1 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση μαθημάτων 2020 / 2021


Ανακοίνωση μαθημάτων 2020 / 2021

Από Οκτώβρη τα νέα μαθήματα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα είναι λίγο ποιο βαθιά! Διάλεξα αυτή την φορά τα νέα μαθήματα να μπούμε στον κόσμο των μαγισσών τις Ηπείρου και συγκεκριμένα σε μία από τις δύο Φατρίες μας!
Η Μαγεία της Δωδώνης
Η μαγεία της Δωδώνης περιέχει τα στοιχεία του Αέρα και της Γης. Αφιερωμένα στα περιστέρια στην μαγεία των δέντρων, των ποταμών και βουνών. Η Βάση τους είναι ο έρωτας και η αγάπη, η Ευημερία η Θεραπεία η προστασία αλλά και τα λυσίματα.

Η Θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Η Διώνη (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στις κόρες της) με τον Δία για επιτυχία και Δόξα, Άρτεμης για κυνήγι επιτυχίας και επιτυχία στόχου, Θέμιδα για Δικαιοσύνη και Αφροδίτη για έρωτα και αγάπη, τον Ημίθεο Ηρακλή για δύναμη και τέλος η Αθηνά με τους πολέμους!

Η Μαγεία του Αχέροντα
Η μαγεία του Αχέροντα περιέχει τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Αφιερωμένα στα Φίδια, Στο φεγγάρι, στα Σκυλιά, στους λίθους και στα σπαθιά. Η βάση του είναι στην Δόξα τα πλούτη, κατάκτηση στόχων, έρωτα, δέσιμο και καταστροφές και χωρισμοί.

Οι θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Ο Άδης (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στους Νεκρούς) την Περσεφόνη στο δέσιμο και την αγάπη, στον Κέρβερο για προστασία και καταστροφή, στον Ερμή για Εργασία και πλούτο ενώ στον Απόλλωνα για θησαυρούς και μαντείες!.

Θα υπάρξουν αναλύσεις
Αδημοσίευτες τελετές, Φυλαχτά, σκόνες, νέα φίλτρα μόνο για την ομάδα που θα παρακολουθήσει, σφραγίδες και άλλα πολλά που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων! Τα μυστικά αυτά θα αποκαλυφθούν ΜΟΝΟ για τα παιδιά των Σεμιναρίων.

S.O.S Θα υπάρχει η δυνατότητα και τα διαδικτυακά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΆ και κατόπιν βέβαια συνεννόησης ωρών και αλλων λυπών!