18 Οκτωβρίου 2014

Το Βραχιόλι της Τύχης

Φυλαχτό Βραχιόλι της Τύχης

Για της μάγισσες τα Σύμβολα ήταν πολύ σημαντικά. Έτσι πίστευαν πως αν τα κουβαλήσουν θα τους φέρουν ανάλογες ενέργειες. Αυτό έγινε πρώτη φορά όταν κουβαλούσαν βραχιόλια η κρεμαστά φυλαχτά στο λαιμό τους. Τα μαγικά σύμβολα ήταν φτιαχμένα από μέταλλα, ξύλο, πυλό και ημιπολύτιμους λίθους. Εδώ θα σας αναλύσω το βραχιόλι της τύχης. 

Αυτό ήταν ένα βραχιόλι με σύμβολα που πίστευαν πως θα τους βοηθήσει. Η κάθε μάγισσα των Ιωαννίνων έβαζε τα δικά της σύμβολα, έτσι δεν ήταν όλα ίδια. Υπήρχαν όμως μάγισσες που κρατούσαν την παράδοση και φορούσαν το ίδιο, όπως ακριβός έκαναν οι αρχές* 

Τι δικό μας βραχιόλι της τύχης ήταν αυτό που φορούσε η Πάμβα, ένα από τα μαγικά βραχιόλια της! όταν δε φορούσε το βραχιόλι Δώδεκα, φορούσε πάντα το βραχιόλι της τύχης! 
Το βραχιόλι της Πάμβας ήταν δώρο του Λέτσιου, έτσι διάλεξε η ίδια να το ονομάσει Βραχιόλι της τύχης και το ενεργοποίησε κατά πως πίστευε! 

Το δικό της βραχιόλι τύχης είχε επάνω: Στέμμα (Επιτυχία), Αστέρι (Αγάπη), Ρόδι (ευημερία), Πέταλο (Τύχη). Εμείς βάλαμε το μαγικό σύμβολο Μ (που είναι το απόλυτο μυστικό). Διαλέξαμε επίσης να το ενεργοποιήσουμε εμείς. 

Για εσάς, σας φέρνει χαμένες ευκαιρίες, προσφέρει τύχη και ανοίγει τους μαγικούς δρόμους!!! 
Το έχουμε ραντίσει με το Νερό Κασταλίας και με τα μαγικά φίλτρα της Τύχης! 




*Αρχές λέμε της Αρχημάννες, αυτές που δημιουργούσαν!!!


Το Βραχιόλι της τύχης κοστίζει 30 Ευρώ