31 Ιουλίου 2020

Η μαγεία του Νερού - Ιερές τελετές

~Η μαγεία του Νερού~

Ιερές τελετές 



Το νερό μας έχει γοητεύσει εδώ και αιώνες και συνεχίζει να μας γοητεύει! Είναι το ισχυρότερο στοιχείο της Φύσης γιατί μπορεί να υποτάξεις τα υπόλοιπα. Είναι απαραίτητο για τη ζωή και είναι δεύτερο μετά τον αέρα.
Ως εκ τούτου, η αγιότητα του βασίζεται εν μέρει σε αυτήν την εξάρτηση. Το νερό μας υποστηρίζει. Πριν οι άνθρωποι θεωρήσουν τη θεία του μορφή σε αιθέρα, το νερό είχε και αυτό την θεία μορφή! Κατά των επιστημόνων γεννηθήκαμε απο αυτό! Οι μάγισσες το ονόμαζαν θεραπευτικό νέκταρ!

Η μαγεία του Νερού αποδεικνύει τη μυστικιστική, ζωηρή του φύση σε μια σειρά από μανίες, Ξόρκια και τελετουργίες.

Το νερό αποτελείτε από οξυγόνο και αέρα, ο άνθρωπος χωρίς νερό δεν μπορεί, έτσι το κατατάσσει στα δυνατότερα στοιχεία! Στην μυθολογία των Ελλήνων βριχά από Θαλάσσιες πνευματικές μορφές (Ποσειδώνας, Τρίτωνας, Αμφιτρίτη γοργόνα του μέγα Αλέξανδρου κ.λ.π) όπως καταλαβαίνετε το νερό είναι πολύ σημαντικό.

Οι πρακτικές στην Μαγεια των νερών συμπεριλαμβανόμενου και τα λεγόμενα «Βόνταλα*» ήταν πρακτικές καθαρισμό, αύξησης δύναμης, εξουσίας και μαντείας, γαλήνης, ανάλογα πάντα τι νερό θα χρησιμοποιήσεις, αν θα είναι με αλάτι (θαλασσινό) που ως επι το πλείστων είναι για καθαρισμό, ενώ το γλυκό νερό (ποτάμι λίμνη) ειρήνη και προστασία.

Το νερό βρίσκετε πάνω στην γη σε τρείς μορφές: Στερεά (Πάγος), Υγρό (θαλλασα, ποτάμι, λίμνη) και αέρας (εξατμισμένο).

Το υγρό στοιχείο το συναντάμε στα έλαια, φίλτρα, μαγικά νερά που για τις μάγισσες ήταν αρκετά σημαντικά.  

Μέσα στα γραμμένα των μαγισσών της Αμβρόσιας Φατρίας βρέθηκαν πρακτικές που μπορείς να ταράξεις τα νερά αλλά και να τα γαληνέψεις!!!!

Και μη ξεχάσουμε το νερό έχει συναισθήματα!

*Βόνταλα = μαγικές πρακτικές του νερού με καταγωγή απο την Πρέβεζα με νερό και κρύσταλλους!