Μεταφυσική σχολή - Διώνη

Μεταφυσική σχολή Διώνης
(Σχολή μαγισσών - Μαθήματα μαγείας)

Μαθήματα Χαρτομαντείας και Stella 


ΠΙΛΕΙΑ ΤΟ  

ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝΣτο πρώτο μέρος Φτιάχνουμε το φίλτρο της Φομαλώ η Ψαρόφιλτρο, στο δεύτερο μέρος φτιάχνουμε την σφραγίδα και το πουγκί της Spica, και στο τρίτο μέρος της Σκόνη του Aldebaran.Σεμινάριο Π.α.σ.σ.α.κ
08/10

Γράφει η Πάμβα:
Στην πολιτεία των αστεριών υπάρχει, εκεί που ο Απόλλωνας γαληνεύει τα πλήθη, υπάρχει ένα άστρο! τούτο το άστρο αν το ακούσεις με προσοχή, θα ακούσεις όλα τα μυστικά του, το τραγούδι του θα σε ταξιδέψει τόσο μακριά
..............
Τούτο το άστρο θα λάμψει ξανά ψηλά στην κορόνα μας, θα μας ταξιδέψει, θα μας ευλογήσει και θα μας χαρίσει δύναμη!
....................
Ψυχή μου λαμπρή και δροσερή... κάποτε είπαν πως θα μας επισκεφθείς... έλα να σε δω! έλα να σε ακούσω! έλα να σε νιώσω! 
.............................
Ένα από τα αγαπημένα μας αστέρια ήταν ο Βέγας, αυτός ο υπέρλαμπρος αστέρας που εκπληρώνει της επιθυμίες μας! δε χάναμε ευκαιρία! Μα ταράτσα, μα χωράφι να ξαπλώσουμε και να μη τα παρατηρούσαμε! Ο Βέγας είναι το ποιο λαμπρό αστέρια στον έναστρο ουρανό και βρίσκετε στον αστερισμό της Λύρας! Η Πάμβα κάθε φορά ύψωνε το χέρι της και έλεγε «Να το σπίτι μου!»Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό της Λύρας και το ποιο λαμπρό Αστέρι της τον Vega και την ιστορία της Ανθρωπότητας. θα μιλήσουμε επίσης για τον πλανήτη Φαέθοντα!

Στο Δεύτερο Μέρος θα κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση των προηγούμενων μαθημάτων της χρονιάς που πέρασε και το τι έχουμε να κάνουμε μετέπειτα! 


Σεμινάριο Πασσάκ – Κάρτα Δώρο και Ωρίωνας
17/10

Γράφει το ημερολόγιο της Πάμβας:

«Ω αγαπημένε μου Κυνηγέ! Ξέρεις προσπαθώ να σε σώσω. Ξυπνάω κάθε μέρα κουρασμένη. Εδώ εχει πολλά σύννεφα και δε μπορώ να σε βλέπω κάθε βράδυ. Σε έχω σχεδιάσει όμως σε ένα χαρτί και διαλογίζομαι μαζί σου! Γλυκέ μου κάνε υπομονή! Θα έρθουν οι μέρες που εμείς οι Εργάτες θα σε σώσουμε και θα παραμείνεις εκεί πάνω! Θα περιμένω τα δώρα σου την επόμενη φορά να σε νιώσω πάλι στην καρδιά μου!»

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Ωρίωνα τα οφέλη μας για αυτόν και τι μας προσφέρει! θα μιλήσουμε για την Μήτρα της θεάς και το πως γεννιέται μία κόρη της Διώνης. 

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την κάρτα του δώρου της Πασσάκ και θα περιστραφούμε γύρο απο αυτό, μυστικές ερμηνείες και το  χρονικό του όριο!! 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Γαλαξία μας, το σπίτι μας! 


Σεμινάριο Π.α.σ.σ.ά.κ – Ανταρης και ριξιμο της Νυχτερίδας
Τετάρτη 24/10
 
Η Λυτραία έφτασε μέχρι τα πόδια της Αστραίας! «Πές μου» της είπε! «Πώς να σταματήσω τον εχθρό μου» η Αστραία έκατσε και  αφουγκραζόταν τον αέρα που χτύπαγε τα φύλλα της Βελανιδιάς! «Πάρε τον Αντάρη!» της απάντησε! «Παρε την καρδιά την σιδερένια καρδιά και μαλάκωσε την!»

 Στο πρώτο μέρος του μαθήματος αυτού θα μιλήσουμε για το Άστρο Αντάρη και τον Αστερισμό του Σκορπιού  αλλά και πως εμείς μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στα οφέλη μας!

Στο Δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί η μικρή τελετή του Αντάρη! (όσοι θα παρευρεθούν στο μάθημα αυτό θα πάρουν το πρώτο Σύμβολο και τα ώρα του Αντάρη για σύμμαχο στην ζωή!

Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε πρακτική του  ριξίματος της Νυχτερίδας που κάναμε πέρσι και θα μάθουμε νέα μυστικά! 


Σεμινάριο Π.α.σ.σ.σ.ά.κ - Stella
Τετάρτη 31/10 - 07/11
Έγραφε η Πάμβα:

«Ψυχή των άστρων που κατοικείς στις
ποιο σκοτεινές περιοχές και ψάχνεις το
φώς σου! Βρες το φώς της…………………. »

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το Άστρο του Αλντεμπαράν και τις πως οι μάγισσες χρησιμοποιούσαν και βρισκόταν στον αστερισμό του Ταύρου! Θα μιλήσουμε για τις Υάδες και τι μας προσφέρουν!

Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί τελετή του Αλντεμπαράν (Όσοι παρευρεθείτε θα λάβετε την σκόνη του Αλντεμπαράν) με δώρο το σύμβολο του!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο των Υάδων, ένα ανεπίσημο ρίξιμο της Πάμβας που μας δείχνει τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου αλλά και το άμεσο μέλλον! Σεμινάριο Πασσάκ – Stella
Τετάρτη 14/11

Έγραφε η Πάμβα:

«Εκεί στο Βάθος του σκοτεινού ουρανού,
Υπάρχει ένα μοναχικό αστέρι. Μόνο του
να πλέει στα νερά του Γανυμήδη.. Τούτο
το άστρο αν φωνάξει θα σε γεμίσει νερά και πλούτο!»

Στο πρώτο μέρος αυτού του μαθήματος  θα μιλήσουμε για την Φομαλώ  το άστρο του Νότιου Ιχθύ την μητέρα μίας ολόκληρης Εποχής που άλλαξε τον κόσμο!!!!

Στο δεύτερο μέρος θα λάβουμε την Ψυχή του Φομαλώ με το φίλτρο του Φομαλώ μέσα από  τα γριμόρια των μαγισσών της Ασφοδέλιας ομάδας! Θα μάθουμε να το φτιάχνουμε και να το χρησιμοποιήσουμε!!!! (το κάθε μέλος θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι γυάλινο με αγιασμό!)


Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την Κάρτα Πόρτα και για την μαγείας της Πόρτας της Πάμβας!


Σεμινάριο Πασσάκ k Stella Spica 
Τετάρτη 21/11

Έγραφε η Πάμβα:
Αστραία και Ασταραία τα δύο  μάτια που λαμπυρίζουν! 
Ψυχές ήρθαν ψυχές θα φύγουν, μόνο αυτές θα μείνουν
κοντά μας! να κρατάνε το Στάχυ στα χέρια τους χαρίζοντας ζωές!»

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό της Παρθένου, την εποχή της Παρθένου και τι μας ωφέλησε. Θα μιλήσουμε για την μητριαρχική ύπαρξη και την γέννηση της θεάς!

Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε για την Spica το άστρο της Παρθένου με την ευνοϊκή μορφή του και τα χαρίσματα του, ανοίγουν οι γραφές των Αμβρόσιων μαγισσών!!!! Όσοι παρευρεθούν θα πρέπει να έρθετε με ένα πράσινο πουγκί που μέσα θα μπει το Σύμβολο του αστεριού.

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την Κάρτα Μπόλια και Περσεφόνη. Θα μάθουμε τις τελετουργίες που κρύβονται πίσω από  αυτές! Θα δοθεί αδημοσίευτη τελετή του Φυλαχτού της Μπόλιας!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας! 


Σεμινάριο Πασσάκ k StellaSpica 
Τετάρτη 28/11

Εκείνη την ημέρα η Βάγια έκατσε δίπλα στην Πάμβα… «Τι ωραία που είναι η Λύρα του Απόλλωνα!» τις είπε και η Πάμβα τις απάντησε! «Δε μπορώ να σου εξηγήσω, αλλά αυτό  το χαρτί με τραβάει!» για λίγο η Βάγια προβληματίστηκε, πήρε το χαρτί στα χέρια της και τις έκανε επάνω στην κάρτα ένα σχέδιο με κάρβουνο. «ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί!»
……………………………….
Από εκείνη την στιγμή τίποτα δε ήταν όπως ήταν, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου… έμαθα να κάνω ταξίδια μακριά και πλάι μου να στέκετε ακίνητος φρουρός. Στην καρδιά μου τώρα εχω τον Βέγα μαζί με την Λύρα!!!
………………………………

Στο πρώτο μέρος θα γυρίσουμε πίσω στον αστερισμό της Λύρας. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Vega ξανά!!! Τα μέλη θα πρέπει να έχουν την τράπουλα τους γιατί επάνω στην κάρτα της Λύρας θα γίνει το ιερό σύμβολο!

Στο Δεύτερο μέρος θα σας δοθεί η Σφραγίδα του Βεγκα να την κατασκευάσετε μόνη σας. Η πρώτη σφραγίδα που θα δοθεί σε εσάς, μαζί με την «ιερά τελετή» του Βεγκα, μαζί να έχετε ένα μπλε πουγκί που το έχετε φτιάξει εσείς. Για περισσότερες πλ. 2108612110

Στο τρίτο μέρος θα μισήσουμε το «Ρίξιμο των πέντε» ένα ρίξιμο γρήγορο απλό και συνάμα δυνατό που δίνει τις ξεκάθαρες απαντήσεις!!!!


Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας! 


Σεμινάριο Πασσάκ k StellaRegulus

«Οι μάγισσες έχουν ένα Αστέρι για τους
βασιλιάδες, αυτό το αστέρι  έδειχνε την
βασιλική καταγωγή! Όποιος γεννήθηκε
την εποχή του Regulus έγινε βασιλιάς στην
κάστα μας! όλες μιλάνε για τον Πύρινο
Λέοντα… αλλά κανείς δε γνωρίζει από πού θα έρθει!»

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την εποχή του Λέοντα και την κάρτα του Λέοντα της Πασσάκ  και γιατί το Regulus είναι ένας σημαντικός αστέρας για τις μάγισσες των Ιωαννίνων! Θα μιλήσουμε για τις μάγισσες και  μάγους που γεννήθηκαν εκείνη την εποχή!

Το δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Λέοντα και το αστέρι Regulus τον τέταρτο βασιλικό αστέρα και θα κάνουμε μαζί το «Ευλογημένο μέρτα» Να φέρετε ένα χρυσό η κίτρινο πανί 17Χ17 cm για να το ευλογήσουμε στην πρώτη φάση, θα φτιάξουμε το βασιλικό  πανί της δύναμης!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο του  «Παλλάδιου Δράκου» αλλά και  τι σημαίνει π δράκος για την Πάμβα και θα δοθεί Αδημοσίευτο Ξόρκι με το φυλαχτό του δράκου!!!

Θα μάθουμε τα πέντε πρώτα γράμαμτα της Δωτήδ την γραφή της Πάμβας!


Έκτακτο!
(Για το τελευταίο μάθημα του Χρόνου! Stella κ Π.α.σ.σ.α.κ)
Για τους Τυχερούς του μαθήματος που θα βρίσκονται εκεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν σε επαφή με την Ι.π.ά.κ! Οι ετήσιες προβλέψεις που κάνω κάθε χρόνο με την Ιπάκ θα είναι μπροστά, θα καταγράψουμε σωστά και μετά θα  κάνουμε όλοι μαζί με την Π.α.σ.σ.α.κ και την Πατρεία!!!!! Οπλιστείτε με την υπομονή σας και ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι γνώσης!!!

Υ.Γ:

Την ώρα που θα ανοίξουν τα σημεία της Ζωής όπως αναφερόταν το άνοιγμα της Ιπάκ να έχετε κλειστά τα κινητά σας! θα έρθουμε σε επαφή με την πρώτη Μάγισσα (αν το θελήσει!)

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!Σεμινάριο Πασσάκ κ Stella Πλειάδες  
Τετάρτη 09/01

«Για ώρες τώρα κάθομαι και κοιτάω το βραχιόλι μου! μια στιγμή το κοιτάζω και μια το πιάνω στα χέρια μου… το ένα είναι χρυσό, τα άλλα είναι ασημένια! Το τοποθετώ  στο μπαούλο τους και συνεχίζω! Τα επτάστερο βραχιόλι μου δίνει την δύναμη που πρέπει να έχω! Άραγε η Διώνη ποιο άστρο μου χάρισε;»

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό των Πλειάδων θα μάθουμε τα πάντα γύρο από τον αστερισμό τι συμβολίζει και πως μας επηρεάζει!

Στο Δεύτερο μέρος θα κατασκευάσουμε μαζί το πρώτο μέρος για το «Μέρτα των Πλειάδων», αυτό το σημαντικό αντικείμενο των μαγισσών της Ηπείρου που χάριζε την ενέργεια των άστρων! Να έχετε μαζί σας ένα κομμάτι μπλε σκούρο ύφασμα 30Χ 16 εκατοστά και μια κίτρινη κλωστή που θα διαβαστούν εκείνη την στιγμή!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το ρίξιμο της «Σκάλας» που θα μας οδηγήσει στο να βγούμε από τα καθημερινά μας προβλήματα! Και  θα δοθούν τα επόμενα πέντε γράμματα της Γραφής Δωτήδ της Πάμβας!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Να έχετε μαζί σας το Μέρτα του Regulus που προετοιμάσατε την προηγούμενη φορά! Θα κατεβάσουμε τον Regulus τελευταία φορά οπότε δε θα ξανά ασχοληθούμε (προς το παρων) με την δύναμη του άστρου αυτού. Όποιος δε φέρει μαζί του το πανί του θα χάσει το τελευταίο Σφράγισμα!


Μάθημα Stella k Πασσάκ
Τετάρτη 16/01

«Για ώρες καθόμασταν και αντιγράφατε το πίνακα στον πάπυρο! Η Γραία μου έδινε οδηγίες και της ιστορίες του κάθε ένα συμβόλου και εγώ από την άλλη σε ένα κομμάτι χαρτί έβαζα μία τελεία. Η Μανωδέσσα με την Αγαλίρα μα έδωσαν το καλύτερο δώρο!»
Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος αυτού του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Ευλογημένο Πίνακα της Πατρείας. Πως συνδεόταν με την τράπουλα Π.α.σ.σ.ά.κ και τα οφέλη του*! Οπότε αφήνουμε λίγο πίσω τα αστέρια!

Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε το Ρίξιμο της Σκάλας που δε προλάβαμε στο προηγούμενο μάθημα.

Στο τρίτο μέρος θα σφραγίσουμε το Μέρτα των Πλειάδων. Αυτό το δώρο της Πάμβας που θα μας/σας λύσει τα χέρια! Να φέρετε όλοι μαζί σας το πανάκι που ευλογήσαμε!

* Ο πίνακας της Πατρείας έχει πολλές διαφορετικές χρήσης, από ξόρκια με κεριά, επικοινωνία με τους νεκρούς μέχρι να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και με θεούς! 


Μάθημα Stella κ Πασσάκ
Τετάρτη 23/06

«Ο Πίνακας της Πατρείας είναι ένα δώρο των αρχαίων μαγισσών… Τώρα που τον μετάφρασα μπορώ να καταλάβω τι με συνδέει μαζί του! Ήρθε η σειρά μου να αφαιρέσω τα κομμάτια και να προσθέσω τα σωστά!»
Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος αυτού του μαθήματος θα μάθουμε να ενεργοποιούμε τον πίνακα της Πατρείας ώστε να μπορεί να μιλήσει σωστά! Θα μάθουμε τα πρώτα σύμβολα της Άνοιξης και το πως συνδέεται με την τράπουλα Πασσάκ!

Στο δεύτερο μέρος θα μάθουμε το  αδημοσίευτο «Ξόρκι τις Πατρείας» όπως γράφτηκε από την Πάβμα. πως η Πάμβα οδηγούσε ένα σύμβολο να την βοηθήσει!

Στο τρίτο μέρος θα δοθούν τα επόμενα πέντε γράμματα της Δωτήδ την γραφή της Πάμβας αλλά θα μιλήσουμε για το Παλλάδιο Ρίξιμο που δε προλάβαμε στα προηγούμενα Μαθήματα!


Ευχαριστούμε για την συμμετοχή! 

Μάθημα Stella & Πασσάκ
30/01

«Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μία μάγισσα του παρελθόντος και από τις ποιο αρχαίες και βασικές δεν έχεις παρά να την καλέσεις! Αφού την καλέσεις πάρε τους λίθους της Μοίρας και ρίξε τους στον πίνακα! Μη ξεχάσεις να την ρωτήσεις αν αισθάνεται καλά! Αν θέλεις αρμονία φώναξε την Λυτραία, Αν θέλεις σθένος και δύναμη την Κλειραία, Αν θέλεις ευλογία και αγνόητα φώναξε την Χαρίτη, αν πάλι θέλεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σου και την βασιλεία που σου αξίζει φώναξε την Μανωδέσσα! Η Φωτεινή αυτή εργάτρια θα σου δώσει όλα τα μυστικά της! Εγώ η Πάμβα μάγισσα των Ιωαννίνων την γνώρισα, την έζησα, την γεύτηκα! »
Απόσπασμα από το Ημερολόγιο της Πάμβας!

Η κάθε Φατρία είχε την δική της μάγισσα και δύναμη! Άλλες μεγάλες άλλες μικρές, άλλες με ισχύς ακατανίκητη και άλλες με δύναμη που ασκούσαν επάνω στην φύση. Άλλες είχαν την τέχνη της μαντείας και άλλες την τέχνη της μαγείας. Θα σταθούμε στην τέχνη της Μαντείας όμως!!!! Άλλες ήξεραν να ερμηνεύουν τα φύλλα των δέντρων, άλλες τα περιστέρια και άλλες τα σίδερα! Όλα αυτά ήταν βασισμένα στο μαντείο της Δωδώνης που μέσα σε αυτό κυριαρχούσαν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης αλλά και η δύναμη της μάνας γης! Δεύτερο μαντείο που ήταν βασισμένα το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, τρίτο και τελευταίο ανεπίσημο το μικρό μαντείο της Κασσώπης επι τις τρίτης μεγάλης οδού στο σπίτι της Πατρείας που ήταν και αυτή μεταγενέστερη του μαντείου της Δωδώνης!  Από εκεί ακούμε τον πίνακα της Πατρείας. Ένας βράχος λαξευμένος με σύμβολα και ιδεογράμματα που όριζε να δει το μέλλον! Πρόκειται ισως για το ποιο αρχαίο μαντικό αντικείμενο που κατέχουμε στα χέρια μας όσο αφορά την Μαντεία της Ηπείρου μετά τα ιερά μαντεία!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον πίνακα της Πατρείας, θα δούμε τα επόμενα σύμβολα το τι συμβολίζουν αλλά και τα οφέλη τους! Συνάμα θα πάρουμε την αδημοσίευτη πρακτική με τα μαγικά σύμβολα που χαράζαν επάνω στον πίνακα για περισσότερη γνώση και δύναμη στην προφητεία!!!!

Στο δεύτερο μέρος θα δούμε σε πρακτική το ανεπίσημο ρίξιμο των τριών που συνδυάζετε με τον πίνακα της Πατρείας και την τράπουλα Πασσάκ! Η πρώτη αναφορά έγινε για αυτό το ρίξιμο στις 07/10/2016 όταν κάναμε τα ριξίματα αυτά! Θα μιλήσουμε για την προετοιμασία του σώματος και της ψυχής! (Δώρο στον κάθε έναν το τσάι της Μαντείας από τα γριμόρια της Πάμβας!)


Στο τρίτο μέρος θα μάθουμε το ρίξιμο της Εβδομάδος, άλλο ένα ανεπίσημο ρίξιμο της Π.α.σ.σ.ά.κ!!!!

Μάθημα Stella κ Πασσάκ
06/02

«Άγιε κύων της φωτιάς που τρέχεις στους ουρανούς, με τα μεγάλα σου άλματα. οδηγέ τον πάντων και φωτεινέ αστέρα της ψυχή μας, έλα στο πιάτο μου και προστάτεψε την ψυχή μου το σώμα μου και την γεννιά μου!»
Απόσπασμα από το ξόρκι του Μέγα Κύων!

Στο πρώτο μέρος θα μάθουμε θα ασχοληθούμε με τον Σείριο! Ναι καλά ακούσατε! Θα γυρίσουμε στους αστέρες! Ο Σείριος είναι ο Σκύλος του Ουρανού. Από εκεί οι μάγισσες εμπνεύστηκαν όλα τα ξόρκια των Σκύλων! Μία ολόκληρη σειρά από ξόρκια με κεριά σκύλο, ομοιώματα και σφραγίδες, πανιά και σκήπτρα αφιερωμένα στον πιστό φίλο του σκύλου!

Στο δεύτερο μέρος θα μάθουμε για τα ξόρκια του Σκύλου, όλες τις μορφές του Σκύλου και θα πάρετε την Αδημοσίευτη τελετή για να φτιάξετε την τελετή της «Σκόνης Μέγα Κύων» την προστατευτική αυτή σκόνη που όταν την χρησιμοποιείς τα πάντα γύρο σου είναι καυτά! Ναι είναι ο σκύλος ο μέγας Κύων που σε προστατεύει από κάθε κακό!

*Μαζί σας να έχετε ένα μικρό βαζάκι για να τοποθετήσουμε την σκόνη που θα φτιάξουμε!

Στο τρίτο μέρος θα μάθουμε το ρίξιμο τη Εβδομάδος που δε προλάβαμε την προηγούμενη φορά!!!!!!


Μάθημα Stella κ Πασσάκ
20/02/

Απ το μεσημέρι η Διώνη μου ορμήνευσε να η φάω τίποτα και ότι θα έχουμε επισκέψεις. Μουρμουρητά αλλόκοτα ερχόντουσαν από το κατώι. Θα μας πάρει κανείς χαμπάρι καμιά ώρα και θα μας κρεμάσουν στην πλατεία! Στο κατώι είχε μαζέψει μία πλειάδα γυναικών που ήταν ακούνητες. Είχαν παραταχθεί έτσι ώστε να θύμιζαν κάτι.  Το μόνο που φώτιζε το μέρος ήταν ένα λευκό κερί που το κρατούσε στα χέρια της. «Αυτές είναι οι κόρες μου» είπε χαμηλόφωνα και έδειξε με το χέρι της αυτές! Μπήκα σιγά σιγά στον κύκλο αυτόν και τις κοιτούσα μια μία στα κλεφτά να δώ αν ξέρω καμία. Μόνο την Μανωδέσσα αναγνώρισα! Η Μάνα έστηνε κεριά που τα είχε φτιάξει αυτή  λέγοντας:

«Εκεί στον ουρανό υπάρχει μία μήτρα! Αυτή η Μήτρα γεννάει αστέρια».

Ίσως να ήταν η πρώτη φορά που την είδα τόσο σοβαρή, αγέλαστη και συνάμα δυνατή! Τα μάτια της λαμπύριζαν στο σκοτάδι.

«Αυτήν την μήτρα κόρη μου απόψε θα σου κάνω δώρο! Να σε γεμίζει πλούτο, ευημερία και τύχη». Και εσύ γεννημένη από την μήτρα αυτήν οφείλεις μία μέρα να γυρίσεις εκεί!

Ανέκδοτο απόσπασμα από τις μάγισσες των Ιωαννίνων!

Στο πρώτο μέρος θα γυρίσουμε να ολοκληρώσουμε τον αστερισμό του Ωρίωνα! Τα οφέλη του τα άστρα του και το πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε!  Όσοι παρευρεθείτε να έχετε ένα πουγκί μπλε όπου θα κρύψετε την σφραγίδα του Ωρίωνα που θα σας δώσω!

Στο δεύτερο μέρος θα δούμε την Κάρτα του Ωρίωνα αλλά και το πως μπορούμε να κατεβάσουμε την μήτρα του Ωρίωνα. Η μήτρα του Ωρίωνα είναι ένα πουγκί μελετημένο και διαβασμένο να γεννάει αστέρια, το κάθε άστρο που γεννάει είναι της τύχης, την αγάπη, την προστασία τον πλούτο την δόξα την Νίκη και φυσικά την δύναμη του Νου και τις γνώσης!!!!
Θα ακολουθήσει η τελετή της «Μήτρας του Ωρίωνα» η «Ασκός της Τύχης»


Στο τρίτο μέρος θα μάθουμε να ρίχνουμε τα χαρτιά με την μέθοδο της «Προηγούμενης ζώης». Η τράπουλα θα μας διδάξει και θα μας πει τι ήμαστανς την προηγούμενη ζωή μας. Ένα μυστικό της τράπουλας και το δώρο της Μανωδέσσας. 


Μάθημα Stellα κ Πασσάκ - Eridanus 
27/02

Έγραφε η Πάμβα:
«Τούτα τα νερά, είναι τρομαχτικά, δυνατά και πλούσια! Γεμάτα φώς, ενέργεια και σκοτάδι! Αν στρέψεις το βλέμμα του ποταμού αυτό θα σε γεμίσει με όλα τα καλούδια της ζωής!»

«Τούτα τα τρελά νερά, πάνε πότε δεξιά πότε αριστερά, μέσα γεννάει την ενέργεια που  απαιτεί η ανθρώπινη φύση! Είναι ο ποταμός της Ζωής και της Δύναμης!»

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμού του Ηριδανού ποταμού, το «Το ποτάμι της Δύναμης» ένας αστερισμός με αστείρευτή πηγή ενέργειας. θα μιλήσουμε για τα οφέλη του και πως να μπορέσουμε να φέρουμε το ποτάμι αυτό στα δικά μας νερά!

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει η τελετή του Ασκού της Τύχης όλοι οι παρευρισκόμενοι να έχετε το μπλε πουγκί με τις διαστάσεις αυτές! Αυτό το πουγκί μία φορά στην ζωή μας το φτιάχνουμε!


Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε το ρίξιμο της «προηγούμενης ζωής» που δε προλάβαμε στο προηγούμενο μάθημα! Μάθημα Stella κ ΠΑΣΣΑΚ - Algol
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Το Γοργόνειο, το παρέλαβε η θεά από τον Περσέα και το τοποθέτησε στην ασπίδα της, επειδή, ακόμη και νεκρό, πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Αργότερα τοποθετήθηκε μπροστά στο θώρακα της θεάς και έγινε σύμβολό της αποτρεπτικό ενάντια σε κάθε κακό. Ένα γούρι προστασίας και κυριαρχίας …"

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμού του Περσέα, τον τόσο σημαντικό και φωτεινό αυτόν αστέρα, που δίνει δύναμη, προστασία και κυριαρχία.

Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με τον απλανή αστέρα Αλγκόλ, που ανήκει στον αστερισμό του Περσέως.

Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε το ρίξιμο της «επικοινωνίας με τους νεκρούς», ένα από τα πιο ιδιαίτερα ριξίματα της ΠΑΣΣΑΚ !!!!!


Μάθημα Stella κ Πασσάκ  Κενταυρος

Γράφει η Πάμβα:
13/03

« Στην κοντινότερη γειτονιά τον άστρων υπάρχει ένας κόσμος διαφορετικός από εμάς, από εκεί λένε πως έρχονται οι μεγάλοι θεραπευτες, από εκεί έρχονται για να διδάξουν την ίαση και την ισοροποία. Ω μεγάλε Ασκληπιέ!»

Στο πρώτο μέρος του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Κενταύρου, θα μάθουμε τον μύθο αλλά και την αλήθεια!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για το Toliman ένα ιδιαίτερο απλανή αστέρα με δύναμη για νέους φίλους, και τιμητικές θέσης. Να έχετε μαζί σας ένα πράσινο η μπλε πουγκί για να τοποθετήσουμε μέσα την Σφραγίδα του αστεριού αυτού!

Στο τρίτο μέρος θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε ένα τελείως διαφορετικό ανεπίσημο ρίξιμο της Π.α.σ.σ.ά.κ.


Μάθημα Stella κ Π.α.σ.σ.ά.κ - Δίδυμοι
27/03

Έγραφε η Πάμβα:

«Είδα δύο παιδιά στον ουρανό, το ένα κρατάει τόξο το άλλο ένα ρόπαλο. Μα τα αναγνωρίζω αυτά τα δύο παιδιά, τα ξέρω. Μα ναι! Είναι τούτα τα παιδιά του Δία και της Λύδας, οι Διόσκουροι. Είναι οι Δίδυμοι!!!! Πως άλλωστε, δε μπορούν να είναι μόνοι τους! Το ζεύγος αυτό φέρνει ενωση! »

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό των Διδύμων και τα οφέλη του! θα ξεψαχνίσουμε αυτόν τον αστερισμό αλλά και το ζώδιο.

Στο δεύτερο μέρος θα ανακαλύψουμε τα δύο σταθερά αστέρια που περιέχει αυτός ο αστερισμός αυτός. Τον «Κάστωρ» και τον «Πολυδεύκη!»
Τα οφέλη του! μαζί θα πάρετε την Σφραγίδα των Διδύμων μία πολύ σπάνια σφραγίδα που ενώνει τις ψυχές. Μία φορά στην ζωή μας λαμβάνουμε αυτή την σφραγίδα που θα μας ενώσει με το άλλο μας μισό!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το ρίξιμο των Δύο εραστών ένα περίεργο ρίξιμο της Μανωδέσσας που πρόσθεσε στην Π.α.σ.σ.ά.κ!


Σεμινάριο Stella κ Πασσάκ - Το φίδι του Οφιούχου

Γράφει η Πάμβα:
«Όταν έχω έναν εχθρό παίρνω τον Οφιούχο τον αστερισμό τον τοποθετώ στο πιάτο μου και τον στέλνω εκεί, αυτό με την σειρά του πετάει το φίδι του και τον ζώνει, ανήμπορος χάνει τις αισθήσεις του!»

Στο πρώτο μέρος Θα μιλήσουμε για αυτόν τον αμφιλεγόμενο αστερισμό, γιατί θεωρείτε ο Δέκατος τρίτος αστερισμός του Ζωδιακού κύκλου και γιατί δεν τον δέχτηκαν ως ζώδιο, επίσης θα ασχοληθούμε με τον αστέρα Ρας Αλχάγκ και τις ιδιότητες του!

Στο δεύτερο μέρος του Μαθήματος αυτού θα μάθουμε την αδημοσίευτη τελετή από τα γριμόρια της Πάμβας – Stella για τον Οφιούχο, ένα ξόρκι για εχθρούς. Να έχετε μαζί σας ένα σκούρο μπλε πουγκί θα βάλουμε μέσα την σφραγίδα του Οφιούχου


Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τα Stella από την μεριά των Ασφοδέλιων πως κλάπηκαν και γιατί ο Αντάρης ο Υδροχόος και άλλα αστέρια και αστερισμοί χρησιμοποιήθηκαν για κακό και εκδούλεψη των σκοτεινών ενεργειών!Μαθήματα Μαντείας κ Χαρτομαντείας  

Η τράπουλα ΠΑΣΣΑΚ και τα μυστικά της

(Μάθε πως έρχιναν τα χαρτιά οι μάγισσες των Ιωαννίνων)

«Πώς έριχναν τα χαρτιά οι μάγισσες των Ιωαννίνων»

Η Π.α.σ.σ.ά.κ είναι μία παλιά τράπουλα που την δημιούργησε η μάγισσα Λενιώ, ή αλλιώς Πάμβα. Η ζωή της Λενιως, περιγράφετε στο βιβλίο «Οι μάγισσες των Ιωαννίνων» και μεταξύ άλλων, μας δείχνει πως έριχναν τα χαρτιά οι μάγισσες της Ήπειρου!!!!

Η Τράπουλα ΠΑΣΣΑΚ είναι γεμάτη συμβολισμούς, φόβους, επιθυμίες και μυστικά! Για πάνω από 100 χρόνια ήταν κλεισμένη στο μπαουλάκι της, μαζί με τα αγαπημένα βότανα της Λενιως.
Για αυτα λοιπόν τα μυστικά της τράπουλας αυτής θα μιλήσουμε σε αυτά τα σεμινάρια που όλοι μας τα ζητάτε από το 2012 κι επιτέλους ήρθε η σωστή στιγμή για να τα πραγματοποιήσουμε....
Μέσα από αυτά τα σεμινάρια θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε την τράπουλα, τα μυστικά της αλλά και τους νέους τρόπους ανοίγματος, που υπάρχουν στο γριμόριο της Πάμβας αλλά και τους ανεπίσημους τρόπους, γρήγορους, απλούς εύκολους και δύσκολους!!!!
Θα αναλύσουμε τα χαρτιά, θα μάθουμε τις κατηγορίες που χωρίζονται, που είναι αφιερωμένα, ποια τα μυστικά, πως δημιουργήθηκαν τα φύλλα κι άλλα πολλά που θα σας μαγέψουν πραγματικά....
Προϋπόθεση να είστε στην ώρα σας και να έχετε την δικιά σας τράπουλα (αν δεν έχετε, διαθέτει το κατάστημα!)

Στο μάθημα ο Νίνο Αυγέρης κάνει πρακτική Μάθημα πρώτο
~~~~~~~~~~~~
* Πρώτη γνωριμία με την τράπουλα
* Καθαρισμός και φύλαξη
* Γιατί δε μπορώ να δω τα χαρτιά μου!

* Μικρά μυστικά!
Ανάλυση των χαρτιών του Νερού 
(Δώρο για την φύλαξη σας χώμα και φύλλα απο το μαντείο της Δωδώνης)


Μάθημα δεύτερο
~~~~~~~~~~~~
* Ανάλυση των χαρτιών του Πέτρας
* Το άνοιγμα της Δωδώνης το μυστικό άνοιγμα της Πάμβας!

*Ανάλυση της Κάρτας του  Άδη και η τελετή για να φύγει η θλήψη (να έχετε μαζί σας απάτητο χώμα)
* Μικρά μυστικά 

Μάθημα Τρίτο
~~~~~~~~~~~~
* Ανάλυση των χαρτιών του Αέρα και τα μυστικά τους!
* Το άνοιγμα της Λίμνης
* Αναλύοντας την κάρτα του περιστεριού


Επίσης θα κάνουμε μαζί την διαδικασία του ξόρκιου "Ευλογία της Θεάς", όπου θα λάβουμε την πρώτη ευλογία της Θεάς. Παρακαλείσθε όσοι έχετε το φίλτρο Δώδεκα, να το φέρετε μαζί σας.... (θα υπάρχε ειδική τιμή για αυτούς που θα έρθουν στο σεμινάριο!)


Μάθημα Τέταρτο
~~~~~~~~~~~~
* Χαρτιά του ξύλου
* Ανάλυση του σεντουκιου 
* Το ρίξιμο της μικρής μάγισσας


Επίσης θα κάνουμε μαζί την διαδικασία του ξορκιού "Απόκτηση χρημάτων και υλικών αγαθών " με την κάρτα της Καρσέλας!


Μάθημα Πέμπτο
~~~~~~~~~~~~
* Χαρτιά του Σιδήρου
* Ανάλυση των χαρτιών 
* Το ρίξιμο της Μεγάλης Μάγισσας

Επίσης θα κάνουμε μαζί την πρώτη σας πρακτική ριξίματος.Μάθημα Έκτο
~~~~~~~~~~~~
* Τα φύλλα της χαράς
* Ανάλυση των χαρτιών 
* Το ρίξιμο του Πετάλου
* Διαδικασία ξορκιού με φύλλο "Γρόσια" για χρήματα 


Μάθημα έβοδομο
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των αλλαγών 
* Το ρίξιμο του Μεγάλου Σταυρού 
* Μυστικό ρίξιμο των Πλειάδων, θα μάθουμε απο που προερχόμαστε και τα άστρα των Πλειάων (Αρχή Stella)

Μάθημα Όγδο
~~~~~~~~~~~~
* Το ριξιμο του Χρόνου η των Δώδεκα
* Πρακτική και ανάλυση χαρτιων

Μάθημα Ένατο 
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των συναισθημάτων 
* Το ρίξιμο της Πυραμίδας

Μάθημα Δέκατο 
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των ζώων 
* Το ριξιμο της νυχτεριδας
* Ειδικό ριξιμο για να δούμε μαγια που μας έχουν κάνε


Μάθημα Ενδέκατο
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των προσώπων
θα αναλύσουμε τα πρόσωπα των καρτών και θα μάθουμε ποιο πρόσωπο κρύβεται  μυθολογικά πίσω απο αυτό που Βλέπουμε!
* Ειδικό ρίξιμο 


Μάθημα Δωδέκατο
~~~~~~~~~~~~
* Το Ριξιμο της Μοιρας
Ανάλυση για το ρίξμο της Μοίρας ανασκόπηση των χρημάτων  των καρτών! 

Κλασικά μαθήματα μαγείας
(Σχολή Μαγισσών)


1)   Μαθήματα Μαγείας κ Βασική αρχή (3 season )

Ημερολόγιο: Ημέρες, Ώρες, πλανήτες, Άγγελοι, μέταλλα 
Βασικά υλικά: κεριά, φίλτρα, σκόνες, λάδια.
Σωστός τρόπος επάλειψη k άναμμα των κεριών
Μαγικός κύκλος,
Μαγικός Βωμός.


Σεμινάριο πούδρες και σκόνες (2 season )

Τι είναι η σκόνη
Πως χρησιμοποιείται (κάψιμο κ Ρίξιμο)
Διαφορά σκόνης και πούδρας
Τρελόσκονη & Φούντωμα


Μαζί θα φτιάξουμε μία σκόνη της αρεσκείας σας! 


   Μαθήματα ερωτικής μαγείας (1 Season)
Μικρή εισαγωγή στην ερωτική μαγεία (ιστορικά)
Βασικά υλικά (Κεριά έλαια, φίλτρα, σκόνες)
Θεωρία μέχρι την πρακτική
Είδη ερωτικής μαγείας (Δέσιμο, επαναφορά, πίστη, ταΐσματα, καψίματα υποβολές)
 Μαθήματα Προστασίας και Λύσιμο μαγείας (1 season)
Θεωρία και πρακτική Προστασίας και λύσιμο
Φυλαχτά, Βότανα, κεριά, τάλισμαν, ψαλμοί και προσευχές
Βασικοί κανόνες, Σύμβολα. Άγγελοι και βοήθεια.
Μαθήματα Μαγεια των Χριστουγέννων (3 Season)
Θεωρεία και πρακτική 
φυλαχτά, κεριά και πρακτικές 
Λαογραφία και παράδοση των Ιωαννίνων
3 Μάγοι
Παρουσίαση του φίλτρου Γαλάζια Μοίρα

θα κάνουμε μαζί την πρακτική του ροδιού της Γιαγιάς
η Θέκλα θα μας δώσει ένα πλανητικό  ξόρκι με τον πλανητικό πίνακα! 


Μαθήματα Voodoo k Hoodoo (2 season)
Θεωρία και Πρακτική (ιστορικές αναφορές )
Έλαια και σκόνες και πως να συνδυαστούν
Η μαγεία των κεριών (χρώματα & σχέδια)
Honey jar, Mojo bag, Κούκλες Βουντού, Curios

Μαζί θα φτιάξουμε το δικό μας Honey jar
Μάθημα μαγείας Εκτέλεση Ξορκιού

Θεωρεία και πρακτική
Πώς να εκτελέσουμε ένα ξόρκι
Δώσαμε την μαγική γραφή της Σελήνης!


Για την πρακτική φέραμε τον βωμό του Νίνο από το σπίτι και κάναμε ξόρκι για χρήματα, με αδημοσίευτο ξόρκι της Μανωδέσσας απο το γριμόριο του! Σεμινάριο Παραδοσιακή Αστρολογία! (Θέκλα Μεταξά) (2 season)
Θεωρεία και πρακτική
Ωριαία αστρολογία / Τεταρτημόρια
Βασιλικοί Αστέρες / Φυλαχτά απλανών αστέρων

Οι Δώδεκα οίκοι και  τα ζώδια

ΤΑ ΑΠΟΓΕΎΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΆΣΚΑΛΟΥ 

Δωρεαν μαθήματα για όλους 

(1 season)

Εκατοντάδες ευρώ για σεμινάριο μαντικής τέχνης, άλλα τόσα για σεμινάρια χαρτομαντείας ή καφεμαντείας, λίγα παραπάνω για ενεργειακά σεμινάρια. Τελικά η μάθηση κοστίζει και κοστίζει πολύ. Εν μέρει λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο κάποιος που θα στα μάθει πρέπει να πληρωθεί. Εν μέρει όμως. Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν είναι προσφορά μάθησης και γνώσης, αλλά αισχροκέρδεια. 

Το Μυρόλι και το happymojo λοιπόν, αφουγκραζόμενοι τον ρυθμό της εποχής και τις ανάγκες σας πρωτοπορούν για μια ακόμα φορά.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε την τέχνη που ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε ή να διευρύνεται τις γνώσεις σας πάνω σε θέματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας χωρίς να πληρώσετε έναν ολόκληρο μισθό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε με την βοήθειά μας.

Κάθε Πέμπτη απόγευμα από 14 Νοεμβρίου 2013, σας περιμένουμε για τα «απογεύματα του δασκάλου» 

Στα μικρά αυτά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα διάρκειας δύο ωρών, θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύουμε θέματα της μαντικής τέχνης, να μιλήσουμε για την θρησκεία της
Hoodoo, για την Γιαννιώτικη μαγεία, για τα βότανα, τα έλαια, τα θυμιάματα και γενικά για τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πως. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στοιχεία της χαρτομαντείας και της καφεμαντείας και επιπρόσθετα να μιλήσουμε για την παραδοσιακή αστρολογία και πως μπορεί να μας βοηθήσει στις εργασίες μας.

Τα «απογεύματα του δασκάλου», σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια φιλική ατμόσφαιρα και σχέση μεταξύ μας και να θέσει γερά θεμέλια γνώσης. 

Τα Σεμινάρια του Μυρόλι, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά στον χώρο του καταστήματος Μυρόλι, σε τακτά χρονικά διαστήματα και ημέρα Σάββατο. 


01
Θέμα: Μάθετε να συνδυάζετε σωστά έλαια και κεριά 
02
Θέμα: Έρωτας & Χρήμα. Έλαια και σκόνες για τον έρωτα και το χρήμα.
03
Θέμα: Τα "curios" της Hoodoo και της Voodoo. (Lodestone, Μαγνητική άμμος, Ρίζες, Κουκλάκια, Jomo balls, Ellegua head, Φυλαχτά κι άλλα). Τι είναι? Πως χρησιμοποιούνται? Τι μπορούν να μας προφέρουν?
04
Θέμα: Τα "curios" της Hoodoo και της Voodoo ~ Μέρος Β' 
Τι είναι? Πως χρησιμοποιούνται? Τι μπορούν να μας προφέρουν?
05
Θέμα: Οι Καθολικοί Άγιοι και πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι βωμοί τους, τα κεριά τους και τα έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. 
06
Θέμα: Εισαγωγή στην Χαρτομαντεία με την απλή τράπουλα (πρώτο μάθημα χαρτομαντείας)
07
Θέμα: Δεύτερο μάθημα ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ με την απλή τράπουλα.
08
Θέμα: Κούκλα Voodoo. Κατασκευή, Χρήσεις, Συνδυασμοί υλικών
09
Θέμα: Μαγικά βότανα της hoodoo η χρησιμότητα και σπάνιες ονομασίες.. 
10
Θέμα: Honney Jars (Μελόβαζα). Κατασκευή, χρήση, διαδικασίες, μυστικές συμβουλές από τον Νίνο 
11
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές.
12
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές. (Μέρος Β')
13
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές. (Μέρος Γ')
14
Θέμα: Υλικά Προστασίας και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Λυσίματα, προστασίες, φυλαχτά, έλαια & κεριά.
15
Θέμα: Σταυρώματα και Επιθετικά Ξόρκια. Υλικά και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Πως μπορούμε να προστατευθούμε και τι πρέπει να προσέχουμε. Τρόποι χρήσεις και συνδυασμοί.
16
Θέμα: Χρήμα & Εργασία. Επαγγελματική άνοδος και προσέλκυση χρημάτων. Τρόποι χρήσεις υλικών και συνδυασμοί.
17
Θέμα: Χαρτομαντεία Lenormand. 
18
Δευτερο μέρος χαρτομαντειας Lenormand & Ψυχικά Οράματα. 
19
Θέμα: Τρίτο μάθημα Χαρτομαντείας Lenormand & Ψυχικά Οράματα.Τέλος! 


   

4 σχόλια:

 1. Προσπαθώ να μπω στη σελίδα για να κάνω την αίτηση για εγγραφή στα σεμινάρια και δεν τα καταφέρνω... άλλος τρόπος.?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πάρεις τηλέφωνο στο 2108612110 η θα μπείς στο fb του Μυρόλι και θα δεις αναρτήσεις!

   Διαγραφή
 2. καλησπερα σας ηθελα και γω να λαβω μερος στην σχολη πως μπορει να γινει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πάρεις τηλέφωνο στο 2108612110 και θα μιλήσεις μαζί μας... :)

   Διαγραφή