

Ο Καθρέφτης της Τύχης 
Δύο λευκά κεριά 
Ένα μπολ με 


Άμμο θαλάσσης 
Μοσχολίβανο 
Φίλτρο Μορφέας 

Τελετουργία: 
Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Τετάρτη και αφού έχεις Ξαστρίσει το Φίλτρο Μορφέας στο όνομα σου. Ράντισε τα δύο λευκά κεριά και τον καθρέφτη. Σε ένα όμορφο μπολ βάλε μπόλικη άμμο θαλάσσης και κάρφωσε εκεί τον καθρέφτη να κοιτάζει προς εσένα. Τα φώτα πρέπει να είναι κλειστά. Βάλε τα κεριά αριστερά και δεξιά του καθρέφτη αλλά να μην φαίνεται στον καθρέφτη τα κεριά. Προσπαθήστε να φαίνεστε κυρίως εσείς. Κοίτα μέσα στον καθρέφτη στα δικά σου τα μάτια και πες: 

«Εσύ την Μοίρα που ορίζεις, και τα μάτια σου πολλά έχουν δει 
Δες και για εμένα τον τάδε της τάδε. Δείξε μου την αλήθεια. 
Φανέρωσε μου τα κρυμμένα μυστικά της παλιάς μου ζωής» 

Κοίταξε επίμονα στα μάτια σου και προσπάθησε να μην τα ανοιγοκλείσεις. Η μορφή της προηγούμενης ζωής σου θα έρθει. Κοιτάς πρώτα τα Ρούχα μετά το πρόσωπο και έπειτα γύρο του. Αν πάλι δεν καταφέρεις να πιάσει το ξόρκι, ανοίγει το ξόρκι την πύλη των ονείρων, όπου θα πεις τα ίδια λόγια και θα κοιμηθείς φορώντας το Φίλτρο Μορφέας. Το επόμενο πρωί θα ξέρεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου.