7 Μαρτίου 2019

🌌 Λίγα λόγια για τα αστέρια του Stella 🌌


🌌🔮Λίγα λόγια για τα αστέρια του Stella 🔮🌌

Είναι λογικό μερικοί από εσάς να θεωρείτε «Εύκολα» τα μαθήματα Stella. Κάποιοι άλλοι όμως δεν το έχουν καταλάβει! Έρχομαι λοιπόν εδώ να σας πω μερικά πράγματα περί Stella!

🌟Έρχεστε σε επαφή με μία αρχέγονη μορφή ενέργειας και κοσμικής δύναμης  που δεν διαχειρίζεται εύκολα, αν όμως το κάνετε αυτομάτως έχετε το σύμπαν στα χέρια σας!

🌟Μαθαίνουμε την Αστρονομική και την Αστρολογική μορφή του κάθε Αστερισμού και των Απλανών Αστέρων όχι όμως σύμφωνα με το Picatrix αλλά με βάση την αρχαία κοσμική μαγεία των μάγισσών των Ιωαννίνων!

🌟Όταν διαχειριστούμε την ενέργεια αυτήν μαζί με τα υλικά (σκόνες, έλαια, φίλτρα και αντικείμενα) έχετε την δύναμη να αλλάξετε την ζωή σας τελείως ριζικά!!!

Κατά βάση έχετε την ευκαιρία να:

Αλλάξετε την ζωή σας, Να αλλάξετε τα οικονομικά σας τα αισθηματικά σας αλλά να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας με σύμμαχους τα αστέρια που βρίσκονται πάντα για εσάς στον ουρανό!

 ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

🌓Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί🌗

⭐Σφραγίδες αστεριών

🌌Μαγικά αντικείμενα

🌠Μαγικά φίλτρα

🌟Μαγικές σκόνες!

Το ξανά λέω και πάλι όσοι τα παρακολουθείτε είστε πολύ τυχεροί και ποιο τυχερός εγώ που παίρνετε αυτήν την σπάνια γνώση αυτών των σπάνιων μαθημάτων.

Τα σεμινάρια αυτά δε θα ξανά γίνουν ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ και αυτό γιατί αυτή η γνώση δε μοιράζεται συνέχεια! Η κοσμική μαγεία όμως δεν τελειώνει εδώ!!!!
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και για τους νέους που θέλουν να έρθουν και ρωτάνε και θέλουν να έρθουν!

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα σεμινάρια Stella