5 Νοεμβρίου 2017

Έλαιο χρημάτων

Έλαιο χρημάτων
(Money oil)
Μέσα στα γραμμένα των μαγισσών βρέθηκαν τέσσερα μαγικά έλαια για το χρήμα, τούτο το έλαιο καμωμένο από βότανα και έλαια ήταν για να προσελκύσουν το  χρήμα κοντά τους. το κύριο συστατικό του ήταν το αιθέριο έλαιο του βασιλικού που ήταν το καλύτερο για τα ξόρκια του χρήματος!

Το μυστικό του ελαίου χρημάτων ήταν στον βασιλικό. Ο τρόπος που φυτευόταν και ο τρόπος που μαζευόταν, αφού το μάζευαν τον αποξέραναν στον ήλιο ορθά και με ψαλμωδίες. Τέλος πρόσθεταν τα υπόλοιπα συστατικά τα τοποθετούσαν όλα σε αμυγδαλόλαδο η ελαιόλαδο και το άφηναν να κάτσει για έναν σεληνιακό μήνα κρυμμένο σε ένα πράσινο πανάκι. Τότε το έλαιο χρημάτων ήταν έτοιμο  για χρήση.

Το έλαιο χρήματος μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα, η να ραντίσεις τα χρήματα σου πριν έρθουν η σηματοδοσίες, να τα αλείψεις σε κεριά ειδικής χρήσεως (πράσινο επτάκομπο, κερί γουρούνι, κερί βάτραχο) και αυτό θα σας κάνει ποιο καλύτερους οικονομικά και  θα ξανά έρθουν τα λεφτά σας η θα αποκτήσετε πολλά περισσότερα!!!

Συνδυάζετε με!!! 

Με πράσινο κερί απλό, κερί γουρούνι, κερί πράσινο βάτραχο, πράσινη πυραμίδα, αλλά ταίριαζε απόλυτα με το κερί σακούλι, όπου αυτό θα γέμιζε τα γρόσια!!!