Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Φίλτρο Μαγνητισμός & ΕπιρροήςΦίλτρο Επιρροής 
Άλλο ένα μαγικό φίλτρο από τις σοφές Μάγισσες των Ιωαννίνων! Αυτό το φίλτρο δε κατατάσσεστε στα υπόλοιπα φίλτρα υποταγής αλλά είναι από μόνο του ένα από τα πιο δυνατά φίλτρα Επιρροής Υποταγής.
Ουσιαστικά ενισχύει το πνεύμα μας και δίνει περισσότερη δύναμη στην μάγισσα και στον μάγο να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να κερδίσει αυτό που επιθυμεί. Ενισχύει το θάρρος, την πειθώ και μας δίνει δύναμη. Δημιουργήθηκε από την Μανωδέσσα κάπου στο 1800 λίγο πριν την γέννηση της Πάμβας.

Γράφει στο γριμόριο της η Μανωδέσσα:

«Αν θέλεις να επηρεάσεις ένα πρόσωπο πάρε
μία κέρινη κούκλα, μα αν θέλεις να επηρεάσεις
τον έρωτα σου ράντισε μία καρδιά»


Κάνοντας το ξόρκι τούτο και φορώντας το άρωμα, δε θα σου αντισταθούν ούτε τα πτηνά του ουρανού, ούτε τα ζώα της γης. Με αυτό το φίλτρο έφτιαχναν ένα φυλαχτό επιρροής και μπορούσαν όπως έλεγαν να επηρεάσουν ακόμα και τους Αγγέλους. Το φίλτρο είναι πολύ δυνατό για αυτό θέλει προσοχή!

Τιμή: 50 Ευρώ (με οδηγίες χρήσης και ενεργοποίησης)


Φίλτρο Μαγνητισμού (Γνάμα)

Τούτο το μαγικό φίλτρο του Μαγνητισμού οι Μάγισσες των Ιωαννίνων το χρησιμοποιούσαν για να μαγνητίσουν και να φέρουν θετικές εξελίξεις στην ζωή τους. Οι ιδιότητες του ήταν αρκετές και μία από αυτές ήταν, να εξαγνίσει την δύναμη και την αύρα τους και να μπορέσουν να μαγνητίσουν αυτό που ήθελαν. 


Κυρίως το φορούσαν σαν άρωμα, παρά το χρησιμοποιούσαν σε ξόρκια (που είναι 
λίγα και καλά). Μέσα έβαζαν τα μυστικά συστατικά για να μαγνητίσουν την θετική πλευρά της ζωής. Πιστεύεται πως όταν δημιουργήθηκε το φίλτρο τούτο, το σύμπαν ήταν με το μέρος των μαγισσών και έτσι θεωρείται ένα παό τα πιο τέλεια κατασκευασμένα αστρικά φίλτρα. Μόσχος, Μπαχάρι και άλλα έντεκα υλικά ήταν τα κύρια συστατικά του.

Τιμή: 50 Ευρώ (με οδηγίες χρήσης και ενεργοποίηση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου