25 Ιουνίου 2015

Επουράνια χρήματα (Φώσφορος)

Επουράνια χρήματα (Φώσφορος)

Τούτο το παλιό ξόρκι ήταν αφιερωμένο στον «Φώσφορο» στον θεό του ήλιου, δηλαδή στον Απόλλωνα. Οι Ασφοδέλιες μάγισσες για να προκαλέσουν χρήματα και τον πλούτο έκαναν ένα πολύ δυνατό ξόρκι. Αυτό λοιπόν σας το δίνω με λατρεία.

Υλικά:

Χρυσή κορδέλα
Τρία Κίτρινα κεριά (ή μελισσοκέρια)
Άγαλμα του Απόλλωνα
Μία κούπα λάδι
Πάπυρος
Ένα φύλλο Δάφνης
Μελάνι κίτρινο (Φώσφορου)
Ένα ραβδί κανέλλας
Χρυσό πουγκί
Ένα μπουκάλι με φελλό

Τελετή:
Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα του ήλιου και ώρα του ήλιου ξεκίνα  την τελετή σου κάνοντας ένα λουτρό, στο μπάνιο σου θα ρίξεις 3 ψεκάσματα Φώσφορου, καλέντουλα, και Δάφνη. Βγες και σκουπίσου και μπες στον βωμό σου  (αν δεν έχεις  στο πάτωμα) για αρχή πάρε το άγαλμα του Απόλλων και ράντισε το με το φίλτρο Μαγνητισμού και βάλε να κάθετε επάνω στον φύλλο της Δάφνης. Έπειτα άναψε γύρο του τρία κίτρινα κεριά σε τρίγωνο που να κοιτάζει εσένα. Κάνε γύρο από το άγαλμα και τα κεριά έναν κύκλο από σκόνη του Αμνού, να μείνει ενέργεια εκεί και επάνω στο άγαλμα και  στα κεριά ρίξε σκόνη χρήματος. Πάρε τον πάπυρο και με το μελάνι Φώσφορο θα γράψεις επάνω:

«Χρυσά λεφτά θα έρθουν και ο
θεός Απόλλων θα με βοηθήσει»

και βάλε τον πάπυρο μπροστά από το άγαλμα αφού πρώτα το ραντίσεις με το φώσφορο. Πάνω στον πάπυρο θα τοποθετήσεις μία κούπα με λάδι (ελαιόλαδο) ράντισε μέσα 3 ψεκάσματα Φώσφορο με το ραβδί της κανέλλας θα ανακατέψεις δεξιόστροφα το λάδι και πες:

«Δεξιά είναι το καλό και αριστερά το κακό
απόψε καλώ σε Απόλλωνα και το φώς σου
να έρθεις εδώ να δεις το ξόρκι τούτο».

Άσε το ραβδί κανέλλας μέσα στο λάδι. Πάρε το  αγαλματίδιο στα χέρια σου και ψέκασε το ξανά με το φίλτρο μαγνητισμού και ξανά άσε το στην θέση του. Πάρε τώρα την χρυσή λουρίδα και κάνε κόμπους (3) λέγοντας:

«Απόλλωνα εσύ που σου έδωσαν την χρυσή λουρίδα
Που σου έδωσαν αθάνατη τροφή και έμεινες αθάνατος
Στον Όλυμπο, στρέψε το βλέμμα και σε εμένα.
Σε αρωμάτισα και σε μαγνήτισα με το άρωμα σας
Γιέ του Δία και της Λητώς, τραγούδα στην ζωή μου
Χαρά να έχω και ευτυχία του πλούτου  »

Δέσε την λουρίδα για γύρο από το άγαλμα του Απόλλωνα μέχρι να λιώσουν τα κεριά. Μόλις λιώσουν τα κεριά πάρε το φύλλο Δάφνης και βάλε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι με φελλό μαζί με την κανέλλα, και σκόνη χρήματος και  το λάδι από την κούπα. τον πάπυρο τύλα τον με την χρυσή λουρίδα και βάλε το  και αυτό στο λάδι. Το λάδι το κλείνουμε καλά. Αυτό είναι το λάδι θα ραντίζεις  το άγαλμα του Απόλλων για περίπου 3 μήνες κάθε πανσέληνο. Το λάδι το κρύβουμε μέσα στο χρυσό πουγκί.