23 Μαΐου 2016

Cut and clear – Κόψε και καθάρισε


«Αν έχετε πρόβλημα να αφήσετε το παρελθόν σας πίσω όπως και της κακιές καταστάσεις η συνήθειες! Αν σέρνετε μαζί σας υποσχέσεις που σας έχουν τάξει και δεν τα κάνανε και τα φυλάτε επάνω σας, επειδή έφυγαν μακριά. Αν θέλετε να προχωρήσετε την ζωή σας και δεν μπορείτε, αν θέλετε να ευχαριστηθείτε την νέα σας και οι παλιά δεν σας αφήνει τότε δοκιμάστε το Cut And Clear, ένα υλικό που σπάει τους δεσμούς του παρελθόντος και σας προσφέρει ένα νέο επιθυμητό μέλλον»

WWW.HAPPYMOJOSHOP.COM




Το Κόψε και Καθάρισε έχει σχεδιαστεί για να χωρίσουν τους ανθρώπους από της δυσκολίες σχέσης αλλά και από της κακιές συνήθειες. Επίσης σπάει τα δεσμά από τα παρελθόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετάξει από πάνω σας μία αποτυχημένη ερωτική σχέση η την κακή περίοδο μίας κακής τύχης. Επίσης μπορεί να αποκόψει από επάνω σας την Εμμονή απο την μαγεία (ότι σας κάνουν μάγια).

Ο Συμβολισμός στην ετικέτα είναι ένα ψαλίδι και κόβει τους δεσμούς του παρελθόντος (Το μαύρο) και έρχεται η ανατολή του ήλιου που θα γλυκάνει και θα φωτίσει της δυνατότητες την ευτυχία και την βάζουν μπροστά (Κίτρινο).

Το έλαιο χρησιμοποιείται κυρίως για να επαλείψουν κεριά, ντύσιμο κεριών, ντύσημο γωνίες χαρτιών η την mojo bag. Τα κύρια συστατικά του είναι Λεμόνι και Λεμονόχορτο.



ΤΟ ΕΛΑΙΟ
Το έλαιο μπορεί να φορεθεί σαν προσωπικό  άρωμα όπως προστάζουν οι παραδώσεις, μπορεί να γίνει μία προσωπική μυρωδιά και ταυτόχρονος να θέσεις παλιές συνθήκες μακριά και να έρθουν μακριά. Όταν το χρησιμοποιούμε το ξόρκι φτάνουμε στο υπέρτατο σημείο άνθησης και να το ξανα φορέσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση (Ουσιαστικά να εγκλιματιστείς με τον εαυτό σου)

Αν πιστευεις πως η αγάπη που εχει σε βασανίζει στην κυριολεξία και έχει κάνει λάθη ασηνχώρητα τότε δοκίμασε το κόψε και καθάρισε, για να ξεφύγεις από αυτόν για ένα καλύτερο μέλλον.  Υπάρχουν λοιπόν δύο κατηγορίες αυτού του υλικού για να κάνεις ένα ΤΥΠΙΚΟ ξόρκι.

1) Χρησιμοποιείς ένα μαύρο κερί και ένα λευκό (αντιπροσωπεύουν το παρελθόν και το μέλλον) καθώς και ένα λεμόνι το ντύνουμε με το έλαιο cut and clear και ένα ψαλίδι που αντιπροσωπεύει την κοπή σύνδεσης μεταξύ αυτών τον δύο.
2) Ο Δεύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ένα κίτρινο novena και από κάτω γράφουμε σε ένα χαρτί επιθυμίας το όνομα του ατόμου που θέλουμε να καθαρίσουμε και αντίστιχα θα γράψουμε και τα προβλήματα της ζωής του που θέλει να χωρίσει και το χαρτί στο τέλος το καίμε στο novena.
3) Υπάρχει βέβαια και ο τρίτος τρόπος Cut and Clear, με λεμόνι  και ένα καινούριο μαύρο μαχαίρι λεμόνι, έτσι διώχνει τον κακό σύντροφο και δε την ξανά ενοχλεί ποτέ. Αυτό λεει θα πρέπει να το επαναλάβει την επόμενη φορά με ένα καινούριο μαχαίρι. (θα σας το γράψω αναλυτικά)


Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Είχα αναθέσει σε έναν Μαθητή μου να μου κάνει μία εργασία με το novena cut and clear. Αυτό όμως που κατάφερε είναι απλά να κάνει λάθος. Έβαλε άλλο τύπου κερί (και το λευκό κάνει εδω) δεν χρησιμοποίησε σωστά το λάδι αλλά ούτε τα βότανα με αποτέλεσμα αυτό που ήθελα να αποκόψω να έρθει μπροστά μου (σχεδόν) φάτι μπαστούνι. Εν τέλει τα κατάφερα να διώξω το παρελθόν ακλουθώντας πιστά το ξόρκι χωρίς να κάνω πειράματα. Ο μαθητής απέτυχε στο πείραμα μας.





 ΞΟΡΚΙ CUT AND CLEAR…


Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί με γραμμές και το διπλώνουμε στη μέση, ξεδιπλώνεται στη συνέχεια. Έχετε πλέον δύο στήλες. Στην αριστερή στήλη, κάντε μια λίστα με τις ιδιότητες του αγαπημενου που θελετε να αποκοψτε, όποιες και αν είναι. Καλή εμφάνιση, φιλικότητα, χιούμορ, χρήματα, τα ταλέντα του, τα γλυκά του μάτια - Ό, τι έγινε που σας άρεσε. Τώρα, στη δεξιά στήλη, κάντε μια λίστα με τα πάντα για αυτόν ή αυτήν που δεν αρέσει, ό, τι κι αν ειναι - συνεχής ψέματα, ανωριμότητα, η αδυναμία να κρατησει τις υποσχέσεις, ο φόβος της δέσμευσης, άσχημη γλώσσα , το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά ,τα προβλήματα, όποια κι αν ήταν που σας διαταραξανε η σας πικρανανε η ότι έγινε αρνητικο οταν ησασταν μαζι. 

Υλικα 

1 μαύρο αρσενικό ή θηλυκό Κερί 
1 μπουκάλι Cut και clear 
μιση-χούφτα αλάτι 
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι 
1 πρέζα χωμα νεκροταφείο 
1 λευκό αρσενικό ή θηλυκό Κερί 
1 μπουκάλι Ελά σε μένα ή Love Me 
Αποξηραμένα πέταλα λουλουδιών (τριαντάφυλλα είναι τα καλύτερα) 
Θυμίαμα cut and Clear 
ριζα σόλομοντα αναμεμυγμένο με λιβανι (Κάτι που θα καθαρίσει πραγματικά τις σκέψεις σας. ) 
Σκόνη Cut και Clear ή σκόνη Van Van 
Ένα ψαλίδι (προαιρετικά) 

Προετοιμασία Βωμού & Διαδικασία 

Απο τη αριστερη πλευρα το λευκο κερι ντυμενο με 'ελα σε μενα' κ τα πεταλα 

Απο την δεξια πλευρα το μαυρο κερι ντυμενο με cut and clear,απο κατω καθετος καντε ενα κυκλο με αλατι κ στη μεση βαλτε το πιππερι κ το χωμα 

Στο κατω μερος βαλτε το χαρτι με τις δυο λιστες ετσι ωστε να χωριζετε νοητα με τη στηλη απο σκονη cut and clear 

Πρώτον, καθοριστε το χωρισμα με μια γραμμή σκονης cut και Clear ή Van Van. Xωριστε τα υλικα σας σε δυο πλευρες -τα καλα κ κακα οπως στο σχεδιαγραμα. Ντυστε τα κεριά. Αναψτε το Θυμίαμα, μετα το λευκό κερί, κ μετα το μαύρο κερί. ΕπιΚέντρωστε τις σκέψεις σας στη διαυγεια και τη σοφία και πειτε φωναχτα 

Αποκοπή και Σαφήνεια (cut and clear) 

Dιπλωστε το χαρτί και κόψτε πρωσεχτικα στα δυο κατά μήκος, χωρίζωντας τις δύο πλευρές, κρατηστε την «κακή» πλευρά στο δεξί σας χέρι και την «καλή» πλευρά στο αριστερό σας χέρι, επικεντρωθείτε στην επιθυμία σας για διαυγεια. Όταν αισθάνεστε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, ακουμπηστε τα δυο μερη μπροστά σας και πειτε 

Αποκοπή και Σαφήνεια (cut and clear) 

Στη συνέχεια, πάρτε την κακή πλευρά της λίστας και πειτε 

Αυτό είναι αυτό που παραμεριζω, διωχνω, και δεν μπορούν ανέχομαι άλλο πια 

Διαβάσετε τον κατάλογο με τις δυσάρεστες ιδιότητες δυνατά, αργά, με μεγάλη αίσθηση. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε ένα μικρό τσίμπημα του κόκκινου πιπεριού στη μέση του χαρτιού και διπλώστε το σε ένα πακέτο. Κρατήστε το πακέτο πάνω από το μαύρο κερί και βαλτε του φωτιά. Καθώς καίγεται, να πέσει πάνω στο αλάτι. Όταν καει ολοκληροτικα αναμειξτε τη σταχτη με το αλατι,το χωμα κ το υπολοιπο πιππερι. Στη συνέχεια σβήστε το μαύρο κερί. 

Τώρα πάρτε τον κατάλογο των καλές ιδιοτητες και να πειτε 

Αυτό είναι αυτό που επιθυμω, απαιτω, και αυτό θα έρθει σε μένα 

Διαβάστε τον κατάλογο με τις καλές ιδιοτητες δυνατά, αργά και με ζεστή αίσθηση. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε τρία από τα λευκά πέταλα λουλουδιών στη μέση του χαρτιού και διπλώστε το σε ένα πακέτο. Κρατήστε το πακέτο πάνω από το λευκό κερί και πείτε δυνατά: 

Αποκοπή και σαφήνεια, κομμένα και σαφή, θα κρατήσω τα πράγματα που κρινω θετικα κ αγαπητα σε εμενα 

Αγγίξτε το πακέτο στην καρδιά σας, τοποθετήστε το στη συνέχεια πανω στα υπόλοιπα πέταλα λουλουδιών, μπροστά από το λευκό κερί. 

Αφήστε το λευκό κερί να καίει μέχρι το τέλος, στη συνέχεια παρτε το πακέτο και να το βάλετε κάπου ανάμεσα σε προσωπικά σας αντικείμενα, όπου κανείς δεν θα το βρει. Ο επομενος άνθρωπος που θα σας αγαπησει θα έρθει σε σας με όσες από αυτές τις καλές ποιότητες δυνατον και θα είναι ενα γενικα καλύτερο πρόσωπο για εσας από ό, τι το τελευταίο. 

Τελειωνοντας το ξορκι θάψτε όλα τα αριστερά (τις στάχτες λιβάνι, λευκό κερί, και τα μη χρησιμοποιημένα πέταλα λουλουδιών) σε μια καλή πλευρά στην αυλή σας. Παρτε ολα τα υλικά της κακης πλευρας και πετάξτε τα, σε ένα σταυροδρόμι, έτσι ώστε οι περαστικοι θα διασκορπίσουν την ενέργεια τους.Ολα αυτα θα τα πεταξουμε πανω απο τον αριστερο μας ώμο κ δεν θα κοιταξουμε πισω. 

Φορέστε cut και Clear ελαιο αν θα πρέπει να δειτε το πρόσωπο και πάλι, και δεν θα σας ξανα ριξει στην ιδια παγιδα 'σχεση' 

Καλή επιτυχία