5 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σωστός δρόμος Έλξης και Σχέσης


Ο Σωστός δρόμος Έλξης και Σχέσης


Όπως γνωρίζετε εγω μιλάω για την μαγεία σαν μαγεία και όχι σαν επιστήμη. Δε με αφορά το πώς λειτουργεί ο μηχανισμός της μαγείας.
Αλλά το πώς θα γίνει η καλύτερη λειτουργία και συνάμα η σωστή τελετουργία! Άρα λοιπόν καταλαβαίνετε πως θα με ρωτάτε από δώ κα πέρα!


Το να προσελκύσεις ένα πρόσωπο στην ζωή σου είναι το ποιο σημαντικό πιστεύω! Κάποτε λοιπόν φοράγαμε το άρωμα μας και βγαίναμε έξω για ποτό και διασκέδαση. Τώρα δυστυχώς έχουμε  μπει στην εποχή του internet, Facebook και instagram με αποτέλεσμα να έχουμε χάσει την έννοια ου κυνηγιού και τις τέχνης του ρομαντισμού.

Ωστόσο ευτυχώς έρχεται και εδώ η μαγεία να κρατήσει την λαϊκή παράδοση! Πάς λοιπόν στο σούπερ μάρκετ, στο μπαράκι η στην καφετέρια και βλέπεις ένα ωραίο πρόσωπο. Έναν ερωτεύσιμο άντρα η μία όμορφη γυναίκα, σε μία άλλη εποχή θα στέλναμε ένα σφηνάκι η θα κοιταζόμασταν στα μάτια. τώρα κάνουμε αναζήτηση στο facebook και αν έχει κάνει ταγκάρισμα εκεί. Αν μπείς στην διαδικασία του facebook σταμάτα να διαβάζεις αυτό το κείμενο, αν πάλι εισαι του ρομαντικού συνέχισε!

Αν είσαι μάγισσα θα φορέσεις ένα φίλτρο, τύπου Γυνή, Εσθίρ, Σεκλέτ, Αθηνά, και θα βγεις στις ρούγες, θα δεις ερωτευτείς και θα αγγίξεις! Το Φίλτρο θέλει άγγιγμα, έστω και αν πρέπει να παραπατήσεις μπροστά του. θα τον αγγίξεις για να το μυρίσει η θα το μυρίσει!
Βέβαια υπάρχουν και ξόρκια που μπορείς να κάνεις για να προσελκύσεις ένα άτομο άγνωστο η γνωστό…

Φίλτρο Γυνή
Πρώτο λοιπόν Βήμα: είναι το άνοιγμα του δρόμου (σημαντικό κομμάτι στην
μαγεία!!!)ανοίγοντας τους δρόμους σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Δεν έχεις εμπόδια ούτε αναποδιές… έχεις στρώσει ένα δρόμο γεμάτο επιτυχίας! έτσι πάς έτοιμη/ος

Δεύτερο βήμα: Ερωτικό φίλτρο!!!! Άλλο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μαγείας της έλξης. Βέβαια αυτό συνεπάγετε με την δύναμη της σαγήνης που θα πρέπει να είστε και σίγουροι/ες.

Τρίτο Βήμα: το ξόρκι της έλξης. Αν θέλεις να έλξεις ρομαντισμό τότε ροζ κεριά με σκόνη αγάπης, αν θέλεις σεξ κυρίως κόκκινα κεριά και έλαιο έρωτα, ενώ αν θέλεις μία γενική έλξη π.χ κάποιον τυχαίο τότε λευκό. Τώρα αν θέλεις συγκεκριμένο πρόσωπο τότε σικλέτι και αγάπη σε συγκεκριμένο τρόπο!

Τέταρτο Βήμα και τελευταίο!!!! Να είσαι σίγουροι/ες. Δε μπορείτε να προσελκύσετε ένα άτομο, μετά να το δέσετε και μετά να το λύσετε! Δε μιλάμε για μουσακά η κουλουράκια, δε το πέτυχα τα πετάω. Μιλάμε για άνθρωπο, συναισθήματα και δυνάμεις!

Πιστεύω πως έριξα άλλο ένα φώς σε αυτή την κατάσταση!!! Θα επανέρθω σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ερωτικής μαγείας που είναι το Ερωτικό δέσιμο, Συναισθήματα και πότε το κάνουμε και τις ανάλογες επιπτώσεις!

Προηγούμενα θέματα: