29 Αυγούστου 2013

ΞΟΡΚΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - MONEY SPELL

ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

WWW.TOMYROLI.GR


Αυτό το ξόρκι γίνεται την πανσέληνο. Γεμίζετε ένα δοχείο μέχρι τη μέση με νερό και πετάτε ένα ασημένιο νόμισμα μέσα. Τοποθετήστε το δοχείο έτσι ώστε το φως του φεγγαριού να πέφτει μέσα στο νερό. Με ταπεινότητα απλώστε τα χέρια σας πάνω από την επιφάνεια του νερού, σαν να μαζεύετε συμβολικά το ασήμι του φεγγαριού. Καθώς κάνετε αυτό λέτε τα εξής: «αγαπημένη κυρά του φεγγαριού, φέρε μου τον πλούτο σου ευθύς αμέσως. Γέμισε τα χέρια μου με χρυσό και ασήμι. Το πορτοφόλι μου μπορεί να κρατήσει όλα όσα θελήσεις να δώσεις». Επαναλάβετε το ξόρκι τρεις φορές. Οταν τελειώσετε, σκορπίστε το νερό στη Γη. 



ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Για να βρείτε χρήματα, αρχικά θα πρέπει να φτιάξετε μια τσάντα εξορκισμού, η οποία θα περιέχει ένα αλογοπέταλο και μια πυξίδα για να έλκει και να πετά πλούτο επάνω σας και λίγες τσουκνίδες για να σας ενθαρρύνουν να δείτε πώς να φυλακίσετε και πώς να το αποκτήσετε χωρίς να βρεθείτε εκτεθειμένοι ή εκτός δρόμου από απρόβλεπτες καταστάσεις ή μη προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Ταΐστε την τσάντα των χρημάτων σας με ψήγματα χρυσής μαγνητικής άμμου κάθε τρίτη μέρα μέχρις ότου βρείτε το ποσό που χρειάζεστε. 


ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Ενα τυχερό ξόρκι για χρήματα φτιάχνετε τοποθετώντας μέσα σε μια τσάντα εξορκισμού επτά τμήματα από χρήματα, καθένα διαφορετικό, 0.50€, 0.10€, 0.20€, 1€, 5€ σε χαρτονόμισμα, 10€ σε χαρτονόμισμα, όλα να είναι ραντισμένα με λεβάντα. Πάρτε την τσάντα μαζί σας για εφτά συνεχείς μέρες και τα χρήματά σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν στο εφταπλάσιο. Ή σε κάποια άλλη περίπτωση και η τύχη είναι με το μέρος σας, θα πολλαπλασιαστούν εφτά επί εφτά φορές. 






ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Αυτό το ξόρκι απαιτεί πολύ καλή ενόραση. Πάρτε ένα πράσινο κερί και αλείψτε το με λάδι από κανέλα. Πάρτε έναν λογαριασμό ή γράψτε σε ένα κομμάτι χαρτί το ποσό ενός λογαριασμού που χρωστάτε και σε ποιον αναφέρεται. Θα χρειαστείτε ένα κερί, το οποίο θα μπορεί να καίει επί εφτά μέρες. Τοποθετήστε το χαρτί κάτω από το κερί. Κρατήστε τα χέρια σας ενωμένα πάνω από το κερί και πείτε: «αυτό το κερί καίει για να φωτίσει τον δρόμο για τα χρήματα. Αυτός ο λογαριασμός χρειάζεται να πληρωθεί με έναν τρόπο που να μην πάθει κανείς κακό». 

Ανάψτε το κερί και κάψτε λιβάνι από πατσουλί. Συγκεντρωθείτε για πέντε λεπτά καθώς καίει το κερί. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να υπογράφει μια επιταγή ή να παίρνει τα λεφτά που παρήγγειλε για την αποπληρωμή του λογαριασμού και να τα βάζει σε ένα γράμμα. Κάψτε το κερί κάθε μέρα την ίδια ώρα περίπου για εφτά μέρες και περίπου για δεκαπέντε λεπτά τη φορά. Επίσης, παράλληλα με το κάψιμο του κεριού κάψτε και λιβάνι από πατσουλί. Την τελευταία μέρα, κάψτε το χαρτί με τη φλόγα από το κερί και αφήστε το κερί να καεί τελείως. 




ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Αν θέλατε να αποκτήσετε χρήματα ή να αυξηθεί το εισόδημα σας τυλίξτε γύρω από ένα κομμάτι μανδραγόρα ή και ολόκληρη την ρίζα του μέσα σε λογαριασμό που οφείλετε και κρατώντας το στο χέρι μέσα στην παλάμη σας λέτε με σιγανή και απαλή φωνή: «Οραματίζομαι πολλά χρήματα και πλούτη Ισχυρέ Μανδραγόρα φέρτα σε εμένα». Ενώ το λέτε αυτό σαν προσευχή οραματίζεστε τα χρήματα στα χέρια σας . Πριν λήξει η προθεσμία πληρωμής του λογαριασμού σας θα έχετε τα χρήματα στα χέρια σας.