16 Νοεμβρίου 2016

Κερί μάγισσα Κόκκινο & Μαύρο

Το κερί σε σχήμα μάγισσα που έχει ένα μυτερό καπέλο βγαίνουν σε κόκκινο χρώμα (για την αγάπη και την δύναμη) και το Μαύρο (Για μαύρη μαγεία και κατάρες) το πράσινο (χρήματα), το λευκό για (προστασία) και καίγονται στην πρακτική της hoodoo για να καλέσεις το πνεύμα μίας μάγισσας, η ακόμα και το Intranquil. Συχνά μόνο κόκκινα και μαύρα κεριά υπάρχουν στης αγορές διαθέσιμα. Συνήθως η επαγγελματίες χρησιμοποιούν το μαύρο για κακό και το κόκκινο για ότι άλλο εκτός από κακό.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΊ ΜΑΓΙΣΣΑ
Οφείλω να ομολογήσω ότι ποτέ δεν έχω κάψει κερί μάγισσας αλλά έχω διδαχθεί να το χρησιμοποιώ καλά. Οι Συμβουλές μου είναι ότι πρέπει να καεί πάντα μόνο του. Και πρέπει  να καίγεται για 9 η 13 λεπτά την ημέρα. Καίγεται πάντα σε αλουμινόχαρτο και τοποθετούνται τα υπολείμματα πάντα σε καφέ χάρτινη σακούλα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΌΣΩΠΟ!
Για να μαγέψουν ένα πρόσωπο διάλεγαν να πάρουν ένα κόκκινο κερί μάγισσα και να γράψουν στα πόδια της το όνομα του προσώπου που θέλουν! Έπειτα το ράντιζαν με το λάδι Μαγευτικό και σκόρπιζαν γύρο της την σκόνη Μαγευτικό! Τα υπολείμματα θα τα πετάξεις στο πρόσωπο που θέλεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ:
Λίγο καλαμποκάλευρο, ένα βραστό αυγό. Αυτά τα τοποθετούμε σε έναν θάμνο στο δάσος μετά την τελετουργία. Αν τα κάνεις όλα αυτά σωστά η μάγισσα θα σου κάνει όλα αυτά που θέλεις.