26 Ιουνίου 2019

Το φίλτρο Επτά – Αλλαγής

Το φίλτρο Επτά – Αλλαγής



Στα κιτάπια τους οι μάγισσες είχαν φίλτρα για κάθε λογής! Το φίλτρο Επτά ήταν το φίλτρο που «άλλαζε την μοίρα» «άλλαζε την Τύχη» προς το καλό. Μέσα του έκρυβε την μυστική κλωστή των τριών Μοιρών δεν είναι τυχαίο πως μια από τις
μυστικές ονομασίες ήταν το Α.Λ.Κ που είναι τα αρχικά ονομάτων των «
Τριών Μοιρών».
Ατροπος, Λάχεση, Κλωθώ.


Ο Μύθος
Ο Μύθος λέει πως η Άτροπος είχε καταραστεί πολύ βαριά μία κοπέλα άδικα, Έτσι η Λάχεση και η Κλωθώ πήραν την απόφαση να βοηθήσουν την κοπέλα πίσω από την πλάτη της Άτροπο. Έτσι έστειλαν όνειρα στην καταραμένη κοπέλα να φτιάξει ένα άρωμα το «Επτά». Η Κοπέλα έπρεπε να μαζέψει τα βότανα και τα έλαια σε γέμιση του φεγγαριού. Σαν έφτιαξε λεει το φίλτρο η κοπέλα έγινε μάγισσα και ακολούθησε την μοίρα των τριών μοιρών, έτσι το φίλτρο πέρασε από γενιά σε γενιά και άλλαξε και μαζί με αυτό άλλαζε την μοίρα των ανθρώπων. Άλλαζε την μοίρα προς το καλύτερο, άλλαζε την τύχη σε όποιον το είχε στα χέρια του.

Εμείς στο Μυρόλι βρήκαμε τις δύο αυθεντικές συνταγές του φίλτρου Επτά και κρατάμε την πρώτη παραδοσιακή με τα 29 συστατικά και κρατάμε την παράδοση όπως και η κοπέλα αλλά και την δεύτερη συνταγή με ποιο εύκολη τελετή διαδικασίας εξίσου δυνατή!

Αν θέλεις λοιπόν να αλλάξει η τύχη σου και το ριζικό σου προς το καλό πάρε το φίλτρο αυτό και χρησιμοποίησε το σε ξόρκια με κίτρινα και πορτοκαλί κεριά για να ευλογήσεις την τύχη σου και να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι σου.

Το 2008 είχαμε δημοσιεύσει την συνταγή! Πλέων η συνταγή είναι μυστική!!!!

Τιμή με 29 συστατικά 70 Ευρώ (κατά παραγγελία)
Τιμή με 7 συστατικά 30 ευρώ