21 Απριλίου 2018

Κερί πυραμίδα



Το σύμβολο της πυραμίδας είναι πολύ σημαντικό στην μαγεία. Φανταστείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας που κρατάνε όρθιες για χιλιετίες!

Η Πυραμίδα είναι τα μαγικά κέντρα δύναμης που εστιάζουν και γειώνουν ενέργειες. Αν λοιπόν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της πυραμίδας  δεν έχετε παρά να την
δοκιμάσετε! Το ξόρκι που θα κάνεις με το κερί πυραμίδα θα δώσει μία μακροχρόνια δύναμη και αποτελεσματικότητα!  Τα χρώματα της πυραμίδας είναι ανάλογα με την επιθυμία σας και θα πρέπει να δείτε τα χρώματα και το τι θέλετε να κερδίσετε!  Επίσης μη ξεχάσετε το ξόρκι  της πράσινης πυραμίδας για χρήματα που είναι αποτελεσματικότερο!


Ένα ξόρκι:

Πάρτε ένα κερί πυραμίδα ανάλογο χρώμα με την επιθυμία σας και ντύστε το με ανάλογο πνευματικό έλαιο για να πετύχετε τον σκοπό σας! γύρο του σε μορφή τετραγώνου θα ανάψετε τέσσερακεριά (πάλι ανάλογα με την επιθυμία σας) ροζ για ρομαντισμό, μπλε για θεραπεία, λευκό για καθαρισμό, μαύρο για προστασία, πράσινο για χρήματα, κίτρινο για την επιτυχία, πορτοκαλί για ευκαιρίες, καφέ για νομικά θέματα, μοβ για εξουσία.

Κάψτε την πυραμίδα μέχρι τέλους και θα δείτε πως θα αλλάξει η τύχη σας!