23 Δεκεμβρίου 2013

Φίλτρο Επιτυχίας Γαλάζια Μοίρα

Φίλτρο Επιτυχίας
Γαλάζια Μοίρα 


Μέσα στα γραμμένα των μαγισσών ήταν διάφορες μυρωδιές και μαγικές ουσίες που
χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους! ο κάθε στόχος είναι να μαγέψουν να πετύχουν να κερδίσουν!  Οι Κεδρινές είχαν το Μυρόλι και  οι Ασφοδέλιες είχαν τον Αθάραιο. Οι Κεδρινές είχαν το Αθηνά και οι  Ασφοδέλιες είχαν το Σεκλέτ!  Το Φίλτρο της Γαλάζιας Μοίρας ήταν ένα Φίλτρο από τις Αμβρόσιες!


Ο Μύθος
Μία μάγισσα τρανή στην Ελλάδα που ζήτησε από  το φίλτρο να πετύχει τον σκοπό της. εκτός από το να καταφέρει να φτάσει τον σουλτάνο αλλά το όνομα της να γίνει γνωστό και αναγνωριστεί για τον αγώνα της! Έτσι μάζεψε λίγο από  τον Ουρανό και τον πρόσθεσε μέσα σε ένα μπουκάλι με τις ποιο όμορφες μυρωδιές που θα τις πρόσφεραν την Νίκη και την επιτυχία! Παντρεύτηκε 8 άντρες και πήρε την περιουσία τους και έκανε στόλους και έγινε η πρώτη γυναίκα Ναύαρχος πριν από  την Ή.Π.Α και Κίνα! Με την δύναμη του φίλτρου βρέθηκε μπροστά στην μάνα του Σουλτάνου Βαλιντέ και άλλαξε το φιρμάνι. Πως αλλιώς να μην ψελλίζουν ότι είναι μάγισσα με τέτοια επιτυχία!!!!

Το Φίλτρο!
Οι μάγισσες λένε πως έκρυβε το μυστικό των ουρανών για αυτό και  το ονόμαζαν «Γαλάζια Μοίρα» μέσα είχε τριμένο βασιλικό που άντεξε το χειμώνα και λεμόνι που χτυπήθηκε από πάγο. Μέσα έκρυβαν και το μυστικό μύρο των 7 συστατικών που έφτιαχνε οι μάγισσα στην πανσέληνο για το φίλτρο αυτό! Έτσι ήταν έτοιμο να δωθεί στην νεαρή μάγισσα και να μαγευτεί και να πετύχει!
Αν θέλεις λοιπόν να πετύχεις τον σκοπό σου και να μην έχεις εμπόδια στα  πόδια σου και να πάρεις τους τίτλους που άλλος δεν έχει πάρει η Γαλάζια μοίρα είναι το κατάλληλο φίλτρο!

Η αλλιώς γαλάζια Μοίρα η ζαφείρι, χρησιμοποιείται για να φέρεις επιτυχία σε όλους τους τομής της ζωής σου. Το ραντίζουμε σε γαλάζια και μπλε κεριά αλλά και αγγελοκέρια. Το φοράμε επάνω μας για κάθε επιτυχία της ζωής. Τα 8 ακατανίκητα έλαια φέρουν εις πέρα κάθε επιθυμία και διαταγή.

Τιμή: 30 ευρώ