Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Επαναφορά με μελισσοκέρια

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΞΑΣΤΡΙΣΟΥΜΕ / ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΕΓΓΑΡΙΟΎ 

Υλικά: 

Κόκκινο πανί 
Κόκκινη κορδέλα 
Καρφίτσα η Βελόνα 

Διαδικασία: 


Παίρνουμε τα κεριά μας και χαράζουμε στα 3 το όνομά μας και το όνομά της Μαμάς μας. Το ίδιο θα κάνουμε με τα υπόλοιπα κεριά στα 3 το όνομα του Ενδιαφερόμενου και το όνομα της Μαμάς του. 
Το αλείφουμε τα κεριά μας με μόσχο. Τώρα Πάρε ένα κερί δικό σου και ένα κερί δικό του και αρχίζεις να τα στρίβουμε. Καθώς θα στρίβεις τα ακόλουθα λόγια:  

Όπως στρίβω τα κεριά έτσι και να στρίβει
το μυαλό και η καρδιά του τάδε γέννα της
τάδε για μένα την τάδε γέννα της τάδε. 

Αφού στρίβουμε τα κεριά και έχουμε τρία ζευγάρια κεριών.  Βγάλε τα κεριά έξω στο φεγγαρόφωτο. Επί τρία βράδια 3 φορές λέμε: 

Όπως ξεσηκώνετε το κύμα έτσι και να ξεσηκώνετε
η καρδιά και η ψυχή του τάδε γέννα της τάδε
για μένα την τάδε γέννα της τάδε. 

Αφού τελειώσουμε το ξάστρισμα των τριών ημερών, αρχίζουμε να καίμε ένα ζευγάρι κάθε μέρα. Καθώς θα καίγετε το ζευγάρι θα λες: 

Όπως καίγετε το κερί έτσι και να καίγετε το
Μυαλό και η καρδιά του τάδε γέννα της
τάδε για μένα την τάδε γέννα της τάδε. 

Αφού Τελειώσουν τα κεριά πρέπει να κλίσουμε το ξόρκι κάνοντας τα υπολείμματα τα βάζουμε σε ένα κόκκινο πουγκί η κόκκινο πανί και το δένουμε με μία κόκκινη κορδέλα. Στην συνέχεια το θάβουμε και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Το ξόρκι γίνετε πάντα σε 2πλες ώρες. Τα κεριά τα χαράζουμε όπως θέλουμε αρκεί να το χαράξουμε . Κάποιος ανέφερε στο άλλο topic για κόκκινα κεριά. Δεν στρίβονται τα κόκκινα κεριά. Τα Λόγια να τα λέτε με πάθος και κατανόηση και όχι χαμηλόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου