17 Ιουνίου 2016

ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – STAY AT HOME

ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – STAY AT HOME


«Αν έχετε την αγάπη του, αλλά δε μένει στο σπίτι, αν σεξουαλικά είναι πιστός, αλλά τρέχει σε όλη την πόλη με παρέες και φίλους, στα μπάρ και και βόλτες χωρίς εσάς, δε χρειάζεστε ξόρκι αγάπης η δέσιμο μαγείας! Το μόνο που χριάζετε είναι να Μείνει στο σπίτι και να είναι το σπίτι σας ποιο ελκυστικό. Και έτσι θα είστε σίγουροι οτι μπορείτε να το κρατήσετε καθαρό και πάντα μία ζεστή καρδιά μέσα το αυτό. Πάρτε σκόνη Μείνε στοσπίτι  και προσευχηθείτε σε αυτό!!!»



Το Μείνε στο σπίτι είναι μία παλιά φόρμουλα για έλαιο, σκόνη, λουτρό, novena, mojo bag, bottle spell, Honey jar και έχει σχεδιαστεί για να δώσει περισσότερο ρομαντισμό στην αγάπη, στο γάμο και στην οικογενειακή ζωή. Αυτά τα πνευματικά προϊόντα χρησιμοποιούνται περισσότερο απο εραστές για να κρατήσουν το επιθυμητό πρόσωπο στο σπίτι και να μην φεύγει συνέχεια.

Στην φωτογραφία βλέπετε την σκόνη μείνε στο σπίτι που χρησιμοποιηθικε απο
αυτούς που θέλουν να ¨δέσουν¨ το πρόσωπο κοντά τους και να μην φεύγει συνέχεια και να φέρει την σταθερότητα της σχέσης η σχέση να γίνει το επίκεντρο του έρωτα.  Το λάδι μείνε στο σπίτι χρησιμοποιήθικε απο αυτούς που θέλουν να ντύσουν μπλε και λευκά κεριά η να ταΐσουν το mojo bag μείνε στο σπίτι η να ρίξουν μερικές σταγόνες στο σφουγγάρισμα.



Το μείνε μαζί μου μπορεί να συνδυαστεί με το ανάλογο λάδι χρήματος όπως Έλξη χρήματος, Επιρροή η Bend over.



ΣΥΝΤΟΜΑ MOJO BAG