Βιβλίο μαγείας - Μυστικές συνταγές μαγείας

Μυστικές συνταγές μαγείας

Μέσα από τα γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων

(Βιβλίο Μαγείας 1)

Μυστικές συνταγές μαγείας… ακούγεται σύνθετο, μυστηριώδες και φαντάζει δύσκολο, ωστόσο αν ξέρεις να βάζεις άρωμα και μπορείς να ανάψεις ένα κερί, τότε το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο μέσο που θα σου δώσει τη δύναμη και το φως στην ψυχή να κυνηγήσεις τους στόχους σου.
Σε αυτές τις σελίδες θα ανακαλύψεις έναν μυστικό κόσμο που για δύο χιλιάδες χρόνια παρέμενε κλειστός σε καρσέλες, μπαούλα και τετράδια, γραμμένα με κώδικες και ιδιότυπες γραφές.


Με αναφορές από την Αρχαία Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Μακεδονία και από την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου μέχρι τον Βασιλιά Πύρρο ξετύλιξε και γνώρισε την ιστορία της μαγείας στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο, πάντα μέσα από τη ζωή, τη δράση και τις ιστορίες των Μαγισσών των Ιωαννίνων.

Κρατάς στα χέρια σου μια σπάνια μοναδική συλλογή από ξόρκια, μαγικά φίλτρα, σκόνες, έλαια κεριά και αστέρια… δεμένα όλα και έτοιμα να σε υπακούσουν!
… μέσα από τα Γριμόρια των Μαγισσών των Ιωαννίνων.

«Κίρκη, Μήδεια, Κανιδία, Εριχθώ, Διοτίμα, Αγαμήδη, Παμφήλη» είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που βλέπουμε στην Ελληνορωμαϊκή μυθοπλασία και στις αναφορές των μαγισσών εκείνης της εποχής. Όλες αυτές οι προσωπικότητες είχαν ένα κοινό, την «ερωτική μαγεία». Η κάθε μία από αυτές χρησιμοποιούσε την ερωτική μαγεία για να επιστρέψει ένας αγαπημένος που είχε φύγει, για να τους ερωτευτεί κάποιος καινούργιος εραστής, ή ακόμα για να «κατεβάσουν| το φεγγάρι, για να το «αρμέξουν» ή να το «κρύψουν»
(απόσπασμα από το βιβλίο του Νίνο Αυγέρη "Μυστικές Συνταγές Μαγείας" από τις Μάγισσες των Ιωαννίνων)

Περιέχει:
Ξόρκια για έρωτα
Ξόρκια προστασίας
Ξόρκια αγάπης
Ξόρκια χρημάτων
Φυλαχτά
Συνταγές μαγικών φίλτρων
Συνταγές μαγικών σκόνων
Συνταγές μαγικών ελαίων
Μαγικά κεριά