19 Ιουλίου 2016

Το μαγικό ποδόλουτρο (Μυρόλι)

Τα μαγικά Βότανα

Βοτάνια μαγικά για να μαγέψετε αυτόν που επιθυμείτε και να τον κάνετε να σας ακολουθεί. Ένα μείγμα που οι μάγισσες το έφτιαχναν με βότανα που μάζευαν καθόλη την διάρκεια του έτους σε συγκεκριμένες ημέρες του μήνα.
Όταν η μάγισσα έφτιαχνε το μείγμα τούτο, τοποθετούσε τα βότανα σε ένα γυάλινο μπουκάλι που είχε πάνω του ζωγραφισμένα μαγικά σύμβολα και κατόπιν τα διάβαζε και τα μελετούσε, τα μελετούσε και τα διάβαζε. Σπάνια βότανα και ρίζες, σε συνδυασμό με εξαιρετικά αιθέρια έλαια, έδιναν στα μαγικά τους βότανα την δύναμη να τους βοηθήσουν και να εκπληρώσουν την επιθυμία τους.

Γράφουν οι Ασφοδέλιες Μάγισσες «Αν θέλεις να μαγέψεις τα πόδια του, που είναι οι Καρυάτιδες του σώματός σου, αν θέλεις να κάνεις το αρσενικό που ποθείς να τρέχει ξωπίσω σου, αν θέλεις να τον δέσεις, μάζεψε τούτα τα βοτάνια που θα σου πω. Ιβίσκο, λεβάντα….κι άλλα 32 βότανα και τοποθέτησέ τα μέσα σε ένα κόκκινο πουγκί. Βάλε το πουγκί σε νερό και κάνε το ποδόλουτρό σου και βγες στις ρούγες»

Οι Μάγισσες έπλεναν λοιπόν τα πόδια τους ή τα πόδια του αρσενικού που ποθούσαν, έλεγαν τα μαγικά τους λόγια, σκούπιζαν με λευκή πετσέτα και ήταν έτοιμες για κατακτήσεις!



Τα μαγικά ποδόλουτρα θα τα βρείτε στο Αρωματοπωλείο το Μυρόλι Αγίου Μελετίου 55, τηλ 210 8612110