18 Δεκεμβρίου 2017

Το κοκαλάκι της Νυχτερίδας

Το κοκαλάκι της Νυχτερίδας



Η Τύχη πρέπει να είναι με το μέρος μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έβγαλαν την έκφραση «Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας!». Οι μάγισσες είχαν διάφορα φυλαχτά για την άνοδο και την επιτυχία! Είχαν το τετράφυλλο τριφύλλι, το μανόγαλο, το φιδοπουκάμισο, το κύριο και πιο διάσιμο όμως ήταν το κοκαλάκι της Νυχτερίδας! Το κοκαλάκι της νυχτερίδας ήταν το ποιο σπάνιο να βρεθεί αφού δεν είναι ένα τυχαίο κόκκαλο απο το ζωντανό αυτό, αλλά ένα συγκεκριμένο!!!


Εμείς στο Μυρόλι ακολουθούμε την παραδοσιακή διαδικασία των Ιωαννίνων όπως μας παραδόθηκε και μας απο την γιαγιά! Η διαδικασία τελώταν πάντα κατά την διάρκεια του ξημερώματος στην παραλία με ειδικούς ψαλμούς και έπειτα να το λιβανίσεις με ειδικά λιβάνια! Τέλος τοποθετούσαν το κόκκαλο μέσα σε χρυσό πανί δεμένο μαζί με λιβάνι Μύρο!

Η νυχτερίδας πρέπει να είναι ελεύθερη για να είναι τυχερή και οχι απο εκτροφείο (το έχω ακούσει και αυτό στην ζωή μου!)


Το κοκαλάκι ήταν έτοιμο να το πάρει ο ασκούμενος για να έχει Τύχη σε όλους τους τομής, να προστατέυεται απο κακές ενέργειες και να βρει τον τέλειο σύντροφο!

Κοκαλάκια της Νυχτερίδας μπορείς να βρεις παντού, ωστόσο πολύ πουλάνε φτερό της νυχτερίδας η ακόμα και δε ντρέπονται να πουλήσουν και κόκκαλο κότας! Η νέα τάση της μόδας για το κοκαλάκι που θα έλεγα είναι η πιο σωστή όσο αφορά το κόκκαλο είναι ένα ομοίωμα νυχτερίδας αλλά σε ασήμι η πλατίνα που διαβάζετε με ειδικούς ψαλμούς και λαδώνετε και λιβανίζετε!!!

Για να μπορέσουμε να σας φτιάξουμε το κοκαλάκι της νυχτερίδας θα πρέπει να μας δώσετε ημερομηνία γέννησης αλλά και το όνομα σας και το όνομα της μητέρας σας!!!

Τιμή: 50 ευρώ (έτοιμο)