Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Κερί σταυρός - Candles Cross

Κερί Σταυρός

Κερί σταυρός - Candles Cross


Τα κεριά μορφή Σταυρού μερικές φορές είναι συμβολικά με φωτιές, συχνά με κλειδιά και άλλα συνοδευτικά και καίγεται για εργασίες της hoodoo. Διαλέγουμε το κατάλληλο χρώμα κεριού. Αν το χρώμα των κεριών δεν σας καλύπτει τότε ένας χρωματικός κατάλογος είναι εδώ:

Λευκό: Πνευματική εργασία, ευλογία, θεραπεία, προστασία.
Κόκκινο:  Αγάπη, δύναμη.
Πράσινο: Χρήματα και Ευημερία.
Μαύρο: Διώχνει το κακό την αρνητικότητα και για την θεία δικαιοσύνη.

Κάποιοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τα κεριά λευκά σταυρού για κεριά βωμού, αλλά στην πράξη τα κεριά βωμού δεν πρέπει να τα βάζουμε. Κάποια άλλοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν κερί λευκό σταυρό αλλά ποτέ δεν το καίνε.Πώς να ντύσεις το κερί σταυρό με λάδι:
Το κερί και πως το ντύνουμε
Η παραδοσιακή μέθοδος του ντυσίματος των κεριών σταυρών είναι να ρίξουμε σταγόνες του λαδιού, στο κέντρο του φιτιλιού στο δεξί σκέλος και στο αριστερό σκέλος του σταυρού. Βεβαιωθείτε πως έχει πέσει αρκετό λάδι ώστε να τρέξει επάνω στον σταυρό. Ακολουθήστε με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας σκόνη. Ανάψτε το κερί και προσευχηθείτε

«Εις το όνομα του πατρός και του υιού και του Αγίου πνεύματος»μετά κάντε μπροστά στο κερί 3 Χ στα πρώτα δύο δάχτυλα του κεριού. Ένα λευκό κερί επίσης καίγετε σε μία ιεροτελεστία Ξεσταυρώματος στην ταινία Αντικλείδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου