31 Μαρτίου 2016

Κόκκινες σταγόνες τύχης (Ξόρκι για γρήγορη τύχη)

Όταν έκανα το ξόρκι αυτό διάλεξα να το τοποθετήσω στον βωμό του Αγίου Εξπεδίτη για τον λόγο οτι τα χρώματα του είναι κόκκινο, πράσινο και κίτρινο! Για γρήγορη τύχη και φυσικά προσφορά στον Άγιο!!!!

Υλικά:

Έλαιο Fast luck
Σκόνη Fast luck
Ρίζα Τζίντζερ (πιπερόριζα)
Προαιρετικά (Χρυσή μαγνητική άμμο)

Τελετή:

Σε γέμιση η χάση του φεγγαριού κάνουμε το ξόρκι αυτό μπροστά σε μία εικόνα του Αγίου Εξπεδίτη. Πάρε ένα κόκκινο πιάτο και τοποθέτησε το μεγάλο κόκκινο κερί αφού πρωτα του έχεις χαράξει το όνομα σου, το σύμβολο του Ευρώ και την λέξη Τύχη και Χρήματα και αφού το έχεις ντύσει με το λάδι Fast luck. Γύρο απο το κερί βάλε 4 κομμάτια πιπερόριζα (Τζίντζερ) και σκόνη Fast luck.  Άναψε το κερί και διάβασε τον ψαλμό 22 και στο τέλος την ευχή σου.

"Κύριος ποιμαίνει με καὶ οὐδέν με ὑστερήσει.  εἰς τόπον χλόης ἐκεῖ με κατεσκήνωσεν, ἐπὶ ὕδατος ἀναπαύσεως ἐξέθρεψέ με,  τὴν ψυχήν μου ἐπέστρεψεν. ὡδήγησέ με ἐπὶ τρίβους δικαιοσύνης ἕνεκεν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  ἐὰν γὰρ καὶ πορευθῶ ἐν μέσῳ σκιᾶς θανάτου, οὐ φοβηθήσομαι κακά, ὅτι σὺ μετ' ἐμοῦ εἶ· ἡ ῥάβδος σου καὶ ἡ βακτηρία σου, αὐταί με παρεκάλεσαν.  ἡτοίμασας ἐνώπιόν μου τράπεζαν ἐξ ἐναντίας τῶν θλιβόντων με· ἐλίπανας ἐν ἐλαίῳ τὴν κεφαλήν μου, καὶ τὸ ποτήριόν σου μεθύσκον με ὡσεὶ κράτιστον.  καὶ τὸ ἔλεός σου καταδιώξει με πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς μου, καὶ τὸ κατοικεῖν με ἐν οἴκῳ Κυρίου εἰς μακρότητα ἡμερῶν. Σήκω Άγιε Εξπεδίτη και βοήθησε με να έχω γρήγορη τύχη"

Σβήσε το κερί και άναψε το για 2 ώρες την επόμενη μέρα... το κερί αυτό θα το ανάβεις κάθε μέρα για όσες ωρες θέλεις. Θα δεις οτι η τύχη σου θα αλλάξει και θα έρθουν χρήματα... Τα υπολείμματα θα τα ρίξετε σε ένα σταυροδρόμι η φτιάξτε ένα mojo bag με λίγο κερί και σκόνη μαζί με τις ρίζες..