14 Σεπτεμβρίου 2017

Το σύστημα των «Μέντιουμ»

Το σύστημα των «Μέντιουμ»


Λοιπόν… όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας γράψω το σύστημα των δήθεν μέντιουμ και χαρτομαντών που κάνουν τις περιβόητες τελετές!!!
Ανοίγεις λοιπόν το περιοδικό η το ιντερνετ και διαβάζεις αυτό που σε απασχολεί…

«Διάβασμα φωτογραφίας,
αυγομαντεια, Ταρωμαντεία Διάβασμα
Χαλ. Σφίγγα, Deste κ.λ.π»


Λες εδώ είμαι… ας πάω να δω τι κουμάσι είναι!!! Με τα λιγα μετά πολλά φτάνεις. Με το που πατάς το πόδι σου στο γραφείο το 80αρι έχει δοθεί (αν χρεώνει την επίσκεψη!) και κάθεσαι εσένα σε ενδιαφέρει αν θα επιστρέψει ο Τάσος, ο Μάσος ο Γιάσος. Ο τύπος σε κόβει αν εχεις λεφτά, αν είσαι κακομοίρα και  ανακατεύει την τράπουλα κάνοντας επικλήσεις στα αρχαία πνεύματα για να σε θαμπώσει! Όσο αυτός ανακατεύει εσένα εχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα και η καρδιά στην κούλουρη! Κόβεις λοιπόν και τα χαρτιά ξεδιπλώνονται! Και αρχίζει να σου λεει για το παρελθόν! Εντυπώσιαζεσε και λες wow αυτός είναι καλός!  Στο μεταξύ αυτός θα εχεις πετάξει μερικές ατάκες, «ηρέμισε εδώ ήμαστε φίλοι» και κάτι τέτοιες παπαριές!! Επίσης θα σου κάνει μερικές ερωτήσεις ψαρωτικές και εδώ έρχεται το περίεργο!

Μπορεί να σου πει ότι δε βλέπει καλά τα χαρτιά γιατί εχεις αρνητική ενέργεια και άλλα τέτοια κουλά! Το κύριο του μέλημα είναι να σου πει ότι εχεις ΜΑΓΙΑ! ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, Με σκοπό να σε τρομάξει και να νιώσεις άρρωστη ώστε να σου πει θα σου κάνω εγω το λύσιμο μαγείας, γιατί εσύ εισαι άπυρη και δε γνωρίζεις από αυτά! Στο διπλανό γραφείο θα υπάρχουν λιβάνια και  εικόνες έτσι ώστε να μπορεί να σε πίσει πως είναι και χριστιανός ορθόδοξος!  Και στο τέλος σε πύθει!!! Θα κάτσει να κάψει κεριά και λιβάνια για 40 ημέρες το ίδιο βράδυ! (εντάξει μπορεί 1 στους 1000 να το  κάνει αλλά απίθανο!) και φεύγεις ξαλαφρωμένη ότι έχεις τελειώσει από εκεί, αφού όμως σου έχει φάει τα 1000 ευρώ το λιγότερο για να σου κάνει λύσιμο!

Εσύ όμως που δε ξέρεις τα περισσότερα μέντιουμ είναι πελάτες των καταστημάτων και κυρίως του Μυρόλι και τα λυσίματα που παίρνουν είναι δύο τρία κεριά και το κόστος, από όσο γνωρίζετε δεν είναι 1000 ευρώ αλλά το  1/9 των 1000 ευρώ… και πάνε 1000 ευρώ τσάμπα και βερεσέ!

Βέβαια… υπάρχουν και χειρότερα παιδιά! Όπως παράδειγμα το επόμενο!


ΠΟΝΑΣ, ΚΛΑΙΣ ΧΤΥΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!!
Που να το πεις και που να το τυμπανίσεις, βρίσκεσαι ξαφνικά σε ένα γραφείο «μέντιουμ» για να μιλήσετε να σου πει τα χαρτιά και να δείτε αν θα κάνετε τα ΞΟΡΚΙΑ που θα εχεις επιτυχία 100% σε 40 ημέρες… ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ!!!!

Κάθεσαι λοιπόν έντρομη σου λεει τα χαρτιά και θα σου πει πως θα γυρίσει, αλλά ας πρόξουμε την κατάσταση θα κάνουμε ένα ξόρκι! Τούτο λοιπόν το ξόρκι θα χρειαστεί, τηλέφωνα, φωτογραφίες, ονόματα και άλλα πολλά! Εσύ θα τα δώσεις φυσικά γιατί θέλεις να γυρίσει. Φυσικά το κόστος των συγκεκριμένων ξορκιών που ποτέ δε θα δεις θα είναι 1000 με 2000 μπορεί και 3000. Που σαφώς αν του τα δώσεις στο χέρι του τύπου που θέλεις θα γυρίσει από  μονος του χα χα χα. Και μην ξεχάσουμε το δώρο ΥΠΟΒΟΛΗ που θα σου κάνει!!!!


Με αυτά τα λεφτά θα φέρει δυσεύρετα υλικά από την Αίγυπτο  (Μυρόλι) Ινδία (Μάρα) η Αμερική (Μπαρμπας!) όπως καταλαβαίνετε   το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει και εσύ περιμένεις απάντηση από αυτόν!  Αυτός τις πρώτες μέρες θα είναι εξαφανισμένος κα θα γλεντάει τα λεφτά σου!!! Τέλος θα εμφανιστεί λέγοντας σου πως είναι πολύ δύσκολα η επαναφορά και θα χρειαστεί κάτι πάρα πάνω για να μπορέσει να διώξει τα εμπόδια, άρα θα χρειαστεί περισσότερα λεφτά!!!! Στο ενδιάμεσο  υπάρχουν μέντιουμ που σε πιάνουν και γκόμενα!!!

Τον φόβο; Που τον βάζετε!!!! Μετα από αυτό θα αισθάνεστε άνετα; Ξερετε πόσες γυναίκες έχουν εξαπατηθεί και  ΕΠΥΛΗΘΕΊ επειδή φοβούνται ότι θα τα αποκαλύψουν όλα;

Φυσικά μη ξεχνάτε την αναμονή!!!!

Περνάνε 40 ολόκληρες μέρες και αποτέλεσμα δεν εχετε δει… σας λέει  ότι εσύ δεν πιστεύεις πολύ σε αυτόν η αδιαμφισβήτητα υπάρχουν πολλά εμπόδια και  θέλει κ άλλα λεφτά! Και επειδή δε μπορείς να τα δώσεις η σε απηλεί η χάνεις την επικοινωνία!!!!

Και ο ρομαντισμός χάνετε εκεί!!!!


ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΊ ΕΚΑΤΟΜΉΡΙΑ ΛΕΦΤΆ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΊΝΑ!