Υλικά:
1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί
1 πορτοκάλι
16 μοσχοκάρφια (καρφάκια γαρίφαλου)
1 ξυλαράκι κανέλας
1 κουταλάκι του γλυκού κάρδαμο τριμμένο
2 κουταλάκια του γλυκού τζίντζερ είτε σε σκόνη, είτε φρεσκοτριμμένο
4-5 κουταλιές μέλι
και 200 γραμμάρια μπράντι
Εκτέλεση:
Αδειάζετε το κρασί σε μία κατσαρόλα, κόβετε το πορτοκάλι σε 4 κομμάτια, στο ένα κομμάτι καρφώνετε πάνω του τα μοσχοκάρφια και τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβετε σε μικρά φετάκια. Προσθέτετε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζεσταίνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, χωρίς όμως να βράσει και εξατμιστεί το αλκοόλ, και τα σερβίρετε.
Στην υγειά σας και καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!