Μεταφυσική σχολή - Διώνη

Μεταφυσική σχολή Διώνης
(Σχολή μαγισσών - Μαθήματα μαγείας)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2023 – 2024


Μέσα σε ένα παλιό κουτί από βελανιδιά οι μάγισσες είχαν κρυμμένες τις σφραγίδες του «Μεγάλου Αλεξάνδρου!».


Οι ιερές σφραγίδες αυτές είχαν την δύναμη να φέρουν τον πλούτο, την ευημερία, την αγάπη και την προστασία! Οι σφραγίδες αυτές ήταν τόσο ΔΥΝΑΤΕΣ που μέσα έκρυβαν την «Θεία παρέμβαση». «Ιερά σύμβολα και χρώματα» απαρτίζουν αυτές τις μοναδικές σφραγίδες που δημιουργούν την δύναμη γύρο από εσένα σαν δαχτυλίδι ενέργειας!

Μέσα από αυτά τα δώδεκα Μαθήματα θα μάθουμε να δημιουργούμε τις Δώδεκα ιερές σφραγίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Στο παρελθόν έχουμε μιλήσει για τις σφραγίδες αυτές όπως οι Σφραγίδες Stellar Uranium, σφραγίδες των επτά ημερών και τεσσάρων στοιχείων!  Τέλος οι αντίστοιχες σφραγίδες ήταν του «Βασιλιά Πύρρου» που θα μάθουμε το 2024/25!!!

Στο πρώτο μέρος των μαθημάτων θα μιλήσουμε για τις μάγισσες και τις ιερές σφραγίδες και πώς να δημιουργήσουμε την δικιά μας σφραγίδα, ενώ στο δεύτερο μέρος θα δημιουργήσουμε μία δικιά μας τράπουλα!

Για αυτό βάλτε στην τσάντα σας λίγο έμπνευση, λίγο αγάπη και λίγο μαγεία!

S.O.S ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΆ ΓΊΝΟΥΝ!

Τα μαθήματα θα γίνουν κάθε Σάββατο από τον Οκτώβριο!

Το κόστος κάθε μαθήματος θα είναι 30 Ευρώ.  


_________________________________

Σάββατο 04 / 11/ 23 Μάθημα πρώτο 

~ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ~ 

“Οι Σφραγίδες” άρχισε να λέει η Μανωδέσσα “Λέγονται Μεγάλου Αλεξάνδρου! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο όμως! Οι Γραφές λένε πως οι πρώτη που χάραξε της σφραγίδες σε μολύβι ήταν η Ολυμπιάδα*, η μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου, κόρη της Μάνας μας και αυτή άλλωστε!”

Έπεσε μία περίεργη σιωπή!

....................................................

“Θυμάμαι πως κάπου εδώ εχω στο κουτάκι αυτό λίγο απο την σκόνη της Ολυμπιάδας**!” οι μάγισσες γύρισαν να δουν μεσα στο κουτάκι! Η Μανωδέσσα της κοίταξε κάπως νευρικά!

“Έλεγα λοιπόν” άρχισε να λεει και υψώνει την φωνή της!  “Η Ολυμπιάδα εφθήνετε για τις δημιουργίες αυτές! Τις πήρα εγω τότε που μου της έδωσε η ίδια η Ασταραία και βάση αυτών που έγραφε ΤΟΤΕ και με την βοήθεια του Αστραίου καταφέραμε και τις αναδημιουργήσαμε! Όμως για να μη της κλέψει κανείς!” έβαλε μεσα στο κουτί την σκόνη! “Σφράγισα τις σφραγίδες με την σκόνη της Ολυμπιάδας! Όπως έκανε και αυτή!”

 

Στο πρώτο μέρος του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τις Σφραγίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και θα κάνουμε την εισαγωγή στα μαθήματα! 

Στο δεύτερο μέρος θα μάθουμε την ιερή Σφραγίδα της Τύχης! (να έχετε ένα τετράδιο χωρίς γραμμές και φυσικά Ξυλομπογιές Stellar Uranium) 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την τράπουλα που θα δημιουργήσουμε. Να έχετε μαζί σας ένα μπλοκ ακουαρέλας και φυσικά χρώματα και χάρακες!


*Η Ολυμπιάδα η Μυρτάλη για πολλά χρόνια ήταν ΙΕΡΕΙΑ του Μαντείου της Δωδώνης και μάλιστα το Μαντείο την έσπρωξε να πάει στα Καβείρια Μυστήρια για να γνωρίσει τον Φίλιππο Β και να γίνει Βασίλισσα της Μακεδονίας.

**Η σκόνη της Ολυμπιάδας ήταν αυτή που ενεργοποιούσε τις σφραγίδες αυτές και μάλιστα χωρις να εχεις στην κατοχή σου την σκόνη αυτήν δε μπορούσες να τις δημιουργήσεις!
✨✨Ανακοίνωση Μαθημάτων 2022 - 2023✨✨
🃏🃏Μαθήματα Χαρτομαντείας 🃏🃏
Μάθε να ρίχνεις τα χαρτιά της Κλειραίας


🔮 Η Μεταφυσική σχολή μαγείας “Διώνη” όπως πέρσι έτσι και φέτος θα συνεχίσουμε τα μαθήματα μας με μία βουτιά αυτή την φορά στην Αχερουσία λίμνη, να μάθουμε τα μυστικά της!

🔮Ένα απο τα μυστικά της ήταν είναι και θα ειναι η Αχερουσία τράπουλα! Η Αρχαιότερη τράπουλα στην Κάστα μας που χρονολογείτε απο το 71μ.χ.

🔮 Μέσα απο αυτήν την διαδρομή θα μάθουμε τα μυστικά των καρτών της Αχερουσίας τράπουλας, αλλά και μυστικές τελετές που θα την ξυπνήσουμε για να βλέπουμε περισσότερα μυστικά! Νέα Ριξίματα και αλλα πολλα μυστικά!

🔮 Πίσω απο την κάθε κάρτα θα δούμε τα μυστικά της! Τι ήταν, πως έγινε και γιατί! Μυστικές τελετές (Ακυκλοφόρητες) όπως επίσης δώρο απο την Γλυκύ προς αυτούς που θα έρθουν να παρακολουθήσουν!

Την μυστική τελετή “Το απολλώνιο Χάρισμα!”


Αχερουσία τράπουλα - Μάθημα πρώτο Σάββατο 24/09/2022

73μ.χ Νεκρομαντείο του Αχέροντα!
Η Γλυκύ έφτασε στο δωμάτιο της έβγαλε απο το πουγκί την Αχερουσία και έστρωσε τα χαρτιά με το μοναδικό τρόπο της εύρεσης! “Μάνα!” Φώναξε! “Την βρήκα! Βρίσκεται ανάμεσα σε δυο βουνά και ένα ποτάμι!” η Κλειραία έφτασε να κοιτάξει τις κάρτες! “Θεσσαλία λοιπόν!” και πήρε το ύφος της ικανοποίησης! “Ετοίμασε στρατό! Ήρθε η ώρα!”

Στο πρώτο μέρος θα κάνουμε μία μικρή βουτιά στην τράπουλα Αχερουσία και θα δούμε τα χαρτιά ένα ένα για να μπορέσουμε να την γνωρίσουμε καλύτερα!
Στο Δεύτερο μέρος θα δοθεί το πρώτο επίσημο ρίξιμο της τράπουλας Αχερουσίας και ίσως κάνουμε και μία πρακτική!
Στο Τρίτο μέρος θα απαντηθούν ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματα και πως θα εξελιχθούν!

Μάθημα Χαρτομαντείας - Μάθημα Δεύτερο - Σάββατο 01/10

75μ.χ #Νεκρομαντείο Αχέροντα!
Η Κλειραία έφτασε πάνω από την Γλυκύ και έπιασε στο χέρι της την κάρτα βροχή των σπαθιών! “Τι περίεργη κάρτα που είναι αυτή!” είπε η Κλειραία και την άφησε κάτω! Η Γλυκύ άρχισε να λέει: “Σε αυτή την κάρτα έκρυψα πολλά μυστικά!” απλά κοίτα πως θα το χρησιμοποιήσω!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τις 5 επόμενες κάρτες της Αχερουσίας τράπουλας και τα μυστικά τους, απο μυστικές τελετές μέχρι μυστικές ερμηνείες!
Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την “Κάρτα βοηθού” βροχή των σπαθιών και θα δοθεί η μυστική τελετή που ξυπνά το χαρτί και τελετή κατά των εχθρών!
Στο Τρίτο μέρος θα δοθεί το Ρίξιμο της Εβδομάδας και θα μιλήσουμε για το “ιερό Μέρτα του Αχέροντα"

Μάθημα Χαρτομαντείας -Μάθημα τρίτο - Σάββατο 08/10

532μ.χ Κωνσταντινούπολη 

“Οι κάρτες απλώθηκαν τόσο εύκολα! Στο ρίξιμο εμφανίστηκαν οι “πρόκες”, πίσω τους έκρυψαν ένα μεγάλο μυστικό! Η Κλειραία εμφανίστηκε κρυφά πίσω της και την κρυφοκοίταζε! “Δώσε σημασία στις πρόκες” άκουσε στο κεφάλι της η μάντισσα!”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τις επόμενες 5 κάρτες της Αχερουσίας τράπουλας και τα μυστικά τους!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την κάρτα βοηθών “Πρόκες” πως θα σταθεί σε ένα ρίξιμο και τα μυστικά του γύρο απο αυτήν. θα δοθεί και η μυστική τελετή ξυπνήματος. 

Τέλος στο τρίτο μέρος θα σας μιλήσουμε για τον Κριτή θεό Άρη και τα μυστικά πίσω απο αυτή την κάρτα! Τελετές, προσευχές!

 

Μάθημα Χαρτομαντείας - Μάθημα τέταρτο - Σάββατο 15/10

Λίμνη Αχερουσία76 μ.χ

Τα γκρίζα σύννεφα αντανακλούσαν επάνω στα νερά της Αχερουσίας λίμνης! μπροστά στις όχθες κάθετε η Γλυκύ και χαζεύει την κάρτα του Δράκου! “Θα σε ξυπνήσω!” είπε και τον ράντισε με λίγο απο το νερό της λίμνης! “

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τις επόμενες πέντε κάρτες της Αχερουσίας τράπουλας και τα μυστικά τους!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την κάρτα του ΒοηθούνΔράκοςθα δοθεί μία μυστική τελετή για να ξυπνήσεις την κάρτα βοηθού!

Στο τρίτο μέρος θα παραδοθεί το ρίξιμο της Αχερουσίας λίμνης που δε προλάβαμε και μαζί με την προσευχή του Άρεως που δεν είπαμε στο προηγούμενο μάθημα!

 

Μάθημα Χαρτομαντείας – Μάθημα Πέμπτο -Αχερουσία τράπουλα  22/10

«Μάνα!»   Είπε η Γλυκύ προς την Κλειραία «Έλα να δεις!» το ρίξιμο του κάρματος απλώθηκε επάνω στο Μέρτα* της Αχερουσίας! «Με αυτό το ρίξιμο μπορείς να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, τι είσαι τώρα, αλλά και τι θα γίνεις!» η Κλειραία ενθουσιάστηκε! «Πρόσεξε όμως!» είπε η Γλυκύ «μη δεις ποτέ μόνο τι θα γίνεις και γιατί έφυγες! Από αυτή την ζωή!»  η Γλυκύ έμεινε να κοιτάζει τα χαρτιά! Από την τσέπι της έβγαλε τον μαύρο λίθο, τον ακούμπησε στο ρίξιμο και έπειτα άρχισε να ερμηνεύει!

Στο πρώτο μέρος του Μαθήματος θα μάθουμε τα επόμενα 5 χαρτιά της τράπουλας θα γίνει ανάλυση και θα δοθεί μία μυστική τελετή ξυπνήματος!

Στο δεύτερο  μέρος θα μιλήσουμε για τον δεύτερο Κριτή που είναι Πλούτωνας θα γινει ανάλυση επάνω στο ρίξιμο. Και θα μάθουμε το μυστικό ρίξιμο «Το κλειδί του Πλούτωνα».

Τέλος θα κάνουμε μία βουτιά στο «ρίξιμο του Κάρματος», ένα ρίξιμο που θα σου πει, τι ήσουν, τι είσαι και τι θα γίνεις! Ένα ειδικό ρίξιμο που δεν αντέχουν όλοι να δούν!

*Μαγικό πανί με σύμβολα που χρησιμοποιήθηκε από τις μάγισσες για να λένε τα χαρτιά! 


Μάθημα Χαρτομαντείας – Μάθημα έκτο -  05/11

1267 μ.χ

«Μία μέρα» άρχισε να λεει  η Γαγαία «Πρέπει να κάνεις απολογισμό» ανακατεύοντας την Αχερουσία.  «Η μάνα μας» συνέχισε «Μας θυμίζει ότι εμείς οι μάγισσες πρέπει να κάνουμε απολογισμό» και ένα χαρτί έφυγε από το ανακάτεμα! Ήταν τα λυχνάρια.  «η τράπουλα διαιρέθηκε το 110μ.χ για να γινει ποιο κατανοητή σε εμάς τους νέους!» και πήρε την κάρτα και την έβαλε μέσα στην σορό των χαρτιών!

Στο πρώτο  μέρος θα μιλήσουμε για τις επόμενες  πέντε κάρτες που θα γίνει ανάλυση των καρτών και θα δοθεί η πρώτη σφραγίδα του Ταύρου που σκοπό έχει την ενδυνάμωση των μαντικών ικανοτήτων! 

Στο δεύτερο μέρος θα μάθουμε την μυστική τελετή και ευχή για την κάρτα του Κριτή Πλούτωνα!

Τέλος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο του Απολογισμού και θα μάθουμε πώς να κρίνουμε σωστά την εξέλιξη μας και το πώς αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα μας αυτό τον χρόνο!


Μάθημα Χαρτομαντείας - Μάθημα έβδομο  12/11/

672μ.χ Αρχαία Εφύρα! 

«Ο Φιδοκράτωρ» ξεκίνησε να λεει η Γλυκύ «Ήταν ένας μάγος που έζησε στις ανίερες εποχές που τον είχε δίπλα του συνέχεια η Κλειραία!» συνέχισε να λεει και στα χέρια της κρατούσε ένα φίδι καμωμένο από πηλό. «Αυτόν τον έλεγαν Σαιρπαίος ήταν για εμάς ο δικός μας Οφιούχος με καταγωγή από την Φανοτή που κατείχε στα χέρια του την σαγήνη των φιδιών!» η Γλυκύ άφησε το φίδι στο τραπέζι  έβγαλε από την  τσέπη της μία μαγική σκόνη και την έριξε επάνω στο φίδι και αυτό άρχισε να κουνιέται! «Μόνο αυτός ήξερε πώς να σηκώσει το πνεύμα του φιδιού και να σταλθεί, είτε για έρωτα είτε για εχθρό!» η Γλυκύ πήρε το φίδι ξανά στα χέρια της! «Μέχρι και η Κλειραία τον φοβόταν, γιατί τα φίδια αυτά δεν ήταν απλά, ήταν μαγικά φίδια, φίδια καμωμένα από πηλό και ζωή και σαν τα έστελνε κάπου αυτός που τα λάμβανε δε θα γλύτωνε ποτε!!»

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τις επόμενες πέντε κάρτες της μαντικής τράπουλας Αχερουσίας και τα μυστικά τους γύρο από αυτές!!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τον φερόμενο «Φιδοκράτωρ» η αλλιώς «Οφιούχο» και την μυστική τελετή ξυπνήματος της κάρτας του φιδιού και το πώς η Κλειραία έστελνε τα φίδια για τους εχθρούς! Μαζί θα πάρετε την σφραγίδα του Φιδιού του Οφιούχου (όχι Stellar!)

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το πώς οι μάγισσες έβλεπαν το προφίλ του εκάστοτε που έριχναν τα χαρτιά και τα δώδεκα μαγικά ριξίματα!


Μάθημα Χαρτομαντείας Αχερουσίας τράπουλας 19/11/2022
Ιωάννινα Λιθαρίτσια 1811μ.χ
Η Κλειραία έφτασε στη πόρτα του Σαράι! Εκεί την περίμενε 0 Ταχίρ ο αρχηαστυνόμος του Αλή Πασά! «Ταχίρ» είπε η Κλειραία! «Θέλω να έρθω σε επαφή με την Χαινίτσα!» ο Ταχίρ έβγαλε το φέσι του και γονάτισε! «η Χαινίτσα δε μιλιέται κυρά μου!» η Κλειραία έκανε ένα βήμα μπροστά παίζοντας στα χέρια της ένα μικρό χρυσό λεπίδι! «Είμαι η Κλειραία Ταχίρ! Στείλε μήνυμα στην Χαινίτσα! Ρώτα και μάθε για την Βασιλάκου! Θέλω να μάθεις τα πάντα!» ο Ταχίρ ξανά έβαλε το Φέσι! «Διαταγές κυρά μου παίρνω μόνο από τον Αλή Πασά!» η Κλειραία τον έπιασε από τον ώμο! «Άκου να σου πω Ταχίρ! ο Πασάς είναι τις γενιάς μας, η Μάνα του η Χάμκω από εμένα πήρε την δύναμη της και έγινε αυτό που είναι! Σήκω και τσακίσου να μάθεις και φέρε με σε επαφή με την Χαινίτσα!»
Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τις 5 τελευταίες κάρτες της Αχερουσίας τράπουλας και το πώς να ξυπνήσουμε την δύναμη τους όπως επίσης και τις μυστικές ερμηνείες τους!
Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την πρώτη κάρτα μαγισσών που είναι η Λυτραία! Μαζί θα πάρετε το ξόρκι «Χέρι της Δόξας» και αυτό που θα σου χαρίσει Δόξα και επιτυχία σε ότι και να κάνεις! Μαζί σου να έχεις ένα κίτρινο κερί!
Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο του Τόξου που θα μπορούμε να δούμε πολύ βαθιά στο παρελθόν αλλά και πολύ βαθιά στο μέλλον, επίσης θα δούμε τα αλλα τρία ριξίματα «Προφίλ» όπως τα ονόμαζαν!

Μάθημα Χαρτομαντείας - Σάββατο 26/11/22
732μ.χ Αρχαία Ολυμπία
«Ποιος το έκανε αυτό;» ρώτησε η Γλυκύ θυμωμένη! «το χαρτί της Πηγής ήταν ότι πιο σημαντικό έχω δημιουργήσει!» η Καρταία έμεινε δίπλα της να την ηρεμίσει!
«Κόρη μου!» εμφανίστηκε από το πουθενά η Κλειραία! «Όλα αλλάζουν» ξανά είπε «Αν δεν έπρεπε να αλλάξει, δε θα αλλάξει!» η Γλυκύ πήρε την κάρτα της πηγής και θυμήθηκε! «Σαν σήμερα πριν πολλά πολλά χρόνια έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες!» η Κλειραία την κοίταξε με απορία! «Τι θες να πεις Γλυκύ με αυτό;» η Γλυκύ άφησε την κάρτα της πηγής πάλι στην τράπουλα «Τίποτα Κλειραία! Τίποτα απολύτως!»
Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μάθουμε για την Κάρτα της Χαρίτης όπως επίσης θα πούμε για τα χαρτιά του Θυμού και της Χαράς!
Στο δεύτερο μέρος θα σας δώσω το σπάνιο ρίξιμο του Ξορκιού! Ουσιαστικά είναι το Ρίξιμο για να δούμε αν το ξόρκι θα πάει καλά και το πώς θα μας επηρεάσει! Συν τα υπόλοιπα τρία ριξιματα προφίλ!
Τέλος θα σας δώσω την αδημοσίευτη ιερή τελετή «Για να δυναμώσουμε ένα τελετουργικό», σπάνιο βοήθημα για κάθε μάγισσα που έχει.

Μάθημα Χαρτομαντείας – Σάββατο 10/12
1045 μ.χ Πρόποδες Τόμαρου
«Ανίερες εποχές!» άρχισε να λέει η Χαρίτη «είπαμε την περίοδο εκείνη που καταστράφηκε από τους Χριστιανούς η Ελευσίνα! Όχι επειδή καταστράφηκε ο χώρος μας, αλλα επειδή έγινε η ανίερη αναγέννηση!» η Χαρίτη θύμωσε! «Η Αδερφή μας η Κλειραία, παράκουσε την μητέρα μας, πήγε στην Ελευσίνα, μεγάλωσε το ανίερο τέρας και μετά το πάντρεψε!» η Χαρίτη θύμωσε ακόμα περισσότερο! «θα μας βασίλευε! Ευτυχώς που ο Αστραίος το πήρε γρήγορα χαμπάρι και το θέμα λύθηκε!»
Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την κάρτα της Κλειραίας, θα μιλήσουμε για την Γλυκύ. Θα κάνουμε μία μικρή διαδρομή στο ημερολόγιο των μαγισσών και θα μιλήσουμε για τις «Ανίερες εποχές!»
Στο δεύτερο μέρος θα δοθούν οι κάρτες των συναισθημάτων της Λύπης και του Θείου! Όπως επίσης το δεύτερο στοιχείο και φυσικά το Ρίξιμο του Βαθύτερου παρελθόντος!
Τέλος στο τρίτο μέρος θα δοθεί το αδημοσίευτο ξόρκι του χρυσού Αυγού για ευημερία και πλούτο στην ζωή μας!

 ~ Η μαγεία των Ιωαννίνων ~
Η μαγεία των τεσσάρων στοιχείων Η Μαγεία της Δωδώνης
Η μαγεία της Δωδώνης περιέχει τα στοιχεία του Αέρα και της Γης. Αφιερωμένα στα περιστέρια στην μαγεία των δέντρων, των ποταμών και βουνών. Η Βάση τους είναι ο έρωτας και η αγάπη, η Ευημερία η Θεραπεία η προστασία αλλά και τα λυσίματα.
Η Θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Η Διώνη (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στις κόρες της) με τον Δία για επιτυχία και Δόξα, Άρτεμης για κυνήγι επιτυχίας και επιτυχία στόχου, Θέμιδα για Δικαιοσύνη και Αφροδίτη για έρωτα και αγάπη, τον Ημίθεο Ηρακλή για δύναμη και τέλος η Αθηνά με τους πολέμους!


Η Μαγεία του Αχέροντα
Η μαγεία του Αχέροντα περιέχει τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Αφιερωμένα στα Φίδια, Στο φεγγάρι, στα Σκυλιά, στους λίθους και στα σπαθιά. Η βάση του είναι στην Δόξα τα πλούτη, κατάκτηση στόχων, έρωτα, δέσιμο και καταστροφές και χωρισμοί.
Οι θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Ο Άδης (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στους Νεκρούς) την Περσεφόνη στο δέσιμο και την αγάπη, στον Κέρβερο για προστασία και καταστροφή, στον Ερμή για Εργασία και πλούτο ενώ στον Απόλλωνα για θησαυρούς και μαντείες!

Θα υπάρξουν αναλύσειςΑδημοσίευτες τελετές, Φυλαχτά, σκόνες, νέα φίλτρα μόνο για την ομάδα που θα παρακολουθήσει, σφραγίδες και άλλα πολλά που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων! Τα μυστικά αυτά θα αποκαλυφθούν ΜΟΝΟ για τα παιδιά των Σεμιναρίων. 


S.O.S 
Θα υπάρχει η δυνατότητα και τα διαδικτυακά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΆ και κατόπιν βέβαια συνεννόησης ωρών και αλλων λυπών!
Από Οκτώβρη τα νέα μαθήματα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα είναι λίγο ποιο βαθιά! Διάλεξα αυτή την φορά τα νέα μαθήματα να μπούμε στον κόσμο των μαγισσών τις Ηπείρου και συγκεκριμένα σε μία από τις δύο Φατρίες μας!


Μάθημα πρώτο Σάββατο 10 Οκτώβρίου 2020


Έγραφε η Μανωδέσσα:

“Μάζεψε τον αέρα στα πνευμόνια σου, βάλε φωτιά στην ψυχή σου, ακούμπα τα πόδια σου, στην γη του Αχέροντα και πιες ευλογημένο νερό απο την Δωδώνη!’’

Στο πρώτο μέρος θα κάνουμε μία ανασκόπηση των μαθημάτων και τι θα κάνουμε αυτόν τον χρόνο. Θα δοθούν στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν οι Σφραγίδες των τεσσάρων στοιχείων που θα χρησιμοποιήσουμε μαζί με το ιερό ξύπνημα τους. Αυτές τις σφραγίδες θα τις έχετε επάνω σας σε όλα τα μαθήματα!

Στο Δεύτερο μέρος πως να στρέψουμε τα βλέμματα των θεών που θα γνωρίσουμε μέσα απο τα μαθήματα αυτά!

Το μάθημα αυτό θα ειναι αναγνωριστικό!!!!

SOS - ΠΡΟΣΟΧΉ

Λόγο των νέων μέτρων για τον Covid19 τα άτομα θα ειναι περιορισμένα, να φοράνε μάσκα και θα υπάρχει το μέτρο απόστασης! Καλό θα ειναι να πάρετε τηλέφωνο πριν έρθετε για να κλείσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2108612110...

Μάθημα δεύτερο Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Έγραφε η Πάμβα:

«Θεοί γέννησαν θεούς, μητέρες αγκάλιασαν παιδιά ευλογημένα από την μάνα Γαία.
Ταξίδια μακρινά με κόρες λαμπερές, όπως εγω είμαι κόρη της Διώνης έτσι και η Διώνη είναι κόρη της Γαίας!»

Από τα γριμόρια της Πάμβας!

«Παίρνω το μικρό έδος της μάνας, ανάβω τα κεριά ρίχνω τα βότανα λέω τα λόγια και αυτή με προστατεύει από κάθε κακό και με αγαπά σα να ήμουν κόρη της!»

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Δία και την Διώνη, θα κάνουμε μία ιστορική αναφορά αλλά θα μιλήσουμε για τα αγάλματα που χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες στις τελετές τους. Μαζί θα λάβετε την πρώτη Τελετή πώς να ευλογήσετε το άγαλμα της Διώνης ώστε να έχετε την ευλογία της και όχι μόνο!

Στο δεύτερος μέρος θα κάνουμε μία μικρή αναφορά στο Μαντείο της Δωδώνης τρόπους μαντείας, Σελλοί και η μεταφορά στο σήμερα με μία τελετή αφιερωμένη στα περιστέρια. 

Στο τρίτο μέρος θα πάρετε την ιερή σφραγίδα του Αέρα!

Μάθημα τρίτο Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2020


Έγραφε η Γλυκύ:

“Γεννηθήκαμε στα σπλάχνα της Αχερουσίας λίμνης που έγλειφε τα πόδια μας! Καθώς κυμάτιζε το σκοτεινό της νερό, τούτο το νερό το μαζεύω κάθε χάση και το μελετάω για να...............”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το δεύτερο ιερό ζεύγος του Πλούτωνα και της Περσεφόνης, για τα αγάλματα και το πως τα χρησιμοποιούμε για τις τελετές μας! Μαζί θα πάρετε την σπάνια και συνάμα δυνατή τελετή “Αχερούσιο ύδωρ!”.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για το Νεκρομαντείο του Αχέροντα και τα τρία ποτάμια του κάτω κόσμου αλλά θα πάρετε μία γεύση απο τα Αχερούσια τελετουργικά όπως επίσης τα Πλουτώνια.

Στο τρίτο μέρος θα πάρετε την Σφραγίδα του Νερού.

Μάθημα τέταρτο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Έγραφε η Στύγα!
“Καλώ τον Χθόνιο Ερμή και τον ξυπνάω να μου φέρει χρήματα και τον πλούτο που μου ανήκει, Ο Ερμής θα έρθει κοντά μου με τα σκούρα του χρώματα και με τα φτερά του θα με πάει στο σωστό βήμα!.”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον χθόνιο Ερμή και ως ψυχοπομπό, τα αγάλματα του
αλλά και το πως θα στρέψουμε το βλέμμα του για να μας φέρει πλούτο κ ευημερία, θα πάρετε αδημοσίευτη τελετή! (Να έχετε μαζί σας ένα κουτάκι ξύλινο η μπαουλάκι!)

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα Δωδωναία τελετουργικά. Αυτές οι ιέρες τελετές που μεταφέρθηκαν στο σήμερα! Θα λάβετε την τελευταία σφραγίδα της Φωτιάς με το ξύπνημα τους

Sos!
Να έχετε μαζί σας ένα λευκό κερί για να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε τις σφραγίδες αλλά και να μετρήσουμε τις δυνάμεις σας με τους κρυστάλλους!

Μάθημα Πέμπτο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 

(Θεού θέλοντας και Κορονοιού επιτρέποντος!)


Έγραφε η Μανωδέσσα:

“Αν θες ο νους σου να γίνει σαν του Διός και γρήγορα 

να στρέφετε στην Λύση, πάρε το άγαλμα της 

Αττάνας και γράψε της γράμμα ισχυρό ............. 

πάρε το γράμμα.................. τοποθέτησε το στο πουγκί σου!"

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την θεά Αθηνά και το πως να στρέψουμε σωστά το βλέμμα της θεάς προς εμάς! Ώστε να πάρουμε μία σωστή απόφαση και να κατακτήσουμε τον στόχο μας...

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για το “Αστεροειδή Παλλάς” και μία μικρή εισαγωγή στο Stellar Planetary που θα πάρετε την “Ιερή σφραγίδα της Αθηνάς!”

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τα Διωναία που δε προλάβαμε στο προηγούμενο μέρος!

Μάθημα 6ο - Άρτεμης  - Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 

Έγραφε η Μανωδέσσα:


Βρες έναν σημαντικό στόχο στην ζωή σου 

και κινηγησε τον τόσο όσο! Πρόσεξε όμως 

να εχεις έναν σημαντικό σύμαχο και 

αυτό μόνο μία θέα μπορεί!” 

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την θεά Άρτεμης και πως να στρέψουμε το βλέμμα της θεάς προς εμάς και τα μυστικά γύρο απο αυτήν! 

Στο δεύτερο μέρος θα σας δώσω το μυστικό επιτυχίας “Αστρόβαζο” για τον βωμό σας και να εχετε επιτυχία σε κάθε τελετή!”

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος θα σας δώσω την τελετή της θεάς Άρτεμης για να πετύχουμε τους στόχους μας! 

Μάθημα 7ο Ηρακλής - Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Γράφει το Stellar


“Αν θέλεις την δύναμη του Ηρακλή στα

χέρια σου και στο μυαλό σου πάρε τον

αστέρα Ras Algethi και κουβάλα τον επάνω σου!”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Ημίθεο Ηρακλή και γύρο απο την ζωή του οχι μόνο στους δώδεκα άθλους αλλά και μετά και την δύναμη του που μπορεί να σου προσφέρει!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστέρα Ras Algethi και τα μυστικά του γύρο απο αυτόν! Αν καταφέρουμε θα πάρετε στα χέρια σας την Σφραγίδα του Ras Algethi!

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος θα φτιάξουμε το ιερό πανί των τεσσάρων στοιχείων για την αρχή του Βωμού σας! Να έχετε μαζί σας τέσσερις βελόνες, τέσσερα διαφορετικά χρώματα κλωστές (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και μπλε)

Μάθημα 08 Ποσειδώνας Τετάρτη – 1 Δεκεμβρίου

Γράφουν τα Βόνταλα:

«Στρέψε το πανί σου προς την δύση 


και κάλεσε τα στοιχεία του νερού, το 

νερό αμίλητο να είναι και κράτα την 

ιερή σφραγίδα στα χέρια σου!»

Στο πρώτο μέρος του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Ποσειδώνα, τον τρίτο κλήρο της ζωής και το υγρό στοιχείο θα πάρετε την σφραγίδα του Ποσειδώνα!

Στο δεύτερο μέρος θα λάβετε την ιερή τελετή του Ποσειδώνα για να σπάσεις τις κατάρες που σου έχουν ρίξει! Μία σπάνια και δυνατή τελετή που προέρχεται από τα «Βόνταλα»!

Στο τρίτο μέρος θα πραγματοποιηθεί η τελετή για να καλέσουμε το στοιχείο του νερού και θα έρθουμε σε επαφή με τα πνεύματα του νερού!

Υ.Γ:

Παρακαλώ πολύ να έχετε μαζί σας τις ιερές σφραγίδες που λάβατε κατά την διάρκεια των μαθημάτων, και το ιερό πανί (όσοι ήρθατε!)

Αμίλητο νερό, μαγικό φίλτρο και κεριά θα τα δώσουμε εμείς 

Μάθημα 09 - Γαία - Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου


Έγραφε η Πάμβα:

“Η Διώνη είναι η τοπική θεότητα της Ηπείρου και της Δωδώνης, ωστόσο η μαγεία της εκτίνετε μέχρι το νησί του Πέλοπα! Κάθε φορά η μάνα μου λέει και ένα μυστικό της! Το σημερινό μυστικό θα το κρατήσω σαν φυλαχτό!”

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα αναφερθούμε στην αρχέγονη θεότητα Γαία και τα μυστικά γύρο απο αυτήν!

Στο δεύτερο μέρος θα λάβετε την ιερή σφραγίδα της Θεάς Γαίας και θα δοθεί η μυστική αδημοσίευτη συνταγή τελετής προς την Γαία!

Στο τρίτο μέρος θα ξεκινήσουμε τα μαγικά ιερά ραβδιά και τον συσχετισμό με την μαγεία των Δέντρων της Ηπείρου!!!

Μάθημα 10ο - Αφροδίτη 15 Δεκεμβρίου

Γράφει η Πάμβα για την Αφροδίτη!

“Μόλις αλλάξει ο χρόνος παίρνω στα χέρια μου την αδερφή μου! Την τοποθετώ στο τσίγκινο πιάτο και ζητάω να ειναι γλυκιά και χρυσή η χρονιά σαν το μέλι! Η Αφροδίτη θα με αγκαλιάσει και θα μου χαρίσει όλα τα καλα!”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την θεά της ομορφιάς Αφροδίτη και τα πάντα γύρο απο αυτήν, απο τους έρωτες μέχρι τις μυστικές τελετές!

Στο δεύτερο μέρος θα πάρετε στα χέρια της την Σφραγίδα της Αφροδίτης όπως επίσης την Αδημοσίευτη τελετή της Πάμβας με αγαλμα της Αφροδίτης για την νέα χρονιά αλλά και για να ευνοηθείς απο την θεά! Μαζί θα πάρετε τα βότανα των δύο πρώτων μαγικών στοιχείων!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τα περιβόητα Βανταία, τα ιερά μυστικά της Φατρίας μας αφιερωμένα στο στοιχείο του Αέρα και το πως να επικοινωνήσουμε με αυτό! Τέλος θα πάρετε τα αλλα δύο μαγικά ραβδιά των τεσσάρων στοιχείων!

Μάθημα 11ο Θεός Απόλλων 29\12/2021

Έγραφε η Πάμβα:

“Φωσφόρε Απόλλωνα, λαμπερό φως του ζωοδότη

Ήλιου, λάμψε απόψε που σε καλώ στο σπιτικό

μου, φως και δύναμη να μου δώσεις! ”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Θεό Απόλλωνα και γύρο απο αυτόν! Μυστικά των αγαλμάτων και πως να τον προσελκύσεις!

Στο δεύτερό μέρος θα πάρετε την μαγική σφραγίδα του Θεού Απόλλωνα και πως να την χρησιμοποιήσεις για να φέρεις φώς στην ζωή σου!

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος θα λάβετε τον πίνακα των τεσσάρων στοιχείων ώστε να φτιάξετε μόνοι σας τις σφραγίδες! Τέλος θα μιλήσουμε για τον Αστραίο τον μάγο που πάτησε στην ΓΗ με ανθρώπινη μορφή και άλλαξε την μοίρα των ανθρώπων!

Μάθημα 12ος - Διόνυσος 05/01/22

Τελευταίο μάθημα για αυτήν την Χρονιά! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Έγραφε η Μανωδέσσα:

“Κάθε τέλος είναι μία καινούρια Αρχή! Όταν κάτι έφτανε στο τέλος του υποσχόταν πως το επόμενο θα είναι σκληρότερο και καλύτερο, προετοίμασε το μυαλό σου και την ψυχή σου!!”

Στο πρώτο μέρος του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Διόνυσο! Θα δοθούν οι Ιερές Σφραγίδες! Θα μιλήσουμε για μυστικά και άλλα!

Στο δεύτερο μέρος θα λάβετε την Τελετή για το πως να φτιάξετε μόνοι σας τις ιερές σφραγίδες αυτές των τεσσάρων στοιχείων και πως να τις χρησιμοποιήσεις!

Στο τρίτο και τελευταίο μάθημα θα κάνουμε την τελετή και θα φτιάξουμε τις σφραγίδες αλλά θα μιλήσουμε για τα μαγικά τελετουργικά και το πως δημιουργήθηκαν!

S.O.S:
Παρακαλώ να έχετε μαζί σας όλες τις σφραγίδες των τεσσάρων στοιχείων και τον πίνακα σας!
Η ΜΑΓΕΊΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Μαθήματα Μαγείας -Η Μαγεία των κεριών
 * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~
Όταν οι μάγισσες αναφέρονται στην “μαγεία της Φωτιάς” μιλάνε και γράφουν για την Μαγεία των κεριών. Σε αυτήν την μαγεία χρησιμοποιούσαν κεριά σε διάφορα χρώματα, μυστικές τελετές και φυσικά τις λεγόμενες “Απαγορευμένες τελετές!”

Στην παράδοση των μαγισσών της Ηπείρου, το κερί συμβολίζει το μισό πάνω “την επιθυμία μας” και το άλλο μισό κάτω του κεριού "την υλοποίηση της επιθυμίας". ΠΡΟΣΟΧΗ Αν μία τελετή σταματήσει στην μέση και το κερί σβήσει τότε η τελετή πρέπει να σταματήσει και να αρχίσετε πάλι απο την αρχή!!!

Το κάθε χρώμα κεριού είχε και μία διαφορετική αλλά συνάμα μυστική ερμηνεία. Το κερί θα μας οδηγήσει στον στόχο μας και το πως να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας. Σε κάθε τελετή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κερί, δύο ή ακόμα και δέκα κεριά, διαφόρων χρωμάτων αλλά και σχεδίων.

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν μία μεγάλη φιλοσοφία γύρω από αυτήν την μαγεία. Προκάτοχοι της μαγείας των κεριών ήταν η Μανωδέσσα, η Πυρεστία αλλά και η Πάμβα, που συνδύασαν τελετές με κεριά κι αντικείμενα όπως κάρτες των τραπουλών, βραχιόλια, σκόνες έλαια, φίλτρα κ.λ.π

Ένα βιβλιαράκι 100 σελιδών περίπου βρέθηκε στα γραμμένα της Πάμβας και ήταν αφιερωμένο απο την Μανωδέσσα προς την Πάμβα. Στην πρώτη σελίδα έγραφε:

“Κόρη μου, εδώ σου χαρίζω μία γνώση που πρέπει να την γνωρίσεις. Η μαγεία των κεριών θα σου προσφέρει όλα όσα γνωρίζεις σήμερα κι όσα θα μάθεις αύριο. Συνδύασε λοιπόν κερί αγνό και βότανα, φτιάξε τα δικά σου κεριά και κυνήγα τους στόχους σου. Πρέπει να προσέχεις όμως, απο την σελίδα 73 και μετά να προσέχεις τι διαβάζεις, πως το διαβάζεις και γιατί το διαβάζεις! Με εκτίμηση και σεβασμό στο θρόνο σου η Μανωδέσσα σου!!”

Το Μυρόλι, από την νέα μαγική σχολική χρονιά θα σας προσφέρει τον κύκλο μαθημάτων της "Μαγείας της Φωτιάς και των Κεριών". Μέσα απο τα αυτά τα μαθήματα λοιπόν θα μάθουμε την σωστή αλλά και κρυφή ερμηνεία του κάθε χρώματος κεριού, σύμφωνα πάντα με την “Ηπειρώτικη μαγεία”, Θα δούμε τις "απαγορευμένες τελετές" του κάθε χρώματος και θα ανακαλύψουμε μυστικές συνταγές κιι αδημοσίευτες τελετές απο τα μαγικά γριμόρια της Μανωδέσσας, της Πάμβας και της Πυρεστίας.

Λίγα λόγια για τον κύκλο Μαθημάτων "Μαγεία της Φωτιάς"

1) θα έρθουμε σε πρώτη επαφή με την Πυρεστία
2) Θα μάθουμε τα βασικά χρώματα
3) Μυστικές ερμηνείες των κεριών
4) Απαγορευμένες τελετές
5) Αδημοσίευτες τελετές της Πάμβας, της Μανωδέσσας και της Πυρεστίας!


ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΏΤΟ - ΜΠΛΕ ΚΕΡΙ 
Οι μάγισσες των Ιωαννίνων πίστευαν πως το Μπλε και το πράσινο ειναι το χρώμα των νερών! Έτσι
αυτομάτως συμβολιζόταν με οτι έχει να κάνει με το συναίσθημα και την ροή! Η Ροή του νερού, του χρήματος και την επιτυχία αλλά και τα γαλήνια νερά της λίμνης!!

Στο πρώτο μάθημα αυτής της Χρονιάς θα μιλήσουμε για το μπλε και τα παράγωγα χρώματα, θα μάθουμε τις τελετουργίες τους, τις απαγορευμένες τελετές του αλλά και τους μυστικούς κώδικες του.

Στο δεύτερο μέρος θα σας δώσω μία πολύ σπάνια τελετή πως να έρθεις να με τα πνεύματα του νερού και το πως να λύσουμε τα μάγια μέσω ενός πλάσματος της νύχτας!!!

ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΙ
Έγραφε η Παμβα:
"Αν θέλεις να ανοίξεις τον δρόμο σου και να μην έχεις εμπόδια, πάρε πορτοκαλί κερια και μυρώματα της τύχης και μύρωσε τον δρόμο σου...."

Όταν οι μάγισσες είχαν εμπόδια και ο δρόμος ήταν κλειστός έκαναν ένα παλιό ξόρκι με κύριο χρώμα το πορτοκαλί κερί, αυτό γιατί ήταν το χρώμα του καυτού ήλιου και της φωτιάς που έκαιγε τα εμπόδια!


Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το πορτοκαλί κερί, που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αλλά και που απαγορεύεται. Θα μάθουμε τους μυστικούς συμβολισμούς και τι συμβαίνει.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα σύμβολα των κεριών όταν τοποθετούνται σε τρίγωνο, τετράγωνο η κύκλο.

Τέλος θα μιλήσουμε για τον βωμό της μαγειας των κεριών, αλλά και τον κύκλο προστασίας και πότε είναι χρήσιμος. Ένας οδηγός για κάθε νέο και παλιό μάγο!


ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ - ΜΑΥΡΟ ΚΕΡΙ 

Έγραφε η Παμβα:
Το μαύρο είναι η ψυχή της μάγισσας. Το μαύρο απωθεί κι 
έλκει το κακό. Η πρόθεση είναι καθαρά δικιά σου.

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το μαύρο κερι και τις ιδιότητες του. Τις “απαγορευμένες τελετές” του αλλά και το που θα είναι χρήσιμο , πέρα από την χρήση του σε επιθετικές ενέργειες.

Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος και με ευκαιρία την εορτή του Halloween και την γιορτή των νεκρών, θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με το πνεύμα της Ολυμπιάδος, της μάγισσες της Ηπείρου. Να έχετε μαζί σας το φυλαχτό σας και ένα πουγκί ανεξαρτήτου χρώματος, γιατί θα σας δώσω ένα φυλαχτό σφραγίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την Παμβα.


Θα εισέλθουμε στα άβατα μυστικά της Τραπουλας Αχερουσιας και θα μάθουμε πως να την συνδυάσουμε με τα μαύρα κεριά.


ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΕΡΙ

Έγραφε η Πάμβα:

¨Αιμάτινο Καλμπάτ! Στην γλώσσα των μαγισσών σημαίνει Κόκκινο κερί. οι μάγισσες πίστευαν πως το κόκκινο χρώμα είναι του έρωτα και του πολέμου. το χρώμα της φωτιάς και του Σπαθιού του Αρχαγγέλου Μιχάλη. ¨
Στο πρώτο μέρος του μαθήμτος θα αναλύσουμε το Κόκκινο κερί, συμβολισμούς και μαγικές ιδιότητες αλλά και απαγορευμένες τελετουργίες! που περιτριγυρίζουν αυτό το όμορφο χρώμα που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά για τον έρωτα!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα κεριά των τεσσάρων στοιχείων, τα πλανητικά κεριά αλλά και τα ζωδιακά! Επίσης θα έχετε την ευκαιρια να πάρετε για πρώτη φορά τις δύο πρώτες σφραγίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου που αφορούν τα τέσσερα στοιχεία! ενεργοποιημένες έτοιμες για χρήση!

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του μαθήματος θα δοθεί μία παλιά και σπάνια συνταγή Επαναφοράς 100% επιτυχίας αλλά και ένα ξόρκι με Άγαλμα του Άρεως για Νίκη σε όλους τους τομής!!!!!


ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΡΙ

Έγραφε η Παμβα:
Τα πνεύματα της βελανιδιάς κρυφτηκαν από την Μάνα σε ένα πράσινο κερί... 
αυτό θα φέρει χρήματα, θεραπεία και η Κόρη της, θα κατέβει να σε προστατέψει...

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το πράσινο χρώμα του κεριού. Τους συμβολισμούς, την χρήση του, τις απαγορευμένες εργασίες.

Στο δεύτερο μέρος θα λάβετε τις άλλες δύο σφραγίδες των στοιχείων της φύσης και τέλος θα μιλήσουμε για τα αγγελικά κεριά.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος θα λάβετε μια ιερή τελετή, για το πως να έρθετε σε επαφή με τους αγγέλους και θα σας δοθεί ένα ξορκι χρημάτων από τα γριμορια της Πυρεστίας

ΜΆΘΗΜΑ ΕΚΤΟ - ΜΟΒ ΚΕΡΙ

Έγραφε η Μανωδέσσα
Τα μυστήρια πνεύματα της μαγείας κρύφτηκαν σε ένα χρώμα. Τα πνεύματα του νερού και τις φωτιάς ενώθηκαν και δημιουργήθηκε το Μοβ. Το Μοβ ειναι το χρώμα των βασιλιάδων, το χρώμα που δηλώνει την επιθυμία για επιτυχία για δόξα για Υποταγή. Η πρόθεση σου όμως θα δείξει τι πραγματικά εχεις στην καρδιά σου!

Στο πρώτο μέρος* θα μιλήσουμε για το Μοβ κερί, το χρώμα του κεριού, την επιρροή αλλά και τους συμβολισμούς τις απαγορευμένες τελετές!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα "Κεριά της Ζωής" η πο
λυπόθητη ζωή της μάγισσας! τα κεριά που άλλαζαν την μοίρα της μάγισσας αλλά και σε όποιον τα έχει!

Στο τρίτο μέρος θα σας δοθεί μία τελετή για απόλυτη Δόξα απο τα γριμόρια της Πάμβας και θα πάρετε την ιερή Σφραγίδα του Μ. Αλεξάνδρου για Δόξα και Τιμή!!!!

S.O.S
Μη ξεχάσετε να γράψετε τα ονόματα σας στις ημέρες που είπαμε στις Σφραγίδες που λάβατε! να τις φέρετε όλες μαζί γιατί θα τις ενεργοποιήσουμε.


ΜΑΘΗΜΑ ΕΒΔΟΜΟ - ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΕΡΙ 

Έγραφε η Πυρεστία:
"Μέσα έκρυψα τις πρώτες Ηλιαχτίδες  του κόσμου, τις βασικές αρχές του φωτός, την Χαρά του κόσμου και την φωτισμένη ψυχη! τον δίχτη του κόσμου! Μάνα το Κίτρινο θα σου δώσει αυτό που λαχταράς, το Αστέρι, το φώς του ήλιου και το χρυσό της Ανατολής!"

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το κίτρινο κερί, το χρώμα του κεριού, την επιρροή αλλά και τον μυστικό συμβολισμό του χρώματος, θα μάθουμε της απαγορευμένες τελετές τους!  

Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος θα μάθουμε την βασική συνταγή για τα "Κεριά της Ζωής!" όσοι είστε τυχεροί θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε αυτήν την επτασφράγιστη μυστική συνταγή για να αλλάξετε την μοίρα σας!

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος θα λάβετε την Τελετή για να επηρεάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. ΜΆΘΗΜΑ ΌΓΔΟΟ - ΡΟΖ ΚΕΡΙ

Έγραφε η Πυρεστία:
«Αν ενώσεις την αγνότητα και τον δυνατό έρωτα θα δημιουργηθεί ο Ρομαντισμός. Μέσα από τον ρομαντισμό θα βρούμε την αγνή αγάπη, τον αγνό έρωτα, το αγνό συναίσθημα, αυτό που λείπει από τον άνθρωπο».

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ροζ κερί θα αναλύσουμε το ροζ χρώμα την επιρροή αλλά και τον μυστικό συμβολισμό του χρώματος, ενώ θα μάθουμε για τις απαγορευμένες τελετές του ροζ κεριού.

Στο δεύτερο μέρος θα τελειώσουμε τα κεριά της Ζωής, θα λάβετε τους ψαλμούς των κεριών και την τελική τελετουργία τους. Θα απαντηθούν οι τελευταίες ερωτήσεις περι αυτών των μαγικών ιδιαίτερων κεριών.

Στο τρίτο μέρος δώρο από την Μανωδέσσα θα σας δώσουμε την κατασκευή του Ροζ Μέρτα*. Ένα μαγικό πανί για να το χρησιμοποιήσετε σε περισσότερες τελετές αγάπης και ρομαντισμού που θα σας δώσει μία επιπλέον ενέργεια στις τελετές σας.


ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΑΤΟ - ΛΕΥΚΟ ΚΕΡΙ 

Έγραφε η Πυρεστία:
"Αυτό είναι ο χρώμα της Χαρίτης, το λαμπερό χρώμα της Μάνας. Της Μάνας που τόσο αγάπησα, της Μάνας που πίστευα! Τα λευκά μαλλιά της ανέμιζαν πάντα στον αέρα της Δωδώνης. Τώρα ξέρω γιατι το λευκό είναι το χρώμα της, Γιατί το λευκό είναι η ευλογία και το μαγικό της όνομα Χατές, Χαρίτη!"

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος, θα μιλήσουμε για το λευκό κερί και τους συμβολισμούς του, θα μάθουμε τις απαγορευμένες τελετές αλλά και την μαγική ιδιότητα του λευκού χρώματος!

Στο δεύτερο μέρος θα λάβετε μία Αγγελική Σφραγίδα απο τα γριμμόρια της Μανωδέσσας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας! Η κάθε μία σφραγίδα θα ειναι προσωπική. Είναι μία απο τις Επτά ιερές σφραγίδες προστασίας και είναι ένα μεγάλο δώρο από την Μανωδέσσα για εσάς....

Στο τρίτο μέρος θα σας δώσω την ιερή τελετή ενεργοποίησης της ιερής σφραγίδας και θα ολοκληρώσουμε το μάθημα με τα θυμιάματα.


ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΚΑΤΟ - ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΕΡΙΑ

Οι μάγισσες όρισαν για την μαγεία των κεριών τις ημέρες της Εβδομάδος σε κάθε πλανήτη! Επάνω στην επιρροή του κάθε πλανήτη υπάρχει ένας θεός, επάνω σε αυτόν τον θεό υπάρχει μία συνεχόμενη ροή ενέργειας!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τα ουδέτερα κεριά, Καφέ, Ασημι, Γκρί και χρυσό, θα μάθουμε τις βασικές ενέργειες αλλά και τους συμβολισμούς του, θα μάθουμε τις απαγορευμένες τελετές αλλά και την μαγική ιδιότητα του κάθε χρώματος!

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η ώρα να μάθουμε την κάθε ημέρα Ξεκινώντας με την Κυριακή και Δευτέρα που θα αναλύσουμε τις κύριες συνθήκες!!!!!

Στο τρίτο μέρος θα πάρετε την Σφραγίδα της Δευτέρας, ένα μυστικό από τα γριμόρια της Πάμβας! Όπως το ζήτησε η ίδια!ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΔΕΚΑΤΟ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΗΣ - ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Μέσα στα γραπτά τους βρέθηκαν συνταγές, έλαια, σκόνες και βότανα, αντικείμενα και αλλά μαγικά συστατικά για να γινει ποιο δυνατή η τελετή των κεριών τους. Μπορεί το κερί να συμβολίζει την επιθυμία μας αλλά τα αλλα συμβολίζουν την απόλυτη επιτυχία!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τις ημέρες τις εβδομάδος, τους απόκρυφους συμβολισμούς τους και τις κατάλληλες εργασίες. Καθώς θα πάρετε και τις Δύο πολύτιμες σφραγίδες της Δευτέρας και της Τρίτης

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα θυμιάματα για να κλείσουμε το μέρος αυτό

Και στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τα ενεργειακά έλαια και τις συνταγές τους, αυτά που βγήκαν από τα μπαούλα των μαγισσών της Ηπείρου!ΜΑΘΗΜΑ ΔΩΔΈΚΑΤΟ - ΛΙΘΟΙ

«Τούτα είναι τα παιδιά της Μάνας Γαίας» είπε η Μανωδέσσα και έδωσε λίθους 4 στην Πάμβα! «Κράτησε τους, φύσα τους, μίλησε τους, τοποθέτησε τους στον βωμό σου και αυτοί θα σου δώσουν τα δώρα τους!»


Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τις Λίθους και πως η Μανωδέσσα και κατά συνέπεια η Πάμβα ενεργοποιούσε τους λίθους αυτούς.

Στο δεύτερο μερος θα μιλήσουμε για τα Θυμιάματα και έλαια να κλείσουμε το μέρος αυτό και να μάθουμε πως χρησιμοπιιούμε σωστά και το θυμίαμα αλλά και τα έλαια!

Στο τελευταίο μέρος θα σας δώσω τις επόμενες σφραγίδες των ημερών της Εβδομαδος Τετάρτη και Πέμπτη! Τις σφραγίδες αυτές θα πάρετε και μία τελετή να τις ξυπνήσετε στο τέλος!Μαθήματα Χαρτομαντείας και Stella 


ΠΙΛΕΙΑ ΤΟ  

ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝΣτο πρώτο μέρος Φτιάχνουμε το φίλτρο της Φομαλώ η Ψαρόφιλτρο, στο δεύτερο μέρος φτιάχνουμε την σφραγίδα και το πουγκί της Spica, και στο τρίτο μέρος της Σκόνη του Aldebaran.Σεμινάριο Π.α.σ.σ.α.κ
08/10

Γράφει η Πάμβα:
Στην πολιτεία των αστεριών υπάρχει, εκεί που ο Απόλλωνας γαληνεύει τα πλήθη, υπάρχει ένα άστρο! τούτο το άστρο αν το ακούσεις με προσοχή, θα ακούσεις όλα τα μυστικά του, το τραγούδι του θα σε ταξιδέψει τόσο μακριά
..............
Τούτο το άστρο θα λάμψει ξανά ψηλά στην κορόνα μας, θα μας ταξιδέψει, θα μας ευλογήσει και θα μας χαρίσει δύναμη!
....................
Ψυχή μου λαμπρή και δροσερή... κάποτε είπαν πως θα μας επισκεφθείς... έλα να σε δω! έλα να σε ακούσω! έλα να σε νιώσω! 
.............................
Ένα από τα αγαπημένα μας αστέρια ήταν ο Βέγας, αυτός ο υπέρλαμπρος αστέρας που εκπληρώνει της επιθυμίες μας! δε χάναμε ευκαιρία! Μα ταράτσα, μα χωράφι να ξαπλώσουμε και να μη τα παρατηρούσαμε! Ο Βέγας είναι το ποιο λαμπρό αστέρια στον έναστρο ουρανό και βρίσκετε στον αστερισμό της Λύρας! Η Πάμβα κάθε φορά ύψωνε το χέρι της και έλεγε «Να το σπίτι μου!»Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό της Λύρας και το ποιο λαμπρό Αστέρι της τον Vega και την ιστορία της Ανθρωπότητας. θα μιλήσουμε επίσης για τον πλανήτη Φαέθοντα!

Στο Δεύτερο Μέρος θα κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση των προηγούμενων μαθημάτων της χρονιάς που πέρασε και το τι έχουμε να κάνουμε μετέπειτα! 


Σεμινάριο Πασσάκ – Κάρτα Δώρο και Ωρίωνας
17/10

Γράφει το ημερολόγιο της Πάμβας:

«Ω αγαπημένε μου Κυνηγέ! Ξέρεις προσπαθώ να σε σώσω. Ξυπνάω κάθε μέρα κουρασμένη. Εδώ εχει πολλά σύννεφα και δε μπορώ να σε βλέπω κάθε βράδυ. Σε έχω σχεδιάσει όμως σε ένα χαρτί και διαλογίζομαι μαζί σου! Γλυκέ μου κάνε υπομονή! Θα έρθουν οι μέρες που εμείς οι Εργάτες θα σε σώσουμε και θα παραμείνεις εκεί πάνω! Θα περιμένω τα δώρα σου την επόμενη φορά να σε νιώσω πάλι στην καρδιά μου!»

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Ωρίωνα τα οφέλη μας για αυτόν και τι μας προσφέρει! θα μιλήσουμε για την Μήτρα της θεάς και το πως γεννιέται μία κόρη της Διώνης. 

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την κάρτα του δώρου της Πασσάκ και θα περιστραφούμε γύρο απο αυτό, μυστικές ερμηνείες και το  χρονικό του όριο!! 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Γαλαξία μας, το σπίτι μας! 


Σεμινάριο Π.α.σ.σ.ά.κ – Ανταρης και ριξιμο της Νυχτερίδας
Τετάρτη 24/10
 
Η Λυτραία έφτασε μέχρι τα πόδια της Αστραίας! «Πές μου» της είπε! «Πώς να σταματήσω τον εχθρό μου» η Αστραία έκατσε και  αφουγκραζόταν τον αέρα που χτύπαγε τα φύλλα της Βελανιδιάς! «Πάρε τον Αντάρη!» της απάντησε! «Παρε την καρδιά την σιδερένια καρδιά και μαλάκωσε την!»

 Στο πρώτο μέρος του μαθήματος αυτού θα μιλήσουμε για το Άστρο Αντάρη και τον Αστερισμό του Σκορπιού  αλλά και πως εμείς μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στα οφέλη μας!

Στο Δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί η μικρή τελετή του Αντάρη! (όσοι θα παρευρεθούν στο μάθημα αυτό θα πάρουν το πρώτο Σύμβολο και τα ώρα του Αντάρη για σύμμαχο στην ζωή!

Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε πρακτική του  ριξίματος της Νυχτερίδας που κάναμε πέρσι και θα μάθουμε νέα μυστικά! 


Σεμινάριο Π.α.σ.σ.σ.ά.κ - Stella
Τετάρτη 31/10 - 07/11
Έγραφε η Πάμβα:

«Ψυχή των άστρων που κατοικείς στις
ποιο σκοτεινές περιοχές και ψάχνεις το
φώς σου! Βρες το φώς της…………………. »

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το Άστρο του Αλντεμπαράν και τις πως οι μάγισσες χρησιμοποιούσαν και βρισκόταν στον αστερισμό του Ταύρου! Θα μιλήσουμε για τις Υάδες και τι μας προσφέρουν!

Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί τελετή του Αλντεμπαράν (Όσοι παρευρεθείτε θα λάβετε την σκόνη του Αλντεμπαράν) με δώρο το σύμβολο του!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο των Υάδων, ένα ανεπίσημο ρίξιμο της Πάμβας που μας δείχνει τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου αλλά και το άμεσο μέλλον! Σεμινάριο Πασσάκ – Stella
Τετάρτη 14/11

Έγραφε η Πάμβα:

«Εκεί στο Βάθος του σκοτεινού ουρανού,
Υπάρχει ένα μοναχικό αστέρι. Μόνο του
να πλέει στα νερά του Γανυμήδη.. Τούτο
το άστρο αν φωνάξει θα σε γεμίσει νερά και πλούτο!»

Στο πρώτο μέρος αυτού του μαθήματος  θα μιλήσουμε για την Φομαλώ  το άστρο του Νότιου Ιχθύ την μητέρα μίας ολόκληρης Εποχής που άλλαξε τον κόσμο!!!!

Στο δεύτερο μέρος θα λάβουμε την Ψυχή του Φομαλώ με το φίλτρο του Φομαλώ μέσα από  τα γριμόρια των μαγισσών της Ασφοδέλιας ομάδας! Θα μάθουμε να το φτιάχνουμε και να το χρησιμοποιήσουμε!!!! (το κάθε μέλος θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι γυάλινο με αγιασμό!)


Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την Κάρτα Πόρτα και για την μαγείας της Πόρτας της Πάμβας!


Σεμινάριο Πασσάκ k Stella Spica 
Τετάρτη 21/11

Έγραφε η Πάμβα:
Αστραία και Ασταραία τα δύο  μάτια που λαμπυρίζουν! 
Ψυχές ήρθαν ψυχές θα φύγουν, μόνο αυτές θα μείνουν
κοντά μας! να κρατάνε το Στάχυ στα χέρια τους χαρίζοντας ζωές!»

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό της Παρθένου, την εποχή της Παρθένου και τι μας ωφέλησε. Θα μιλήσουμε για την μητριαρχική ύπαρξη και την γέννηση της θεάς!

Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε για την Spica το άστρο της Παρθένου με την ευνοϊκή μορφή του και τα χαρίσματα του, ανοίγουν οι γραφές των Αμβρόσιων μαγισσών!!!! Όσοι παρευρεθούν θα πρέπει να έρθετε με ένα πράσινο πουγκί που μέσα θα μπει το Σύμβολο του αστεριού.

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την Κάρτα Μπόλια και Περσεφόνη. Θα μάθουμε τις τελετουργίες που κρύβονται πίσω από  αυτές! Θα δοθεί αδημοσίευτη τελετή του Φυλαχτού της Μπόλιας!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας! 


Σεμινάριο Πασσάκ k StellaSpica 
Τετάρτη 28/11

Εκείνη την ημέρα η Βάγια έκατσε δίπλα στην Πάμβα… «Τι ωραία που είναι η Λύρα του Απόλλωνα!» τις είπε και η Πάμβα τις απάντησε! «Δε μπορώ να σου εξηγήσω, αλλά αυτό  το χαρτί με τραβάει!» για λίγο η Βάγια προβληματίστηκε, πήρε το χαρτί στα χέρια της και τις έκανε επάνω στην κάρτα ένα σχέδιο με κάρβουνο. «ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί!»
……………………………….
Από εκείνη την στιγμή τίποτα δε ήταν όπως ήταν, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου… έμαθα να κάνω ταξίδια μακριά και πλάι μου να στέκετε ακίνητος φρουρός. Στην καρδιά μου τώρα εχω τον Βέγα μαζί με την Λύρα!!!
………………………………

Στο πρώτο μέρος θα γυρίσουμε πίσω στον αστερισμό της Λύρας. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Vega ξανά!!! Τα μέλη θα πρέπει να έχουν την τράπουλα τους γιατί επάνω στην κάρτα της Λύρας θα γίνει το ιερό σύμβολο!

Στο Δεύτερο μέρος θα σας δοθεί η Σφραγίδα του Βεγκα να την κατασκευάσετε μόνη σας. Η πρώτη σφραγίδα που θα δοθεί σε εσάς, μαζί με την «ιερά τελετή» του Βεγκα, μαζί να έχετε ένα μπλε πουγκί που το έχετε φτιάξει εσείς. Για περισσότερες πλ. 2108612110

Στο τρίτο μέρος θα μισήσουμε το «Ρίξιμο των πέντε» ένα ρίξιμο γρήγορο απλό και συνάμα δυνατό που δίνει τις ξεκάθαρες απαντήσεις!!!!


Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας! 


Σεμινάριο Πασσάκ k StellaRegulus

«Οι μάγισσες έχουν ένα Αστέρι για τους
βασιλιάδες, αυτό το αστέρι  έδειχνε την
βασιλική καταγωγή! Όποιος γεννήθηκε
την εποχή του Regulus έγινε βασιλιάς στην
κάστα μας! όλες μιλάνε για τον Πύρινο
Λέοντα… αλλά κανείς δε γνωρίζει από πού θα έρθει!»

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την εποχή του Λέοντα και την κάρτα του Λέοντα της Πασσάκ  και γιατί το Regulus είναι ένας σημαντικός αστέρας για τις μάγισσες των Ιωαννίνων! Θα μιλήσουμε για τις μάγισσες και  μάγους που γεννήθηκαν εκείνη την εποχή!

Το δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Λέοντα και το αστέρι Regulus τον τέταρτο βασιλικό αστέρα και θα κάνουμε μαζί το «Ευλογημένο μέρτα» Να φέρετε ένα χρυσό η κίτρινο πανί 17Χ17 cm για να το ευλογήσουμε στην πρώτη φάση, θα φτιάξουμε το βασιλικό  πανί της δύναμης!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο του  «Παλλάδιου Δράκου» αλλά και  τι σημαίνει π δράκος για την Πάμβα και θα δοθεί Αδημοσίευτο Ξόρκι με το φυλαχτό του δράκου!!!

Θα μάθουμε τα πέντε πρώτα γράμαμτα της Δωτήδ την γραφή της Πάμβας!


Έκτακτο!
(Για το τελευταίο μάθημα του Χρόνου! Stella κ Π.α.σ.σ.α.κ)
Για τους Τυχερούς του μαθήματος που θα βρίσκονται εκεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν σε επαφή με την Ι.π.ά.κ! Οι ετήσιες προβλέψεις που κάνω κάθε χρόνο με την Ιπάκ θα είναι μπροστά, θα καταγράψουμε σωστά και μετά θα  κάνουμε όλοι μαζί με την Π.α.σ.σ.α.κ και την Πατρεία!!!!! Οπλιστείτε με την υπομονή σας και ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι γνώσης!!!

Υ.Γ:

Την ώρα που θα ανοίξουν τα σημεία της Ζωής όπως αναφερόταν το άνοιγμα της Ιπάκ να έχετε κλειστά τα κινητά σας! θα έρθουμε σε επαφή με την πρώτη Μάγισσα (αν το θελήσει!)

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!Σεμινάριο Πασσάκ κ Stella Πλειάδες  
Τετάρτη 09/01

«Για ώρες τώρα κάθομαι και κοιτάω το βραχιόλι μου! μια στιγμή το κοιτάζω και μια το πιάνω στα χέρια μου… το ένα είναι χρυσό, τα άλλα είναι ασημένια! Το τοποθετώ  στο μπαούλο τους και συνεχίζω! Τα επτάστερο βραχιόλι μου δίνει την δύναμη που πρέπει να έχω! Άραγε η Διώνη ποιο άστρο μου χάρισε;»

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό των Πλειάδων θα μάθουμε τα πάντα γύρο από τον αστερισμό τι συμβολίζει και πως μας επηρεάζει!

Στο Δεύτερο μέρος θα κατασκευάσουμε μαζί το πρώτο μέρος για το «Μέρτα των Πλειάδων», αυτό το σημαντικό αντικείμενο των μαγισσών της Ηπείρου που χάριζε την ενέργεια των άστρων! Να έχετε μαζί σας ένα κομμάτι μπλε σκούρο ύφασμα 30Χ 16 εκατοστά και μια κίτρινη κλωστή που θα διαβαστούν εκείνη την στιγμή!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το ρίξιμο της «Σκάλας» που θα μας οδηγήσει στο να βγούμε από τα καθημερινά μας προβλήματα! Και  θα δοθούν τα επόμενα πέντε γράμματα της Γραφής Δωτήδ της Πάμβας!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Να έχετε μαζί σας το Μέρτα του Regulus που προετοιμάσατε την προηγούμενη φορά! Θα κατεβάσουμε τον Regulus τελευταία φορά οπότε δε θα ξανά ασχοληθούμε (προς το παρων) με την δύναμη του άστρου αυτού. Όποιος δε φέρει μαζί του το πανί του θα χάσει το τελευταίο Σφράγισμα!


Μάθημα Stella k Πασσάκ
Τετάρτη 16/01

«Για ώρες καθόμασταν και αντιγράφατε το πίνακα στον πάπυρο! Η Γραία μου έδινε οδηγίες και της ιστορίες του κάθε ένα συμβόλου και εγώ από την άλλη σε ένα κομμάτι χαρτί έβαζα μία τελεία. Η Μανωδέσσα με την Αγαλίρα μα έδωσαν το καλύτερο δώρο!»
Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος αυτού του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Ευλογημένο Πίνακα της Πατρείας. Πως συνδεόταν με την τράπουλα Π.α.σ.σ.ά.κ και τα οφέλη του*! Οπότε αφήνουμε λίγο πίσω τα αστέρια!

Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε το Ρίξιμο της Σκάλας που δε προλάβαμε στο προηγούμενο μάθημα.

Στο τρίτο μέρος θα σφραγίσουμε το Μέρτα των Πλειάδων. Αυτό το δώρο της Πάμβας που θα μας/σας λύσει τα χέρια! Να φέρετε όλοι μαζί σας το πανάκι που ευλογήσαμε!

* Ο πίνακας της Πατρείας έχει πολλές διαφορετικές χρήσης, από ξόρκια με κεριά, επικοινωνία με τους νεκρούς μέχρι να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και με θεούς! 


Μάθημα Stella κ Πασσάκ
Τετάρτη 23/06

«Ο Πίνακας της Πατρείας είναι ένα δώρο των αρχαίων μαγισσών… Τώρα που τον μετάφρασα μπορώ να καταλάβω τι με συνδέει μαζί του! Ήρθε η σειρά μου να αφαιρέσω τα κομμάτια και να προσθέσω τα σωστά!»
Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

Στο πρώτο μέρος αυτού του μαθήματος θα μάθουμε να ενεργοποιούμε τον πίνακα της Πατρείας ώστε να μπορεί να μιλήσει σωστά! Θα μάθουμε τα πρώτα σύμβολα της Άνοιξης και το πως συνδέεται με την τράπουλα Πασσάκ!

Στο δεύτερο μέρος θα μάθουμε το  αδημοσίευτο «Ξόρκι τις Πατρείας» όπως γράφτηκε από την Πάβμα. πως η Πάμβα οδηγούσε ένα σύμβολο να την βοηθήσει!

Στο τρίτο μέρος θα δοθούν τα επόμενα πέντε γράμματα της Δωτήδ την γραφή της Πάμβας αλλά θα μιλήσουμε για το Παλλάδιο Ρίξιμο που δε προλάβαμε στα προηγούμενα Μαθήματα!


Ευχαριστούμε για την συμμετοχή! 

Μάθημα Stella & Πασσάκ
30/01

«Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μία μάγισσα του παρελθόντος και από τις ποιο αρχαίες και βασικές δεν έχεις παρά να την καλέσεις! Αφού την καλέσεις πάρε τους λίθους της Μοίρας και ρίξε τους στον πίνακα! Μη ξεχάσεις να την ρωτήσεις αν αισθάνεται καλά! Αν θέλεις αρμονία φώναξε την Λυτραία, Αν θέλεις σθένος και δύναμη την Κλειραία, Αν θέλεις ευλογία και αγνόητα φώναξε την Χαρίτη, αν πάλι θέλεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σου και την βασιλεία που σου αξίζει φώναξε την Μανωδέσσα! Η Φωτεινή αυτή εργάτρια θα σου δώσει όλα τα μυστικά της! Εγώ η Πάμβα μάγισσα των Ιωαννίνων την γνώρισα, την έζησα, την γεύτηκα! »
Απόσπασμα από το Ημερολόγιο της Πάμβας!

Η κάθε Φατρία είχε την δική της μάγισσα και δύναμη! Άλλες μεγάλες άλλες μικρές, άλλες με ισχύς ακατανίκητη και άλλες με δύναμη που ασκούσαν επάνω στην φύση. Άλλες είχαν την τέχνη της μαντείας και άλλες την τέχνη της μαγείας. Θα σταθούμε στην τέχνη της Μαντείας όμως!!!! Άλλες ήξεραν να ερμηνεύουν τα φύλλα των δέντρων, άλλες τα περιστέρια και άλλες τα σίδερα! Όλα αυτά ήταν βασισμένα στο μαντείο της Δωδώνης που μέσα σε αυτό κυριαρχούσαν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης αλλά και η δύναμη της μάνας γης! Δεύτερο μαντείο που ήταν βασισμένα το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, τρίτο και τελευταίο ανεπίσημο το μικρό μαντείο της Κασσώπης επι τις τρίτης μεγάλης οδού στο σπίτι της Πατρείας που ήταν και αυτή μεταγενέστερη του μαντείου της Δωδώνης!  Από εκεί ακούμε τον πίνακα της Πατρείας. Ένας βράχος λαξευμένος με σύμβολα και ιδεογράμματα που όριζε να δει το μέλλον! Πρόκειται ισως για το ποιο αρχαίο μαντικό αντικείμενο που κατέχουμε στα χέρια μας όσο αφορά την Μαντεία της Ηπείρου μετά τα ιερά μαντεία!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον πίνακα της Πατρείας, θα δούμε τα επόμενα σύμβολα το τι συμβολίζουν αλλά και τα οφέλη τους! Συνάμα θα πάρουμε την αδημοσίευτη πρακτική με τα μαγικά σύμβολα που χαράζαν επάνω στον πίνακα για περισσότερη γνώση και δύναμη στην προφητεία!!!!

Στο δεύτερο μέρος θα δούμε σε πρακτική το ανεπίσημο ρίξιμο των τριών που συνδυάζετε με τον πίνακα της Πατρείας και την τράπουλα Πασσάκ! Η πρώτη αναφορά έγινε για αυτό το ρίξιμο στις 07/10/2016 όταν κάναμε τα ριξίματα αυτά! Θα μιλήσουμε για την προετοιμασία του σώματος και της ψυχής! (Δώρο στον κάθε έναν το τσάι της Μαντείας από τα γριμόρια της Πάμβας!)


Στο τρίτο μέρος θα μάθουμε το ρίξιμο της Εβδομάδος, άλλο ένα ανεπίσημο ρίξιμο της Π.α.σ.σ.ά.κ!!!!

Μάθημα Stella κ Πασσάκ
06/02

«Άγιε κύων της φωτιάς που τρέχεις στους ουρανούς, με τα μεγάλα σου άλματα. οδηγέ τον πάντων και φωτεινέ αστέρα της ψυχή μας, έλα στο πιάτο μου και προστάτεψε την ψυχή μου το σώμα μου και την γεννιά μου!»
Απόσπασμα από το ξόρκι του Μέγα Κύων!

Στο πρώτο μέρος θα μάθουμε θα ασχοληθούμε με τον Σείριο! Ναι καλά ακούσατε! Θα γυρίσουμε στους αστέρες! Ο Σείριος είναι ο Σκύλος του Ουρανού. Από εκεί οι μάγισσες εμπνεύστηκαν όλα τα ξόρκια των Σκύλων! Μία ολόκληρη σειρά από ξόρκια με κεριά σκύλο, ομοιώματα και σφραγίδες, πανιά και σκήπτρα αφιερωμένα στον πιστό φίλο του σκύλου!

Στο δεύτερο μέρος θα μάθουμε για τα ξόρκια του Σκύλου, όλες τις μορφές του Σκύλου και θα πάρετε την Αδημοσίευτη τελετή για να φτιάξετε την τελετή της «Σκόνης Μέγα Κύων» την προστατευτική αυτή σκόνη που όταν την χρησιμοποιείς τα πάντα γύρο σου είναι καυτά! Ναι είναι ο σκύλος ο μέγας Κύων που σε προστατεύει από κάθε κακό!

*Μαζί σας να έχετε ένα μικρό βαζάκι για να τοποθετήσουμε την σκόνη που θα φτιάξουμε!

Στο τρίτο μέρος θα μάθουμε το ρίξιμο τη Εβδομάδος που δε προλάβαμε την προηγούμενη φορά!!!!!!


Μάθημα Stella κ Πασσάκ
20/02/

Απ το μεσημέρι η Διώνη μου ορμήνευσε να η φάω τίποτα και ότι θα έχουμε επισκέψεις. Μουρμουρητά αλλόκοτα ερχόντουσαν από το κατώι. Θα μας πάρει κανείς χαμπάρι καμιά ώρα και θα μας κρεμάσουν στην πλατεία! Στο κατώι είχε μαζέψει μία πλειάδα γυναικών που ήταν ακούνητες. Είχαν παραταχθεί έτσι ώστε να θύμιζαν κάτι.  Το μόνο που φώτιζε το μέρος ήταν ένα λευκό κερί που το κρατούσε στα χέρια της. «Αυτές είναι οι κόρες μου» είπε χαμηλόφωνα και έδειξε με το χέρι της αυτές! Μπήκα σιγά σιγά στον κύκλο αυτόν και τις κοιτούσα μια μία στα κλεφτά να δώ αν ξέρω καμία. Μόνο την Μανωδέσσα αναγνώρισα! Η Μάνα έστηνε κεριά που τα είχε φτιάξει αυτή  λέγοντας:

«Εκεί στον ουρανό υπάρχει μία μήτρα! Αυτή η Μήτρα γεννάει αστέρια».

Ίσως να ήταν η πρώτη φορά που την είδα τόσο σοβαρή, αγέλαστη και συνάμα δυνατή! Τα μάτια της λαμπύριζαν στο σκοτάδι.

«Αυτήν την μήτρα κόρη μου απόψε θα σου κάνω δώρο! Να σε γεμίζει πλούτο, ευημερία και τύχη». Και εσύ γεννημένη από την μήτρα αυτήν οφείλεις μία μέρα να γυρίσεις εκεί!

Ανέκδοτο απόσπασμα από τις μάγισσες των Ιωαννίνων!

Στο πρώτο μέρος θα γυρίσουμε να ολοκληρώσουμε τον αστερισμό του Ωρίωνα! Τα οφέλη του τα άστρα του και το πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε!  Όσοι παρευρεθείτε να έχετε ένα πουγκί μπλε όπου θα κρύψετε την σφραγίδα του Ωρίωνα που θα σας δώσω!

Στο δεύτερο μέρος θα δούμε την Κάρτα του Ωρίωνα αλλά και το πως μπορούμε να κατεβάσουμε την μήτρα του Ωρίωνα. Η μήτρα του Ωρίωνα είναι ένα πουγκί μελετημένο και διαβασμένο να γεννάει αστέρια, το κάθε άστρο που γεννάει είναι της τύχης, την αγάπη, την προστασία τον πλούτο την δόξα την Νίκη και φυσικά την δύναμη του Νου και τις γνώσης!!!!
Θα ακολουθήσει η τελετή της «Μήτρας του Ωρίωνα» η «Ασκός της Τύχης»


Στο τρίτο μέρος θα μάθουμε να ρίχνουμε τα χαρτιά με την μέθοδο της «Προηγούμενης ζώης». Η τράπουλα θα μας διδάξει και θα μας πει τι ήμαστανς την προηγούμενη ζωή μας. Ένα μυστικό της τράπουλας και το δώρο της Μανωδέσσας. 


Μάθημα Stellα κ Πασσάκ - Eridanus 
27/02

Έγραφε η Πάμβα:
«Τούτα τα νερά, είναι τρομαχτικά, δυνατά και πλούσια! Γεμάτα φώς, ενέργεια και σκοτάδι! Αν στρέψεις το βλέμμα του ποταμού αυτό θα σε γεμίσει με όλα τα καλούδια της ζωής!»

«Τούτα τα τρελά νερά, πάνε πότε δεξιά πότε αριστερά, μέσα γεννάει την ενέργεια που  απαιτεί η ανθρώπινη φύση! Είναι ο ποταμός της Ζωής και της Δύναμης!»

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμού του Ηριδανού ποταμού, το «Το ποτάμι της Δύναμης» ένας αστερισμός με αστείρευτή πηγή ενέργειας. θα μιλήσουμε για τα οφέλη του και πως να μπορέσουμε να φέρουμε το ποτάμι αυτό στα δικά μας νερά!

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει η τελετή του Ασκού της Τύχης όλοι οι παρευρισκόμενοι να έχετε το μπλε πουγκί με τις διαστάσεις αυτές! Αυτό το πουγκί μία φορά στην ζωή μας το φτιάχνουμε!


Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε το ρίξιμο της «προηγούμενης ζωής» που δε προλάβαμε στο προηγούμενο μάθημα! Μάθημα Stella κ ΠΑΣΣΑΚ - Algol
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Το Γοργόνειο, το παρέλαβε η θεά από τον Περσέα και το τοποθέτησε στην ασπίδα της, επειδή, ακόμη και νεκρό, πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Αργότερα τοποθετήθηκε μπροστά στο θώρακα της θεάς και έγινε σύμβολό της αποτρεπτικό ενάντια σε κάθε κακό. Ένα γούρι προστασίας και κυριαρχίας …"

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμού του Περσέα, τον τόσο σημαντικό και φωτεινό αυτόν αστέρα, που δίνει δύναμη, προστασία και κυριαρχία.

Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με τον απλανή αστέρα Αλγκόλ, που ανήκει στον αστερισμό του Περσέως.

Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε το ρίξιμο της «επικοινωνίας με τους νεκρούς», ένα από τα πιο ιδιαίτερα ριξίματα της ΠΑΣΣΑΚ !!!!!


Μάθημα Stella κ Πασσάκ  Κενταυρος

Γράφει η Πάμβα:
13/03

« Στην κοντινότερη γειτονιά τον άστρων υπάρχει ένας κόσμος διαφορετικός από εμάς, από εκεί λένε πως έρχονται οι μεγάλοι θεραπευτες, από εκεί έρχονται για να διδάξουν την ίαση και την ισοροποία. Ω μεγάλε Ασκληπιέ!»

Στο πρώτο μέρος του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Κενταύρου, θα μάθουμε τον μύθο αλλά και την αλήθεια!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για το Toliman ένα ιδιαίτερο απλανή αστέρα με δύναμη για νέους φίλους, και τιμητικές θέσης. Να έχετε μαζί σας ένα πράσινο η μπλε πουγκί για να τοποθετήσουμε μέσα την Σφραγίδα του αστεριού αυτού!

Στο τρίτο μέρος θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε ένα τελείως διαφορετικό ανεπίσημο ρίξιμο της Π.α.σ.σ.ά.κ.


Μάθημα Stella κ Π.α.σ.σ.ά.κ - Δίδυμοι
27/03

Έγραφε η Πάμβα:

«Είδα δύο παιδιά στον ουρανό, το ένα κρατάει τόξο το άλλο ένα ρόπαλο. Μα τα αναγνωρίζω αυτά τα δύο παιδιά, τα ξέρω. Μα ναι! Είναι τούτα τα παιδιά του Δία και της Λύδας, οι Διόσκουροι. Είναι οι Δίδυμοι!!!! Πως άλλωστε, δε μπορούν να είναι μόνοι τους! Το ζεύγος αυτό φέρνει ενωση! »

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό των Διδύμων και τα οφέλη του! θα ξεψαχνίσουμε αυτόν τον αστερισμό αλλά και το ζώδιο.

Στο δεύτερο μέρος θα ανακαλύψουμε τα δύο σταθερά αστέρια που περιέχει αυτός ο αστερισμός αυτός. Τον «Κάστωρ» και τον «Πολυδεύκη!»
Τα οφέλη του! μαζί θα πάρετε την Σφραγίδα των Διδύμων μία πολύ σπάνια σφραγίδα που ενώνει τις ψυχές. Μία φορά στην ζωή μας λαμβάνουμε αυτή την σφραγίδα που θα μας ενώσει με το άλλο μας μισό!

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το ρίξιμο των Δύο εραστών ένα περίεργο ρίξιμο της Μανωδέσσας που πρόσθεσε στην Π.α.σ.σ.ά.κ!


Σεμινάριο Stella κ Πασσάκ - Το φίδι του Οφιούχου

Γράφει η Πάμβα:
«Όταν έχω έναν εχθρό παίρνω τον Οφιούχο τον αστερισμό τον τοποθετώ στο πιάτο μου και τον στέλνω εκεί, αυτό με την σειρά του πετάει το φίδι του και τον ζώνει, ανήμπορος χάνει τις αισθήσεις του!»

Στο πρώτο μέρος Θα μιλήσουμε για αυτόν τον αμφιλεγόμενο αστερισμό, γιατί θεωρείτε ο Δέκατος τρίτος αστερισμός του Ζωδιακού κύκλου και γιατί δεν τον δέχτηκαν ως ζώδιο, επίσης θα ασχοληθούμε με τον αστέρα Ρας Αλχάγκ και τις ιδιότητες του!

Στο δεύτερο μέρος του Μαθήματος αυτού θα μάθουμε την αδημοσίευτη τελετή από τα γριμόρια της Πάμβας – Stella για τον Οφιούχο, ένα ξόρκι για εχθρούς. Να έχετε μαζί σας ένα σκούρο μπλε πουγκί θα βάλουμε μέσα την σφραγίδα του Οφιούχου


Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για τα Stella από την μεριά των Ασφοδέλιων πως κλάπηκαν και γιατί ο Αντάρης ο Υδροχόος και άλλα αστέρια και αστερισμοί χρησιμοποιήθηκαν για κακό και εκδούλεψη των σκοτεινών ενεργειών!Μαθήματα Μαντείας κ Χαρτομαντείας  

Η τράπουλα ΠΑΣΣΑΚ και τα μυστικά της

(Μάθε πως έρχιναν τα χαρτιά οι μάγισσες των Ιωαννίνων)

«Πώς έριχναν τα χαρτιά οι μάγισσες των Ιωαννίνων»

Η Π.α.σ.σ.ά.κ είναι μία παλιά τράπουλα που την δημιούργησε η μάγισσα Λενιώ, ή αλλιώς Πάμβα. Η ζωή της Λενιως, περιγράφετε στο βιβλίο «Οι μάγισσες των Ιωαννίνων» και μεταξύ άλλων, μας δείχνει πως έριχναν τα χαρτιά οι μάγισσες της Ήπειρου!!!!

Η Τράπουλα ΠΑΣΣΑΚ είναι γεμάτη συμβολισμούς, φόβους, επιθυμίες και μυστικά! Για πάνω από 100 χρόνια ήταν κλεισμένη στο μπαουλάκι της, μαζί με τα αγαπημένα βότανα της Λενιως.
Για αυτα λοιπόν τα μυστικά της τράπουλας αυτής θα μιλήσουμε σε αυτά τα σεμινάρια που όλοι μας τα ζητάτε από το 2012 κι επιτέλους ήρθε η σωστή στιγμή για να τα πραγματοποιήσουμε....
Μέσα από αυτά τα σεμινάρια θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε την τράπουλα, τα μυστικά της αλλά και τους νέους τρόπους ανοίγματος, που υπάρχουν στο γριμόριο της Πάμβας αλλά και τους ανεπίσημους τρόπους, γρήγορους, απλούς εύκολους και δύσκολους!!!!
Θα αναλύσουμε τα χαρτιά, θα μάθουμε τις κατηγορίες που χωρίζονται, που είναι αφιερωμένα, ποια τα μυστικά, πως δημιουργήθηκαν τα φύλλα κι άλλα πολλά που θα σας μαγέψουν πραγματικά....
Προϋπόθεση να είστε στην ώρα σας και να έχετε την δικιά σας τράπουλα (αν δεν έχετε, διαθέτει το κατάστημα!)

Στο μάθημα ο Νίνο Αυγέρης κάνει πρακτική Μάθημα πρώτο
~~~~~~~~~~~~
* Πρώτη γνωριμία με την τράπουλα
* Καθαρισμός και φύλαξη
* Γιατί δε μπορώ να δω τα χαρτιά μου!

* Μικρά μυστικά!
Ανάλυση των χαρτιών του Νερού 
(Δώρο για την φύλαξη σας χώμα και φύλλα απο το μαντείο της Δωδώνης)


Μάθημα δεύτερο
~~~~~~~~~~~~
* Ανάλυση των χαρτιών του Πέτρας
* Το άνοιγμα της Δωδώνης το μυστικό άνοιγμα της Πάμβας!

*Ανάλυση της Κάρτας του  Άδη και η τελετή για να φύγει η θλήψη (να έχετε μαζί σας απάτητο χώμα)
* Μικρά μυστικά 

Μάθημα Τρίτο
~~~~~~~~~~~~
* Ανάλυση των χαρτιών του Αέρα και τα μυστικά τους!
* Το άνοιγμα της Λίμνης
* Αναλύοντας την κάρτα του περιστεριού


Επίσης θα κάνουμε μαζί την διαδικασία του ξόρκιου "Ευλογία της Θεάς", όπου θα λάβουμε την πρώτη ευλογία της Θεάς. Παρακαλείσθε όσοι έχετε το φίλτρο Δώδεκα, να το φέρετε μαζί σας.... (θα υπάρχε ειδική τιμή για αυτούς που θα έρθουν στο σεμινάριο!)


Μάθημα Τέταρτο
~~~~~~~~~~~~
* Χαρτιά του ξύλου
* Ανάλυση του σεντουκιου 
* Το ρίξιμο της μικρής μάγισσας


Επίσης θα κάνουμε μαζί την διαδικασία του ξορκιού "Απόκτηση χρημάτων και υλικών αγαθών " με την κάρτα της Καρσέλας!


Μάθημα Πέμπτο
~~~~~~~~~~~~
* Χαρτιά του Σιδήρου
* Ανάλυση των χαρτιών 
* Το ρίξιμο της Μεγάλης Μάγισσας

Επίσης θα κάνουμε μαζί την πρώτη σας πρακτική ριξίματος.Μάθημα Έκτο
~~~~~~~~~~~~
* Τα φύλλα της χαράς
* Ανάλυση των χαρτιών 
* Το ρίξιμο του Πετάλου
* Διαδικασία ξορκιού με φύλλο "Γρόσια" για χρήματα 


Μάθημα έβοδομο
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των αλλαγών 
* Το ρίξιμο του Μεγάλου Σταυρού 
* Μυστικό ρίξιμο των Πλειάδων, θα μάθουμε απο που προερχόμαστε και τα άστρα των Πλειάων (Αρχή Stella)

Μάθημα Όγδο
~~~~~~~~~~~~
* Το ριξιμο του Χρόνου η των Δώδεκα
* Πρακτική και ανάλυση χαρτιων

Μάθημα Ένατο 
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των συναισθημάτων 
* Το ρίξιμο της Πυραμίδας

Μάθημα Δέκατο 
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των ζώων 
* Το ριξιμο της νυχτεριδας
* Ειδικό ριξιμο για να δούμε μαγια που μας έχουν κάνε


Μάθημα Ενδέκατο
~~~~~~~~~~~~
* Οι κάρτες των προσώπων
θα αναλύσουμε τα πρόσωπα των καρτών και θα μάθουμε ποιο πρόσωπο κρύβεται  μυθολογικά πίσω απο αυτό που Βλέπουμε!
* Ειδικό ρίξιμο 


Μάθημα Δωδέκατο
~~~~~~~~~~~~
* Το Ριξιμο της Μοιρας
Ανάλυση για το ρίξμο της Μοίρας ανασκόπηση των χρημάτων  των καρτών! 

Κλασικά μαθήματα μαγείας
(Σχολή Μαγισσών)


1)   Μαθήματα Μαγείας κ Βασική αρχή (3 season )

Ημερολόγιο: Ημέρες, Ώρες, πλανήτες, Άγγελοι, μέταλλα 
Βασικά υλικά: κεριά, φίλτρα, σκόνες, λάδια.
Σωστός τρόπος επάλειψη k άναμμα των κεριών
Μαγικός κύκλος,
Μαγικός Βωμός.


Σεμινάριο πούδρες και σκόνες (2 season )

Τι είναι η σκόνη
Πως χρησιμοποιείται (κάψιμο κ Ρίξιμο)
Διαφορά σκόνης και πούδρας
Τρελόσκονη & Φούντωμα


Μαζί θα φτιάξουμε μία σκόνη της αρεσκείας σας! 


   Μαθήματα ερωτικής μαγείας (1 Season)
Μικρή εισαγωγή στην ερωτική μαγεία (ιστορικά)
Βασικά υλικά (Κεριά έλαια, φίλτρα, σκόνες)
Θεωρία μέχρι την πρακτική
Είδη ερωτικής μαγείας (Δέσιμο, επαναφορά, πίστη, ταΐσματα, καψίματα υποβολές)
 Μαθήματα Προστασίας και Λύσιμο μαγείας (1 season)
Θεωρία και πρακτική Προστασίας και λύσιμο
Φυλαχτά, Βότανα, κεριά, τάλισμαν, ψαλμοί και προσευχές
Βασικοί κανόνες, Σύμβολα. Άγγελοι και βοήθεια.
Μαθήματα Μαγεια των Χριστουγέννων (3 Season)
Θεωρεία και πρακτική 
φυλαχτά, κεριά και πρακτικές 
Λαογραφία και παράδοση των Ιωαννίνων
3 Μάγοι
Παρουσίαση του φίλτρου Γαλάζια Μοίρα

θα κάνουμε μαζί την πρακτική του ροδιού της Γιαγιάς
η Θέκλα θα μας δώσει ένα πλανητικό  ξόρκι με τον πλανητικό πίνακα! 


Μαθήματα Voodoo k Hoodoo (2 season)
Θεωρία και Πρακτική (ιστορικές αναφορές )
Έλαια και σκόνες και πως να συνδυαστούν
Η μαγεία των κεριών (χρώματα & σχέδια)
Honey jar, Mojo bag, Κούκλες Βουντού, Curios

Μαζί θα φτιάξουμε το δικό μας Honey jar
Μάθημα μαγείας Εκτέλεση Ξορκιού

Θεωρεία και πρακτική
Πώς να εκτελέσουμε ένα ξόρκι
Δώσαμε την μαγική γραφή της Σελήνης!


Για την πρακτική φέραμε τον βωμό του Νίνο από το σπίτι και κάναμε ξόρκι για χρήματα, με αδημοσίευτο ξόρκι της Μανωδέσσας απο το γριμόριο του! Σεμινάριο Παραδοσιακή Αστρολογία! (Θέκλα Μεταξά) (2 season)
Θεωρεία και πρακτική
Ωριαία αστρολογία / Τεταρτημόρια
Βασιλικοί Αστέρες / Φυλαχτά απλανών αστέρων

Οι Δώδεκα οίκοι και  τα ζώδια

ΤΑ ΑΠΟΓΕΎΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΆΣΚΑΛΟΥ 

Δωρεαν μαθήματα για όλους 

(1 season)

Εκατοντάδες ευρώ για σεμινάριο μαντικής τέχνης, άλλα τόσα για σεμινάρια χαρτομαντείας ή καφεμαντείας, λίγα παραπάνω για ενεργειακά σεμινάρια. Τελικά η μάθηση κοστίζει και κοστίζει πολύ. Εν μέρει λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο κάποιος που θα στα μάθει πρέπει να πληρωθεί. Εν μέρει όμως. Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν είναι προσφορά μάθησης και γνώσης, αλλά αισχροκέρδεια. 

Το Μυρόλι και το happymojo λοιπόν, αφουγκραζόμενοι τον ρυθμό της εποχής και τις ανάγκες σας πρωτοπορούν για μια ακόμα φορά.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε την τέχνη που ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε ή να διευρύνεται τις γνώσεις σας πάνω σε θέματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας χωρίς να πληρώσετε έναν ολόκληρο μισθό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε με την βοήθειά μας.

Κάθε Πέμπτη απόγευμα από 14 Νοεμβρίου 2013, σας περιμένουμε για τα «απογεύματα του δασκάλου» 

Στα μικρά αυτά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα διάρκειας δύο ωρών, θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύουμε θέματα της μαντικής τέχνης, να μιλήσουμε για την θρησκεία της
Hoodoo, για την Γιαννιώτικη μαγεία, για τα βότανα, τα έλαια, τα θυμιάματα και γενικά για τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πως. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στοιχεία της χαρτομαντείας και της καφεμαντείας και επιπρόσθετα να μιλήσουμε για την παραδοσιακή αστρολογία και πως μπορεί να μας βοηθήσει στις εργασίες μας.

Τα «απογεύματα του δασκάλου», σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια φιλική ατμόσφαιρα και σχέση μεταξύ μας και να θέσει γερά θεμέλια γνώσης. 

Τα Σεμινάρια του Μυρόλι, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά στον χώρο του καταστήματος Μυρόλι, σε τακτά χρονικά διαστήματα και ημέρα Σάββατο. 


01
Θέμα: Μάθετε να συνδυάζετε σωστά έλαια και κεριά 
02
Θέμα: Έρωτας & Χρήμα. Έλαια και σκόνες για τον έρωτα και το χρήμα.
03
Θέμα: Τα "curios" της Hoodoo και της Voodoo. (Lodestone, Μαγνητική άμμος, Ρίζες, Κουκλάκια, Jomo balls, Ellegua head, Φυλαχτά κι άλλα). Τι είναι? Πως χρησιμοποιούνται? Τι μπορούν να μας προφέρουν?
04
Θέμα: Τα "curios" της Hoodoo και της Voodoo ~ Μέρος Β' 
Τι είναι? Πως χρησιμοποιούνται? Τι μπορούν να μας προφέρουν?
05
Θέμα: Οι Καθολικοί Άγιοι και πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι βωμοί τους, τα κεριά τους και τα έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. 
06
Θέμα: Εισαγωγή στην Χαρτομαντεία με την απλή τράπουλα (πρώτο μάθημα χαρτομαντείας)
07
Θέμα: Δεύτερο μάθημα ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ με την απλή τράπουλα.
08
Θέμα: Κούκλα Voodoo. Κατασκευή, Χρήσεις, Συνδυασμοί υλικών
09
Θέμα: Μαγικά βότανα της hoodoo η χρησιμότητα και σπάνιες ονομασίες.. 
10
Θέμα: Honney Jars (Μελόβαζα). Κατασκευή, χρήση, διαδικασίες, μυστικές συμβουλές από τον Νίνο 
11
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές.
12
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές. (Μέρος Β')
13
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές. (Μέρος Γ')
14
Θέμα: Υλικά Προστασίας και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Λυσίματα, προστασίες, φυλαχτά, έλαια & κεριά.
15
Θέμα: Σταυρώματα και Επιθετικά Ξόρκια. Υλικά και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Πως μπορούμε να προστατευθούμε και τι πρέπει να προσέχουμε. Τρόποι χρήσεις και συνδυασμοί.
16
Θέμα: Χρήμα & Εργασία. Επαγγελματική άνοδος και προσέλκυση χρημάτων. Τρόποι χρήσεις υλικών και συνδυασμοί.
17
Θέμα: Χαρτομαντεία Lenormand. 
18
Δευτερο μέρος χαρτομαντειας Lenormand & Ψυχικά Οράματα. 
19
Θέμα: Τρίτο μάθημα Χαρτομαντείας Lenormand & Ψυχικά Οράματα.Τέλος!