28 Μαΐου 2016

Μακριά ο νόμος – Law keep away


Μακριά ο νόμος – Law keep away



«Δεν δικαιολογούμε που απαιτούνται και επιθυμείται να έχετε δραστηριότητες που δεν θέλετε να έχετε επαφές με την αστυνομία και φυσικά τον νόμο. Ωστόσο δοκιμάστε αυτήν την δοκιμασμένη φόρμουλα Μακριά ο νόμος και μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα και φυσικά την υπόσχεση πως θα σας το παρασκευάσουμε σύμφωνα με την παραδοσιακή του συνταγή».


Ο Μακριά ο νόμος είναι μία παλιά φόρμουλα ελαίο, σκόνη, novena mojo bag και λουτρό που έχει σχεδιαστεί να κάνουν τους τα του νόμου (εφορίες, πράκτορες αστυνομία κλπ )να μένουν μακριά από εσένα. Χρησιμοποιείται συχνά ως ένα ξόρκι προστασίας αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για χρήματα (σπάνια μεν)

Η ετικέτα μας παρουσιάζουμε είναι από το happymojo.gr και είναι από novena και καίγετε από εκείνους που επιθυμούν να κερδίσουν σε παιχνίδια τύχης (τζόγο) που θεωρούνται παράνομο και είναι ντυμένο με το λάδι μακριά ο νόμος που χρησιμοποιείται για να ντύσεις  καφέ η μπλε κεριά  η να ντύσεις το mojo mag. Ο μακριά ο νόμος είναι μία σειρά έλαιο, σκόνη, λουτρό, mojobag, jugar jar και novena.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό σε ξόρκια προστασίας με Φλογερό τοίχος προστασίας η σε νομικά ζητήματα δικαστικών υποθέσεων αν εχετε νομικά ζητήματα έτσι ώστε να κάνει ο νόμος τα στραβά μάτια και να διώξει μακριά τον ενοχλητικό νόμο

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι όλοι νομοταγείς πολίτες. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι γύρω μας ξεγλιστράνε από μια δύσκολη κατάσταση «παρακάμπτοντας» κάπως το αυστηρό γράμμα του νόμου. Είναι σαν τα φυτά που η κυβέρνηση δε φροντίζει σχολαστικά, ή σαν τα μικρά παραθυράκια της νομοθεσίας που χρησιμοποιούν οι λογιστές για να μας γλιτώσουν από αβάσταχτους φόρους. Λίγο πολύ όλοι ψάχνουμε τρόπους για να ελαφρυνθούμε από την αυστηρότητα. Ακόμα και η μικρότερη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι παράνομη ουσιαστικά, οπότε ας μην παριστάνουμε τις αθώες περιστερές..

Για όλες τις φορές λοιπόν που χρειάζεστε να κρατήσετε την αστυνομία μακριά από τις υποθέσεις σας, υπάρχουν οι εργασίες «Μακριά ο νόμος». Παρακάτω υπάρχουν μερικές που θα βρείτε πολύ χρήσιμες!


Κέρμα Ινδιάνου για προστασία σπιτιού:

Το κέρμα με το κεφάλι Ινδιάνου είναι ένα φυλαχτό προστασίας. Λέγεται ότι το Ινδιάνικο πνεύμα-οδηγός θα προσέχει και θα σας προειδοποιεί αν πλησιάζει κάποιος κίνδυνος. Μπορείτε να τοποθετήσετε από ένα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, με το κεφάλι προς τα κάτω. Επιπλέον, μπορείτε να καρφώσετε μια σειρά τέτοιων κατά μήκος πάνω από την εξώπορτά σας. Παραδοσιακά τοποθετούνται 9 με αυτόν τον τρόπο. Σε άλλη περίπτωση, ντύστε τα νομίσματα με έλαιο «Μακριά η αστυνομία» (ή κάποιο άλλο έλαιο της σειράς Μακριά ο Νομος).

Επειδή είναι πλέον πολύ δύσκολο να βρείτε τέτοια νομίσματα, μπορείτε να εκτυπώσετε την εικόνα, να τα κόψετε και να τα χρησιμοποιήσετε με τους ίδους τρόπους.




Μαγεία πατήματος – για να κρατήσετε μακριά την αστυνομία

Αν μπορείτε να βρείτε φρέσκια πατημασιά αστυνομικού σε χώμα, πετύχατε λαχείο! Με μια σπάτουλα σηκώστε προσεκτικά το αποτύπωμα από το χώμα. Ρίξτε πάνω του πούδρα hot foot ή λίγο αλατοπίπερο και προσεκτικά πάλι τοποθετείστε το πίσω στο έδαφος, έτσι που να δείχνει το πάτημα στραμμένο να φεύγει από το σπίτι σας.

Μακριά η Αστυνομία - Mojo για το αυτοκίνητο ή το σπίτι

Ένα από τα καλύτερα mojo για το αυτοκίνητό σας, είναι αυτό που φτιάχνεται με βότανα της σειράς «Μακριά ο νόμος». Αυτά περιλαμβάνουν σπόρους μάραθου, ρίγανη και άλλα. Μπορείτε να προσθέσετε και κασκάρα (cascara sagrada) για βοήθεια με το νόμο. Ντύστε αυτό το mojo με έλαιο Μακριά η νομος και φυλάξτε το κάτω από το κάθισμα του οδηγού ή μέσα στο ντουλαπάκι.

Επαναλαμβάνετε το ράντισμα με το έλαιο μία φορά την εβδομάδα για να το κρατάτε ισχυρό.

Μπορείτε επίσης να αλείψετε τις ρόδες του αυτοκινήτου σας με το ίδιο έλαιο για να μη σας ακολουθήσει ή σταματήσει η αστυνομία.

Ομοίως, μπορείτε να κατασκευάσετε ένα ίδιο mojo που θα θάψετε στην αυλή σας για να κρατήσετε την αστυνομία μακριά από το σπίτι σας, αν οι δραστηριότητές σας είναι "κάπως αμφίβολες".