28 Μαΐου 2016

Lodestone - Μαγνήτης

Lodestone

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΈΝΑΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ

Μεγάλος Lodestone 
Ένας μεγάλος lodestone χρησιμοποιείται για να προσελκύσεις χρήματα η τύχη, ενώ τα αρσενικά και τα θηλυκά lodestone παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα ξόρκια για να προσελκύσεις έναν εραστή. και για να εξασφαλίσουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη. οι Lodestone πασπαλισμένοι με Μαγνητική άμμο σε τάισμα ενισχύουν τη δύναμη τους και μπορούν να ντυθούν με λάδι χρίσματος (λάδι lodestone, λάδι van van).





Ζεύγη lodestone 
Μικρότεροι lodestone ντυμένοι με μαγνητική άμμο είναι μεμονωμένη η ζεύγη μπορούν να προστεθούν σε σακούλες Mojo για να προσελκύσουν τύχη η αγάπη. οι μικροσκοπικοί lodestone τοποθετούνται σε φιάλες λαδιών όπως  VAN VAN η λάδι lodestone η λάδι fast luck. το βάζουμε πριν το χρησιμοποιήσουμε για να ντύσουμε τα κεριά η να επαλείψουμε τον εαυτό μας η ένα άτομο.



Μαγνητική άμμο


Στην Λατινική Αμερική οι lodestone χρησιμοποιούνται για κατάστασής χρημάτων για αγάπη αλλά τα προσθέτουν σε πακέτα φυλαχτών και φιαλίδια γοητειών. Η μαγνητική άμμο η ο lodestone  σε σκόνη εμφανίζετε επίσης στο Μεξικό σαν φυλαχτό μέσα σε πυραμίδα.





Πως επικοινωνούμε με τον lodestone

Ετικέτα έλαιο lodestone 

 Ο lodestone όπως έχουμε γράψει παλιότερα είναι ο Φυσικός Μαγνήτης.

Αυτός πρέπει να ταϊστεί με μαγνητική άμμο αλλά και με διάφορα άλλα  υγρά!!! Αυτό εδώ τι Post αφορά το μάθημα πώς να ξυπνήσεις έναν Lodestone.
Εγώ τουλάχιστον έχω μάθει πως πριν κάνει ότι δίποτε θα πρέπει να τον ποτίσεις με ένα σκληρό ποτό όπως Ουίσκι, η με κάποιο πνευματικό νερό όπως florida water ή ακόμα και με κολόνια Hoyt.
Ανάλογα πάντα με το έργο που θέλουμε. Θα πιάσουμε το μαγνήτη στα χέρια μας θα μιλήσουμε μαζί του /τους και να των ευλογήσεις με το όνομα του πατρός του Ιού και του Αγίου πνεύματος, θα του δώσεις ένα χαρτί που θα γράφει την επιθυμία σου. Θα τον ταΐσεις με μαγνητική άμμο (χρυσή ή ασημένια ανάλογα με την επιθυμία σας και πάντα θα πρέπει να ντυθεί με το λάδι της επιλογής σας (Έλα σε μένα, έλξη χρημάτων) και για να ελκύσεις τα πάντα με λάδι lodestone η Μαγνητικό λάδι.
lodestone 

Αν θέλεις να είναι στο μαγαζί σου για να προσελκύσεις χρήματα σε μία επιχείρηση τότε θα τον τοποθετήσεις μέσα  στο ταμείο σου (μικρός) η στο κουτί που φυλάσσεις τα μετρητά σου η να κάνεις τον συνδυασμό με το ξόρκι αυτό. Και να ταΐσεις τον Lodestoneτακτικά (συνήθως μία φορά την εβδομάδα) με μαγνητική άμμο και λάδια κατάστασης η ένα κατάλληλο αλκοόλ η κολόνια η υγρό.






Θα  χρησιμοποιήσετε δύο Lodestone μικρούς όταν έχετε να κάνετε ερωτικά ξόρκια η mojo. Το ένα πάντα εκπροσωπεί εσάς και ο  άλλος πάντα το θύμα ή τον πελάτισσας η κάποιον που θέλετε να φέρετε ποιο κοντά σας. Οι ολόκληρη lodestone χρησιμοποιούνται κυρίως για Έλξη χρημάτων, αλλά και για να κρατήσεις τα λεφτά η μία δουλειά, ακόμα και ένα αυτοκίνητο η έναν καλό βαθμό. Ο lodestone είναι φυσικός μαγνήτης, και έτσι το χρησιμοποιούμε.
Μη ξεχνάτε να του  συμπεριφέρεστε σα να είναι το παιδί σας, ο καλύτερος σας φίλος, που πεινάει και διψάει!!!
Μαγνητική άμμος 

Έναν lodestone Που έχουμε χρησιμοποιήσει για αγάπη δεν μπορούμε να τον ξανά χρησιμοποιήσουμε για χρήματα!!!

Πιστεύουμε πολύ στονlodetone για αυτό και στο κατάστημα Μυρόλι και στοhappymojo  έχουμε έναν  τον ταΐζουμε τον ποτίζουμε και αυτός μας δίνει αυτό που θέλουμε!!!

Καλή τύχη στον lodestone





14ήμερο ξόρκι έλξης χρημάτων με μαγνητίτη και μαγνητική άμμο


Υλικά:

7 πράσινα κεριά βωμού ή πράσινα κεριά προσφοράς 
Ένα μεγάλο lodestone
Μαγνητική άμμο
Έλαιο έλξης χρημάτων
Πούδρα έλξης χρημάτων
irish moss (ιρλανδική βρύα= είδος φυκιού που χρησιμοποιείται στη hoodoo για χρήματα)
7 χαρτονομίσματα της κόλασης των 100
7 κέρματα των 10 λεπτών

Διαδικασία:
Το ξόρκι ξεκινά στη Νέα Σελήνη. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα στο χώρο της δουλειάς σας. Τοποθετήστε το μαγνητίτη σε ένα πιάτο πάνω στο βωμό σας. Ντύστε τα κεριά με το έλαιο έλξης χρημάτων και τοποθετήστε τα σε σχήμα μισοφέγγαρου γύρω και πίσω απο τον μαγνητίτη.  Ξεκινώντας απο αριστερά προς τα δεξιά, κάθε πρωί ντύστε (ξανά) απο ένα κερί και το ανάβετε. Κάτω απο το κερί τοποθετείτε ένα χαρτονόμισμα αλειμμένο στις 4 γωνίες του με το έλαιο. Απαγγέλετε τον ψαλμό 23 ή με δικά σας λόγια επικαλείστε την αύξηση των χρημάτων σας. Ταϊζετε τον μαγνητίτη με μια τσιμπιά μαγνητική άμμο κάθε φορά και λέτε:

" Μαγνήτη, όπως τραβάς αυτή την άμμο,
έτσι να τραβήξεις και χρήματα πάνω μου,
μέρα με τη μέρα".


Αφήνετε το κερί να κάψει μέχρι τη μέση και το σβήνετε με τα δάχτυλά σας.

Στο τέλος 7 ημερων, θα πρέπει όλα τα κεριά να είναι καμμένα μέχρι τη μέση (κάθε ημέρα δηλαδή καιτε μισό κερί και έχετε βάλει απο ένα χαρτονόμισμα κάτω απο κάθε ένα).

Για τις επόμενες 7 μέρες θα πρέπει να κάνετε το ξόρκι σας τη νύχτα. Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια. Επαλείφετε ξανά απο ένα κερί κάθε μέρα και το ανάβετε τη νύχτα, αλλά αυτή τη φορά ντύνετε με το έλαιο και απο ένα 10λεπτο κέρμα, το οποίο θα βάλετε στο πιάτο με το μαγνητίτη. Απαγγέλετε τον ψαλμό ή την ευχή σας και καθώς θα ταϊζετε το μαγνητίτη με τη μαγνητική άμμο, θα λέτε ξανά τα παραπάνω λόγια.

Αυτή τη φορά, αφήνετε το κάθε κερί να κάψει μέχρι τέλους.

Στην Πανσέληνο που θα τελειώσει το ξόρκι σας, μαζεύετε το βωμό και θάβετε τα υπολείμματα των κεριών σε ένα σταυροδρόμι ή τα ρίχνετε σε τρεχούμενο νερό. Αν τελέσατε το ξόρκι στο σπίτι σας, θα πρέπει να πάρετε το μαγνητίτη, την άμμο και τα χρήματα στο χωρο της εργασίας σας. Όταν τα μεταφέρετε, θα ρίξετε την πούδρα έλξης χρημάτων στις 4 γωνίες της επιχείρησης ή του γραφείου σας. Τοποθετήστε επίσης λίγο irish moss κάτω απο ένα χαλί ή μοκέτα που να βρίσκεται στο κέντρο του χώρου. Αυτό δημιουργεί την εικόνα του χιαστί.

Πάρτε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα και τοποθετήστε τα στο ταμείο ή στην ταμειακή μηχανή σας. Κρύψτε κάπου μέσα στο ταμείο ή κοντά του το μαγνητίτη και την άμμο, χωρίς να φαίνονται απο άλλους. Όσο θα ταϊζετε το μαγνητίτη 1 φορά την εβδομάδα με την άμμο, τόσο εκείνος θα έλκει χρήματα στη δουλειά σας. Επίσης καλό είναι 1 φορά την εβδομάδα να τον αφήνετε για λίγο μέσα στο ταμείο, αν δεν τον έχετε εκεί μόνιμα.

Τα ντυμένα με το έλαιο χρήματα δώστε τα σε πελάτες σαν ρέστα για να σας έρθουν καινούρια στη θέση τους. (τα κέρματα)

Ανανεώστε την πούδρα έλξης χρημάτων και το irish moss κάθε φορά που κάνετε καθαριότητα στο χώρο. 




Ξόρκι του έρωτα με lodestone και υδρώτα


Βοηθάει στο να προσελκύσετε τον νέο έρωτα, με βοηθό πάντα έναν Lodestone.
1) Τοποθετήστε έναν lodestone στα Εσώρουχα σας για μία ημέρα για να απορροφήσει την ενέργεια και την ουσία σας.
2) Ντύστε τον Lodestone με μία σταγόνα απο το κάθε έλαιο: Κάρδαμο, λιβάνι, Σανταλόξυλο.
3) Τοποθετήστε τον Lodestone σε κόκκινο ύφασμα, ρίξτε απο επάνω λίγο Ζάχαρη άχνη.
4) Τυλίξτε το lodestone στο κόκκινο ύφασμα και δέστε το με μία κορδέλα δικιά σας.
5) Μεταφέρεται αυτή την σακούλα στην τσέπη σας μέχρι αν συναντήσετε το άτομο που θέλετε να συναντήσετε.
6) Όταν τον δείτε τρίψτε το χέρι σας στο κόκκινο ύφασμα με τον lodestone κια μετά άγγιξε το χέρι του αμέσως.