2 Οκτωβρίου 2017

Κέρινα ομοιώματα (Κύριος & Κυρία)

Κέρινα ομοιώματα (Κύριος & Κυρία)

Η χρήση φανταστικών ή αντιπροσωπευτικών κεριών μπορεί να μπήκαν στην hoodoo μέσω της επαφής με την Ευρωπαϊκή λαϊκή μαγεία και κουλτούρα που είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιούν τέτοια είδους κεριά!


Οι φιγούρες ήταν πάντα επίσημα ντυμένα, το γυναικεία πάντα με μακρύ φόρεμα ενώ το κερί άντρας ήταν με κουστούμι!  Μετά όμως από το 1960 τα κεριά στα αποκρυφιστικά μαγαζιά βγήκαν και Γυμνά καθώς επίσης το κερί πέος και το κερί αιδοίο για χρήση σε ξόρκια αγάπης

Ο Συμβολισμός  των χρωμάτων είναι ρεαλισμός των μαγικών κεριών αλλά και πολύ απλός!

Άσπρο: Για προσέλκυση μίας νέας γνωριμίας άντρα η γυναίκα!
Ροζ: Για φιλία ρομαντισμό και συμφιλίωση!
Κόκκινο: Προκαλεί το πάθος η για να αποκτήσει περισσότερη σεξουαλικότητα!
Μπλε: Για ειρήνη, θεραπεία, πίστη και ευτυχισμένο σπίτι.
Μαύρο: Αποβάλει την αρνητική μαγεία αλλά χρησιμοποιείται και για εκδίκηση!

Η Χρήση:
Πριν το ανάψετε το κερί πρέπει να είναι χαραγμένο με τα ονόματα η του προβλεπόμενου στόχου χρησιμοποιώντας μία βελόνα μαζί με τις ευχές του. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα πιάτο μαζί με ένα χαρτί με τα ονόματα και οτι άλλο περιέχει το ξόρκι η ακόμα και τον μάρτυρα τους. Πρέπει να είναι ντυμένο με το ανάλογο λάδι ντυσίματος όπως Έλα σε μένα, Αγάπα με, Ακολούθα με αγόρι μου,Γάμου η Συμφιλίωσης, σταγόνες αγάπης  λεβάντας, φίλα με τώρα ανάλογα!

Αν χρησιμοποιούμε δύο κεριά άντρα και γυναίκα!

Είναι σημαντικό όταν τα χρησιμοποιούμε για έρωτα η για καλό να κοιτάζονται (αν κάνεις για δύο) ενώ αν κάνεις για κακό (για χωρισμό, καταστροφή σχέσης)να κοιτάζουν το ένα στην ανατολή και  το άλλο στην δύση!

Υπολείμματα!
Είναι σημαντικό αν υπάρχουν υπολείμματα.

1)Αν η εργασία σας είναι για ρομαντικούς σκοπούς τότε αν θέλετε μπορείτε να το σκορπίσετε γύρο από το σπίτι σας η σε μία γλάστρα η σε ένα πουγκί μαζί με το κερί, θυμίαμα και σκόνες, ασφαλίστε το καλά να μη  φύγουν ποτέ!!

2) Αν είναι για κακό τότε  θα πρέπει να τα πετάξετε μακριά!

Ακολουθήστε τον σωστό τρόπο ριξίματος υπολειμμάτων! (Σύντομα κοντά σας!)


Επίσης μπορείτε να τα κάψετε και μόνα τους αλλά και επάνω σε μελόβαζα (Honey jar).