9 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΟ ΚΕΡΙ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

WWW.TOMYROLI.GR



Ο κάθε ένας έχει ένα πρόβλημα. Το κάθε πρόβλημα έχει και την λύση του! Πάντα φυσικά το Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει. Εδώ λοιπόν σας δίνω μία λίστα με τα κεριά που ταιριάζει σε εσάς!
  
ΧΡΗΜΑΤΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ
Αποφάσισα σε αυτό το μέρος να βάλω πρώτα το χρήμα παρά τον έρωτα. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε άμεσα σε αυτόν τον κόσμο που  ζούμε. Έτσι για να προσελκύσουμε το χρήμα έχουμε το  κερί πράσινο γουρούνι φτιαγμένο με αιθέρια έλαια και βότανα που προσελκύουν το χρήμα και τους πελάτες όπως επίσης υπάρχει το κερί Πράσινος βάτραχος. Άλλο ένα κερί που μπορεί  να προσελκύσεις το χρήμα είναι ο πράσινος η λευκός βούδας. Ένα πράσινο επτάκομπο αλειμμένο με λάδι χρήματος η φίλτρο Χρήματος είναι κατάλληλο για αυτή την δουλειά. Το κερί πουγκί είναι ένα κατάλληλο για να έχεις αφθονία και δουλειά. Το κερί Σπαρματσέτο πράσινο, κίτρινο και μπλε κάνει θαύματα.

ΛΥΣΙΜΟ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το κερί σκόρδο είναι κατάλληλο για να σπάσει κάθε μαγεία αν επαλειφθεί με το Ικετέρ η Μυρόλι. Το λευκό Αγγελοκέρι είναι κατάλληλο να μας ακούσει ο αρχάγγελος Μιχαήλ και να σπάσει τα δεσμά της μαύρης μαγείας. Το λευκό  επτάκομπο και μαύρο κερί  είναι κατάλληλο για αυτές της δουλειές. Το κερί μπλε κουκουβάγια είναι κατάλληλο για να διώξει κάθε λογής κατάρα!
Λευκά, μαύρα και κίτρινα λύνουν κάθε μαγεία! Αν επαλειφθούν με το κατάλληλο λάδι.

ΕΡΩΤΑΣ – ΑΓΑΠΗ – ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
Αυτό λοιπόν είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την μαγεία. Για να προσελκύσουμε νέους εραστές είναι τα κόκκινα κεριά και για να δημιουργήσουμε την αγάπη και τον ρομαντισμό τα ροζ κεριά. Έτσι στην συνομοταξίας του έρωτα είναι η (Επαναφορά, το δέσιμο)


ΔΕΣΙΜΟ
Για να δέσουμε ένα αρσενικό χρησιμοποιούμε κορδέλες αλλά κεριά ομοιώματα, Πέους και Φυσικά το Κερί ροζ γουρούνι. Τα κόκκινα κεριά είναι τα κατάλληλα για αυτή την δουλειά.

ΕΠΑΝΑΟΦΟΡΑ:
Για να επαναφέρεις έναν εραστή είναι κατάλληλο το κερί πέος, τα ομοιώματα, το κερί καρδιά, το κερί Πελειάδα, το κόκκινο αγγελοκέρι. Το κόκκινο επτάκομπο είναι κατάλληλο γι αυτήν την εργασία. Επίσης πολύ καλή δουλειά κάνει και το μελισσοκέρι.
Ακολουθάτε πάντα της συνταγές χωρίς να κάνετε αλλαγές.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Για να προσελκύσετε τον νέο σύντροφο χρησιμοποιείται το  κερί λευκή καρδιά αλλά και το ροζ. Η λευκή Πελειάδα είναι κατάλληλη για αυτήν την εργασία. Τα ροζ και λευκά κεριά βοηθάνε απόλυτα.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ:

Επιτυχία
Ευλογία
Υποταγή
Μαντεία
Δύναμης
Θεραπείας